Алекс Раева празнува рожден ден в Амстердам

Александра Раева посрещна рождения си ден в холандската столица.

Обратно в новината

Коментари - Алекс Раева празнува рожден ден в Амстердам | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тук, малко по - на запад от България, хората имат по 2-3 деца, семейството е най - важното за тях и всичко се върти около спорта, уикендите навън на чист въздух с децата и уютния дом. За съжаление в родината ни всичко се върти около излизанията вечерно време, дрехите, хвърлянето на деТЕТО по баби и дядовци, за да имат родителите повече време за ракия и салата.

Сигурно е много страшно за една жена хем да иска да я възприемат насериозно, хем да живее като шантонерка, хем да има деца, хем да не спре да се слага на всеки мъж... Не мога да си обясня и желанието на някои хора непременно да се харесат на всеки, без изключение, при това по един такъв фатален начин. Добре, че им се получава във въображенията, че поне самите те се мислят за интересни. Хубаво е да запазим детското в себе си, но много хора бъркат Питърпанщината с инфантилизма на 40 години. А бе - чукаме на дърво... който както и да си го разбира. Ха-ха-ха...

Тя и Цеци Красимирова май че ходи в Амстердам на времето,ако се не лъже паметта ми....??? Ма какво стана там не помня добре .....отдавна беше....

Айде, и тая попрегоре... Сигурно ще ни я показват след време колко е запазена на 60.

Че то къде на друго място човек може на спокойствие да се надруса така жестоко, като в Амстердам?

От личен опит ли го знаете!?

на туземни посредственички, горещо мечтаещи за световна слава ???

Е добре де, този Алекс колко пъти ще навършва 37 г ?

Нали Марчето там е заформила проституцията като млада . Сега си развева памперса с наборката-чудовището от Лох Нес.

Игнатова не споделяла за лични неща, а какво толкова разправя по телевизията как ще си празнува рождения ден, това не е ли нещо лично?

Да бе тая, е такава тъпа.ка, като че ли на някой му пука за личния и живот......Егати скумри.та.

Две пеперудки на по 37 и 38. Не сте ли попрезрели малко за селфита, Фейсбук и подобни тинейджърски забави? Айде едната поне има дете, ама другата чака да го роди на пенсия ли? Все някога трябва да се започне да се живее сериозно.

Съветвам Ви да не се замисляте, защото не Ви се получава!

Весе, ти наборче ли си им, че палиш ролкова?

лелче, това дали някой ще има деца е личен избор. Ти сигурно си от плебса, за който друго освен да се размножава и да бърше детски л=на няма. Остани със здраве и драскай у бг мамката-там ти е мястото.

тъъъй, ми твоята мама е от плебса, щом ти е бърсала зад.ника, а щом родителите ти са плебей няма как ти да си аристократ, нали? да не си лорд минчев?

Заради това, че не харесвате да чистите детски л-на, само след петдесетина години по нашите земи ще живеят етноси, които не се "гнусят" да си мият децата.

Госпожо, толкова сте неориентирана, че дори нямате представа какво е фейсбук, по-скоро е пенсионерска забава вече. Искам също така да ви попитам, вие на колко години родихте и колко деца? А стана ли нещо от тях?

тая ми грознее :-)

Я пуснете ваша снимка за сравнение :)

Самотно празнуване ми се види.

Ау, Амстердам, such a terrible cliche. Миризма на ганджа, пикня и евтини бардаци.

Някой да те е карал да се завираш в кенефите?

в Амстердам пикаят на улицата, без майтап, на централните улици имат нещо като параваните на плажа и там влизат да пикаят. От там една вада извежда пикнята на улицата Явно традиция за Холандия. За това мирише на пикня.

Еми то без пари не се ходи на екскурзия бе, пич :D

Ех, помня колко харесвах Алекс, буквално гледах Шоуто на Слави заради нея, мечтаех да порасна и да изглеждам толкова готино и модерно, но и тя си остаря за съжаление. И нас това ни чака;)

Алекс е хубава, ако не гримасничи прекалено, а Марчето в лицето прилича на маймунка с извинение

И откога се извиняваме на маймунките ?

Изпитвах силно притеснение тази година Алекс Раева къде ли ще си заформи празненството и ето сега всичко знам и се успокоих.И спането ми вечер ще се подобри ,апетита ми ще си дойде на място и празниците си ще посрещам с настроение.Коледа спокойно може да идва.Благодаря за информацията.

Кой ли го интересува тази бездарна глупа.ка къде си е празнувала рождения ден.Аман от простотии.

Kъф, е тоя парцал бре???;)

За майка си ли говориш?!

пък празнувах моя рожден ден в Xоливуд!!! Tова прави ли ме "холивудска" звезда бе, ало,..дир-а,...защо не ми публикувате новината в вашият лайффффффффф???;))

Неграмотник...не можеш да вържеш две приказки на кръст.

А момичето е от наща поста върви уверено по зеления път на щастието. Знаех си.