Най-изкусителните съквартирантки от ”Биг Брадър”

Риалити шоуто "Биг Брадър" събира различни представители на обществото, сблъсквайки ги в различни житейски ситуации.

Обратно в новината

Коментари - Най-изкусителните съквартирантки от ”Биг Брадър” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А къде е Аня Пенчева?! Единствената истински красива жена участвала там!

Селски пръчки, които се изживяват като супермодели.

пластмаси та дрънкат...

Жени с лицево-челюстни деформациии изкусителни??? А повечето и с по 2 полови органа,даже с единя говорят

Хаха !Магистрални изкусителки!От всички тези снимки може да стане чудесен календар за шофьорска кабина

Хвани едната, че удари другата -ботокси, имплантанти, силикони, тонове грим, оскубани, татуирани, избръснати, фъфлещи, полуграмотни, разглезени, мързеливи, капризни - това са "най-изкусителните" същества в този панаир на пошлостта!

Chefo77

Тризначките красиви ... По-голяма глупост от това е само, че Фидосова е слабичка ...

българките уж били хубави....

Ясно е, че тези българки които ги въртят по медиите далеч не са от най-хубавите.

До продуцентите на ББ.Скъпи проддуценти до момента не съм изгледал нито еда реклама по време на вашето предаване.И с разголени деколтета пак няма да изгледам.Ха ха.

къде са,аз виждам едни истерични грозници,едната джуките и като "аз целунах котлона", другата със стоматологични дефекти,фъфли,сумти,нищо не се разбира,третата навъсена и обидена на целия свят и обратно... не виждам една жена вътре,която да нарека ХУБАВА

Хахахахахаххаха

Хубавото си е хубаво, простото си е просто. Хубаво +просто = хубаво и просто. Тва е!

Ломски пристига със гръм .

Как съм накърнявал доброто име на труженичките ?!!! Само се информирах за тарифи и промоции . Надписът " платена реклама за пълнолетни лица " е просто задължителен по изискване на СЕМ. И някакви точки може да забиете :)))

родителите на тая ....

С постигнатите си цели, всеки родител се гордее. Не вярваш ли? Ами... попитай ги лично, за да те убедят, колко си неосъществен...

Адрианче, колко ти дадоха за тая кретенска статия за Big Shit. Отвратително предаване, в което най-страшното не е, че някакви слабоумни кифли и откровенни магистралки се реклавират като Vip, страшното е, че вкараха и известни, уважавани от доста хора, творци от миналото, с което на хората и най-вече младите се втълпява, че за пари всеки е готов да продаде авторитета си и да се превърне в жалка марионетка.

наистина е гнусно да гледаш застаряващи "звезди" с неестествено големи и гадни джуки

ха-ха близначките гола вода истинската звезда е еделвайс гледайте еделвайс белисима в интернет

И всичките са брутални долни коври!

А къде е най-красивата? Сложили сте тризначките, а нея не? Отгоре на всичко е успяла на Запад, докато другите са локални знаменитости, не че не са красиви (с някой изключения като Зара и тризначките). Говоря ви за Глория Петкова

ами мен като жена тези патки не могат да ме изкушат. Защо не пуснете нещо за дамите, стига с тези простакеси всеки ден ни ги навирате!

Пет минути съм се смял с глас: "Пищните тризначки Вяра, Надежда и Любов стават повод за много мъжки мечти." Ар ю олрайт?!?

Мара Отварачката хубва?!?!?! :О :О :О Не сте добре!!!

В сравнение с трио спешен случай си е бонбон.

"Пищните тризначки Вяра, Надежда и Любов стават повод за много мъжки мечти." Адриана, наистина ли смяташ, че горното изречение е вярно? Това може да е така само ако и ти приличаш на тях и много ти се иска да си нечия мечта. Няма нормален човек, който да смята триглавата ламя за искусителна, независимо, че от плейбой се постараха. Това са едни от най-противните жени в историята на телевизията. Аз съм в шок от това изречение в статията О.О

що бе? На снимки изглеждат изкусително, но само ако преди това не си ги виждал и чувал... отворят ли си устата е друга бира. Това, което излиза от там, веднага лепва черна прокоба на всички фотошопнати снимки

Луд ли си, брато??? 21 век не се научихте да не вярвате на нагласени снимки... из интернет е пълно с необработени снимки, потърси и ела да си посипеш главата с пепел :р

Понеже не гледам Биг Брадър, реших да разгледам снимките. Ами доста от тези не могат да ме искушат - направо да се чудя дали не съм обърнал резбата, ако наистина са толкова изкусителни.

Е, ся, те твойта класа в панелката не могат да я стигнат, могат само да те искат и да се трепят да те иЗкушат, ама ти си мъж, бе! Как ще им се дадеш на тия... тежко, тежко

Колкото една жена е по секси и красива, толкова по вероятно е да мерише между краката на развалена риба..

Според мен дирБг се подиграват с читателите си

Не се подиграва Дир-а, човече - това е нивото сега, разбери го и спри да се надяваш да се подобри. То ако не беше такова нивото, нима България щеше да има за премиер ББ цели 3 пъти, а преди него - още по-крадливия дядо.

Даа, не минава без курветини-разпоретини в клоаките на който се празнят мераклии - паралии, а после се лекуват от един куп пичи зарази. Глупците мераклии не свършват, сърбеж е двустранен и нетърпим, мъжкия да го вкара, а женския пари от това да изкара.

Докато не ги видим във филмчета за възрастни все тая. Само се напинят за там, ама за сега нъцки.

Стига сте ревали. Показва се това което се продава. Това се продава, това показват! Ако се продаваше "Стани Поет" или "Стани Патриот", тогава може да сте убедени че това щха да показват.

С огромен интерес изгледах един епизод от течащият"ВИП брадър". Той напълно ми отговори на въпроса,защо БГ е на този хал днес.Защото,това били "ВИП"-овете на България.Един крайно арогантен и невъзпитан закръглен чичо,който проплакал с името си-Шеф.Една дизайнерка,която трябва спешно да осъди зъболекаря и пластичния хирург,които така са я разкрасили,че тя не може да говори български.Щом си забърза речта,трябва субтитър.Една силиконка с невероятен,преливащ бюст.Би могла подобна на нея,да се открие без усилия във всеки квартал с червени фенери.Един побелял,дребничък,плачлив чичо,който много упорито я сваля.Любов.А кой е випът Цуни? Или Тото?Рапър бил...сигурно е завладял световните подиуми,в пъти над Еминем или 50-те Цента,напр. И двете чалга диви,хайде,Мария се държа достойно,но другата,Дупнишката Мадона!? ВИП Брадър......напълно адекватен на БГ риалитито днес.

То в българия ВИПове ,то звезди колко е жалко, та чак смешно.Колко много смислени неща не се показват само пошлост,грозота и смрад...

Е то като се показват други смислени неща нима има публика? Зрителите като на мед се хвърлят най-много на пошлото. Такъв е пазара, това се търси и това Нико Тупарев предлага.

Днес ще съм по-позитивен и ще кажа нещо в защита на тези жени. Не са виновни само те, че водят такъв живот и са я докарали до сеир, излагация, безполезност и падение. Някои от тях, дори повечето явно са били симпатични или красиви като по-млади. Съдейки по някои мои приятелки навремето като млади, които са били красавици и наблюдавайки техния живот и развитие, считам, че изобщо на повечето от показаните също не им е било лесно, а някои са дори жертви. Виждах как голямата част от обществото, хората притискат такива, изливат върху тях своите комплекси и квалификации. Какво да направи едно красиво момиче, като ходи по улицата и нонстоп му се правят на интересни всякакви селяндури, какво да направи като учи в университета и от асистента до дъртия пергиш професор пускат ако им пуснат. Какво да направят като се опитат да работят нещо не с външния си вид и мазното шефче дава ако на него дадат, или ако е шефка - знаем ги такива принцеси, я тормоз до дупка. Никой не очаква и не позволява красавици да стават нещо повече от плиткоумни същества, иначе ще се наруши създадения манталитет. Коя ще е тази с толкова воля, дух и сила да се опълчи? Сигурно има и такива, но никой не чува за тях или изчезват. Можело е тия брадърки ли са, систърки ли, да станат и нещо друго, но не тук и сега. И това не е страшно даже, събрали се няколко такива, за съжаление не като част от научен социален експеримент или нещо подобно, а за зрелище - дават ги по телевизията. По-страшното е, че има такива дето ги гледат, едни ги плюят, други искат да са като тях, разлика между тези две групи зрители обаче няма. Това са и същите хора, които натискат и определят живота им. Какъв е изходът от тези заблуди и правилното поведение? Обръщаш ли внимание на нещо, то придобива някаква значимост, дори да няма такава. Още по-значимо става нещо, което бива легитимирано от значим човек, подобни методи, например, използва и рекламата. Като при това значим човек, също може изкуствено да се създаде - някой си от Биг Брадър, някой си от някоя си лотария и т. н. Обратното също е вярно, включително и за коментирането тук. Човек определя значимостта си основно по това, което гледа или коментира, независимо дали го одобрява или не. Никой не знае цялата истина и онфармация за всичко, а се базира само на съвсем откъслечни наблюдения и субективни възприятия. Така че който казва, примерно "Сашка е една тъпа фитка" и този, който казва "Сашка е супер готина", по съществото си са еднакви - и двамата са клиенти на предаването и биха цъкали СМС-и за печалба на други - единия за, другия против.

Кой па си ти да съдиш кой как живее? Падение било?! Дръжки! Това е избор...не е падение. Аз винаги казвам че ако има прераждане, в следващият си живот бих искал да се родя блондинка с големи бомби, дълги крака и красиво лице. Ще се скъсам от секс и лесни пари и хич няма да работя ;-)

СамърОф69

Ето веднага и пример за масовия мат'риал - онова, което всъщност е страшното. Не си заслужава да се чете, отговаря, общува и придава каквато и да било значимост.

Благодаря за пояснението, доста смислено ми звучи, накара ме да се замисля и наистина е точно така - обръщаш ли внимание на нещо то става значимо без значение дали е положително или отрицателно.

Ще ви дам и гледната точка на онези нечутите, изчезнали жени. Тях никой не ги чува, защото те се научават, че да оцелеят трябва да си затварят устата. За тях е по-добре, но за другите, които идват в техните стъпки, не е, защото пързалката и капаните са същите. Затварят си устата, не защото има някоя мутра да ги заплашва, а защото няма кой да застане на тяхна страна. Ще ви дам пример - преди години когато бях студентка имах един професор, който се славеше за голям главорез. Бях се подготвила за писмения и устен изпит в продължение на 2месеца, включително и през Коледните празници. Смея да кажа, че владеех материята много добре. Писменият и устният изпит (пред комисия) минаха перфектно. При връчването на студентските книжки, професорът се изпъчи в голямата аудитория и каза "Ми, да започнем с хубавата колежка да дойде да си вземе книжката. Отличен 6... разбира се!", което предизвика кикот в залата. Идеше ми да го закова за стената. В този момент той реално ми отне успеха. В очите на другите моята оценка ми бе "дадена", а не заслужена. "Е, кво се оплакваш, нали си хубавата колежка" ми каза уж приятелка, която знаеше много добре за подготовката ми, а мене ме беше яд до сълзи. Никой не харесва хубавите жени! Те са твърде опасни и затова хората се опитват да ги съборят. И те се научават да се прикриват. Не че изчезват или че нямат глас. Просто си тръгват от интервютата с покана за вечеря, обръщат си главата на другата страна, когато шефът им прави намеци и т.н. А когато нещата загрубеят, си правят сметката как да се измъкнат сами, защото така или иначе друг няма да застане на тяхна страна. Момичетата, които не устояват на натиска са притиснати от едно цяло общество, често от немотия и отчаяние, че ако не се възползват от тази възможност, друга няма и да има. И вините ли ги? Намеци от типа на "ти освен за с*с, за друго не ставаш" не помагат изобщо! За едно младо момиче с лабилна психика и липса на самочувствие това може да определи целия й живот.

СамърОф69

Да, точно това казвам. Но и не съм съгласен на 100%. Исках всъщност да кажа, че нечутите и изчезналите са тъкмо защото те не се явяват по телевизията и не са приели лесния път. А е така, отчасти заради техни качества, но и в голяма част именно защото се е намерил някой да ги подкрепи, безкористно, без да се възползва или подценява. Има такива жени - красиви, интелигентни, реализирани като професионалисти и лично. Дори познавам такива. Дори една такава намирам вкъщи вечер. Нормално е какъвто си, такива и да привличаш, такива да са около тебе и близки. Това е оценка и за самия тебе.

Затова хората са казали "характерът е съдба", а не "красотата е съдба". След като жената е сколнна да не крие красотата си, трябва да има и съответния характер, от който пък зависи какво ще й донесе тази красота. Жената винаги е по-уязвима във всяко отношение.

Сериозно ли? Зара с кривите зъби била изкусителна??? Добре че беше Ицо 100те манекенки да й плати операциите, че да стане симпатична....

Познат ми каза, че 2009 взел Еделвайс за 3000 една нощ и била уникална. Разбил се от секс. Видях я в София 2013 след тогавашния вип брадър, страхотно изглеждаше на живо. Беше в компанията на двама господа, с които не бих се е*авал - от часовници, златни гривни и ланци не разбирам, изглеждаха някакави баровци с престъпни физиономии.

Че така ще каже ами. Да се изръси толкова и после да каже, че не си е струвало.... баси, да плащаш за секс трябва да си много закъсал.... Хубав е сексът, когато пожелаеш жената отново и отново - това да изчукаш някоя, че и да си платиш, говори по-скоро че си баси дебила и никоя жена не иска да е с теб за по-дълго от една нощ

за секса дори и с обичаната жена си плащаш по един или друг начин. Тука е само с пари, затова са повечко за една вечер, в брака е с внимание, любов И пари под формата на подсигуряване на стандарта на семейството, докато жената е ангажирана с бременност, раждане и отглеждане :)

Твоя приятел някакви доказателства има ли? Щото то така и аз вчера спах с Амбър Хърд за 20лв само на промоция...

Заглавието трябваше да бъде - "Най-изкусителните съквартирантки от Биг Брадър" когато са гримирани"

Това "реалити" е най-манипулативната простотия в ефира, целяща тотално профанизиране на зрителите. За щастие го гледат много малко хора, които искат да си втълпят, че има и доста по-прости от тях и няма защо да се опитват да се образоват. За да увеличат гледаемостта продуцентите плащат на медии, които пишат за сексуалния елемент в предаването, защото са чували, че сексът продава. За тяхна информация това, което те предлагат не е секс, а най-долнопробна порнография в прекия и преносен смисъл.

Това списък със скъпо платени кри ли е?

Предполагам, че някои от тях дори не са кой знае колко скъпи...

Биг Брадър - предаване с цел популяризиране на ку.рви.

Така без цени и телефони на клуба какъв е смисълът само да ни дразните?

Адриана Пейчева, авторката на поредната безсмислена статия, най-добре да се откаже от това си желание и да продава домати. Умствения и капацитет ще пасне идеално

Пищните тризначки Вяра, Надежда и Любов стават повод за много мъжки мечти. ..аз да бях мъж - щях много да се обидя ;)))

Ти СИ мъж!

И ТО не знае точно какво е.

Въх?! ;))))

НЕПОНОСИМО ГАДНИТЕ РИАЛИТИТА да се излъчват от 14.00 до 16.00 в Делничните дни. Заедно с Идийско Турските Перилни препарати

Luna0102

В това порно Биг Брадър беше крайно време да покажат и някоя звезда, а не само треторазрядни старлетки от бранша.

"Пищните тризначки Вяра, Надежда и Любов стават повод за много мъжки мечти." :)))))))))))))))))))))))

Е съвсем изтрещял трябва да е един мъж, за да си мечтае за тези.

Егати пиара, но може и да е вярно, ако не си виждал жена трийсетина година.