Глория на Балеарските острови

Певицата се подвизава на Балеарските острови, където се радва на живота и го споделя с феновете си в социалните мрежи.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо е Загорова, не се ли разведе отдавна с мъжа си? Май нито е Глория, нито е Загорова. :)

Нищо не си успяла да схванеш, колкото и да си наблюдателна. Споменаваната Загорова е дъщерята, а Глория не се споменава с фамилия. Че не е Глория, е известно.

Може би нищо не разбирам от женска хубост, ама на снимката, дето са три жени... те вЕрно ли се мислят за Убавици...

Глория изглежда много добре за годините си. За съжаление тя и дъщеря и са много префърцунени .Един пример за това как един приятно изглеждащ човек може да ти е изключително неприятен заради поведението си .

така да благодари на докторите си. НАПРАВИЛИ СА Я да изглежда така.

Аааа, забравих, пишете къде са и другите проститурки, пардон, колежки от бранша, че може да се сдобиете с някое дело за дискриминация на браншовичките.

Еййй, голяма работа! Да не са отишли на луната! Балеарските острови са част от Испания и почивката там е напълно достъпна за всеки, който може да си позволи почивка и у нас или в съседните държави. Нощувката в хотел (вкл. показания на снимките) е между 30 и 50 евро на нощ, а самолетните билети с нискотарифна авиокомпания са не повече от 350 лв. Че то до Слънчака щеше да им излезе по-скъпо. ;) Предимството е, че тук вали вече, а там все още (а и почти през цялата година) времето е приятно за почивка.

Следващот озагрлавие сигурно ще е "Глория наибиса"!

Каква почивка, бре? Тия двете търсят клиентела там. Бачкат неуморно нощен труд 1-ва категория.

Глория на балеарите,преслава на луната,камелия на юпитер,галена на сатурн,А андреа и сузанитка отвъд девет вселени в десета!

Га и купуваха билетите контактуваше отблизо с тях. После - чрез мрежите за балами.

дори сънито не е толкова бетонирано и претъпкано от пияни изпаднали германци . Гъз връз гъз на плаж миниатюра, шум нон стоп и т.н и т.н. с една дума ...отврат.. Тая поне има пари за нещо прилично ,но сигурно е голяма циция за да си причини това.

Балеарските острови не е екзотична дестинация. Това е просто... Испания! Дир.БГ идиоти ли са или просто преписват нещо, което некомпетентен ПР е написал, като разчита че аудиторията е съставена от глупаци, които си нямат представа къде са Балеарските острови? Ако поставим нещата на чист български, Глория е отишла в Палма де Майорка или някъде по островите наоколо, Менорка и т.н.

Без злоба бих добавил - отишла е при приятелката си, която работи там вероятно като камериерка или готвачка. Те това е истината, но друго си е като се похвали, че е била на Балеарите. Е, айде, със здраве и наздраве!

Дира, знаете ли какво значи "подвизава се" ? Тази старинна дума идва от "подвиг" и се е използвала в житията на светиите, тоест те са извършвали своя духовен подвиг. Какви подвизи извършва Глория и компания? Ставате смешни с неграмотността си. Толкова ли не можете да измислите нещо по-простичко, но по-смислено?

Па и ДИР-а се храни от съобщенията коя е по- така от другите, къде, с кого, с кой друг и т.н... Тъжното е, че като топъл хляб се разграбват (четат) такива "новинки", но те това сме (тука само такива сме останали). Изпростяваме бавно, неусетно дори!

Айде ръчичките горееее!!!

Искам да правя секс с Гло, а Симона да ни гледа отстрани чисто гола.

Е не може ли да замества старата си майка от време на време :)))

Може.

На застаряващите VIP-ки тенденциозно отстоянието от фотоапаратчетата се увеличава пропорционално на загрозяването с което се неизбежно се сблъскват при навлизането в критическия диапазон. :)

още става за един патрон

Няма лошо да ни развеселявате с ваканциите на певачките. Но определено ще нацепите рейтингите, ако покажете къде ваканцуват кметовете на Герба и Бисипету. Хем, пък ако са по бански и с любовниците, направо ще засенчите телевизиите.

Абе какво ви пречи Глория бе? Изглежда прекрасно, хубаво място, хубави снимки, не мога да разбера защо толкова много негативни коментари събира. Чалгаджийка, нечалгаджийка, сама си изкарва парите и поне не краде от народа. Ай сиктир!

И същите тези се редят за билети и я слушат по "Планета".

Яка прантия, дърта ама се озърта.

Как може да има толкова злоба и завист? Какво ви прави Глория, че толкова глупости и простотии написахте. Много си е добре на нея, а и таланта и е безупречен. Каквото и да пишете, и да мислите няма как да я стигнете. Болни сте от ЗЛОба

Май и на теб ти се почива на Балеарите, ама няма кой да ти плати.Нека си живее Глория и цялата курвенска пасмина като нея както си иска, но да не ни занимават с техните снимки и "пркаврания" по Дубай и др острови, тъй като никой не се интересува от тях, освен те самите и такива като теб.

Е кой пък тебе точно те занимава? Ми не чети бе, диригенте - защо отваряш статията и коментираш като се изказваш неподготвен.

Деригенте, като не те интересуват тези статии, защо изобщо ги четеш и на всичкото отгоре и коментираш. Защо си вреш носа там където уж не те интересува. Гледай си своя живот. Такива като теб са най-големите клюкари и интриганти. Не те интересува, ама четеш и на всичкото отгоре и плюеш. Срамота!

Вече стана ясно как фолкаджийките и т.н.моделки и плеймейтки "почиват" по екзотичните дестинации- работят като проститутки и компаньонки на богати местни араби и богаташи. Иначе ровят по кошовете в моловете ,като си мислят,че нико не ги вижда. Само не виждам защо трябва да "ни информират" за тези "велики събития и новини" в медиите и новинарските сайтове?

На Ибиса и идва скъпичко на старата чанта и домочадие, за това- на Майорка, извън сезона....чалга, чалга!

Къде може да ги видим как ги лашкат в таблата на леглото!?!

На Балеарските острови, хотела се вижда на една от снимките, но си закъснял.

Не съм бе! Интересно ми е дали въобще си лягат с някой след толкова префърцунване.

Аз пък съм на кон!

ка к..ви

Майката ме кефи повече от дъщерята.

с тази мацка сме наборки, но аз изглеждам пред нея, като лелка, а може и бабка, както и да е, но не бих заменила живота си за нейния, толкова самовлюбеност води до самота, празнота, дано дъщеря и има повече мозък от нея, за да не остане като майка си сама, все пак годините си минават!

Е като на лелка. Иначе Глория си е чалгаджийка.

Ми не е новина, че от кратунка излизат кратунки и от маймунка - маймунки. Едва ли някой се залъгва, че Глория ще отглежда бъдещ академик. Ясно е, е голямата шантонерка учи малката шантонерка на чалъми. Живи и здрави! Щом има хора да плащат такива пари за чалга и чалгаджийките са на гребена на вълната, ще ходят и ще се чудят как да си ги харчат.

на фона на беднотиата и мизерията в страната луксозната почивка на една чалгаджийка е най-страхотното нещо случващо в "културните" среди ..затова 2.5 милиони българи не са вече част от страната-много обидно и страшно като факт

Няма ли и наибиса....

Здраво саниране е падало по чалгаджийките. Накрая и фотошопа си е казал думата.

Благодарско, бех се притеснил и не съм спал цело лято. Чудех се къде ли си проветряват мазите поредните чалга звезди. Иначе и двете женки не могат и не трябва да бъдат за пример на никой с поне малко ум.

Аз пък съм на село. Пука ли му на някого?

Май компютъра доста се е потрудил!!!!

що не си остане там направо

Много яка фигура!!!

На Галето ако и публикувам снимка от преди години като прохождаще в поп фолка дали ще твърдите,че е в перфектна форма?Тя цялата е дялкана,изкуственна,превзета влязла в някаква роля.

Е тогава си беше просто едно селянче.

...и сега си е същата селянка-певачка!!

Ще ви изям и котетата и прасенцата.

за жена тази възраст,изглежда перфектно,тя си знае с цената на какво...

#кифлопъчене#

Готини парчоци. Коя и да се фанеш за гадже - нема да сбъркаш! Чудим сенещо, ако не беха известни в публичното пространство дали пак така щяха да са толкоз желани?

Хубаво момиче е Симона, но и тя е вече със силикон къде ли не и визия на....

Много е уморена от работа.И там ще разпространява чалгата.

Да ви имам представата за екзотичност. Балеарските острови - където всички пияндурници от Великобритания ходят на почивка. А и като гледам пред какъв хотел са се снимали...и от там са спестили някой лев :)

И германските пияндета там ходят.В Германия това се счита за евтина почивка.

Бахти и каманаците...!

Яд ли те е? Може да са каманаци, ама ти никога няма да ги посетиш. Остава само завистта.

Уау, каква ревностна почитателка! Чак пяна ще избие. Скъпа, пише се "камънаци".

Дир.бг, да ви имам критериите за екзотичност, честно. Със същия успех може и почивката на о-в Корфу да назовете за екзотична. :)

Тази велика новина може да се тълкува по два начина - Глория отново е на сух режим и се търси поредния глупак, чиято сметка да изстине или прави заявка за преминаване на другия бряг. Второто е по-вероятно предвид онази мъдра мисъл на Румен Петков - " Тишината в спалнята води до безумия"