Глория на Балеарските острови

Певицата се подвизава на Балеарските острови, където се радва на живота и го споделя с феновете си в социалните мрежи.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Майорка е един от Балеарските острови. :)

Ех, зет да си на Глория .. сандвичи между Глорчето и Симончето. Опъваш щерката, мислиш за мамчето.

Тази селска мадона организирала ли е поне веднъж нещо благотворително като е толкова щастлива и успяла къде е инициативата на тези успели хора?Да участват в няколко чужди благотворителни събития и дотам....

мдаааа Балеарските острови (срещани и като Балеари) са архипелаг в западната част на Средиземно море, принадлежащи на Испания. Най-големия остров е Майорка със столица Палма де Майорка, а останалите острови са Менорка (малък), Ибиса, Форментера и Кабрера.

А КОЙ ПЛАЩА?

Тази велика новина може да се тълкува по два начина - Глория отново е на сух режим и се търси поредния глупак, чиято сметка да изстине или прави заявка за преминаване на другия бряг. Второто е по-вероятно предвид онази мъдра мисъл на Румен Петков - " Тишината в спалнята води до безумия"

Дир.бг, да ви имам критериите за екзотичност, честно. Със същия успех може и почивката на о-в Корфу да назовете за екзотична. :)

Бахти и каманаците...!

Да ви имам представата за екзотичност. Балеарските острови - където всички пияндурници от Великобритания ходят на почивка. А и като гледам пред какъв хотел са се снимали...и от там са спестили някой лев :)

Много е уморена от работа.И там ще разпространява чалгата.

Със сигурност не си ти! Глория си има достатъчно средства, за да си позволи такава почивка. А вие само може да и завиждате.

Яд ли те е? Може да са каманаци, ама ти никога няма да ги посетиш. Остава само завистта.

Хубаво момиче е Симона, но и тя е вече със силикон къде ли не и визия на....

Готини парчоци. Коя и да се фанеш за гадже - нема да сбъркаш! Чудим сенещо, ако не беха известни в публичното пространство дали пак така щяха да са толкоз желани?

#кифлопъчене#

а защо пък да прави благотворителност...да не е длъжна,а ти какво дари...

за жена тази възраст,изглежда перфектно,тя си знае с цената на какво...

Уау, каква ревностна почитателка! Чак пяна ще избие. Скъпа, пише се "камънаци".

Ще ви изям и котетата и прасенцата.

На Галето ако и публикувам снимка от преди години като прохождаще в поп фолка дали ще твърдите,че е в перфектна форма?Тя цялата е дялкана,изкуственна,превзета влязла в някаква роля.

Хотел 3* звезди на евтин курорт- браво! Трябва да пести за силикон на дъщерята-и тя ще става звезда аййййййй Иначе ми харесват добре изглеждат, но поведението и излъчването не се купува и прозира селяния!

Е тогава си беше просто едно селянче.

Много яка фигура!!!

що не си остане там направо

Май компютъра доста се е потрудил!!!!

Аз пък съм на село. Пука ли му на някого?

Благодарско, бех се притеснил и не съм спал цело лято. Чудех се къде ли си проветряват мазите поредните чалга звезди. Иначе и двете женки не могат и не трябва да бъдат за пример на никой с поне малко ум.

Здраво саниране е падало по чалгаджийките. Накрая и фотошопа си е казал думата.

Няма ли и наибиса....

на фона на беднотиата и мизерията в страната луксозната почивка на една чалгаджийка е най-страхотното нещо случващо в "културните" среди ..затова 2.5 милиони българи не са вече част от страната-много обидно и страшно като факт

И германските пияндета там ходят.В Германия това се счита за евтина почивка.

Ми не е новина, че от кратунка излизат кратунки и от маймунка - маймунки. Едва ли някой се залъгва, че Глория ще отглежда бъдещ академик. Ясно е, е голямата шантонерка учи малката шантонерка на чалъми. Живи и здрави! Щом има хора да плащат такива пари за чалга и чалгаджийките са на гребена на вълната, ще ходят и ще се чудят как да си ги харчат.

с тази мацка сме наборки, но аз изглеждам пред нея, като лелка, а може и бабка, както и да е, но не бих заменила живота си за нейния, толкова самовлюбеност води до самота, празнота, дано дъщеря и има повече мозък от нея, за да не остане като майка си сама, все пак годините си минават!

Майката ме кефи повече от дъщерята.

ка к..ви

Е като на лелка. Иначе Глория си е чалгаджийка.

Аз пък съм на кон!

Къде може да ги видим как ги лашкат в таблата на леглото!?!

На Балеарските острови, хотела се вижда на една от снимките, но си закъснял.

Не съм бе! Интересно ми е дали въобще си лягат с някой след толкова префърцунване.

На Ибиса и идва скъпичко на старата чанта и домочадие, за това- на Майорка, извън сезона....чалга, чалга!

Като се има предвид че жените на средна възраст изперкват майката може и да удря по нещо мургаво там. Малката може и да пази приличие. Ха Ха Ха

И нека лятото не свършва. И дано никога не се завърнеш...Писва му на човек от кухи лейки. Да ходи където иска, какво ме интересува тая

Вече стана ясно как фолкаджийките и т.н.моделки и плеймейтки "почиват" по екзотичните дестинации- работят като проститутки и компаньонки на богати местни араби и богаташи. Иначе ровят по кошовете в моловете ,като си мислят,че нико не ги вижда. Само не виждам защо трябва да "ни информират" за тези "велики събития и новини" в медиите и новинарските сайтове?

В интерес на истината - 4 звезди е хотела, а и е от международна верига. Иначе мястото, а и дестинацията не са нищо особено. По българското черноморие има много по-добри хотели.

Как може да има толкова злоба и завист? Какво ви прави Глория, че толкова глупости и простотии написахте. Много си е добре на нея, а и таланта и е безупречен. Каквото и да пишете, и да мислите няма как да я стигнете. Болни сте от ЗЛОба