Миа Стоичкова навърши годинка

Внучката на Стоичков Миа-Кристина навърши годинка.

Обратно в новината

Коментари - Миа Стоичкова навърши годинка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Струва ми се ,че ще задам въпрос,който не е задаван досега: Мика откъде е наследила такива сочни устни при положение,че баща й и майка й са тънкоусти.Личи си,че при нея са естествени,защото и детето има същите :)

Оффф..... пак ли с таа бе! Пфуууу.....!

пак напълниха дир-а със плюнки, целят е мокър xaxaxa...

Миа Рамадан се казва детето и е копие на баща си.

Детето копеле ли е ... че не носи фамилията на баща си? Вече имаме една Евгения Живкова....осиновена от дядо си Тодор Правешки.

А нещо за Цонка Кучкова да кажете?

Не можахте се стърпите! Пак пуснахте мотиката в действие!

Да им е живо и здраво детето! Може обаче да се спести тази,накъртваща изповед на тази девойка по "професия"майка! Така не се доказва пред общество от скептици. Може би в САЩ средностатистическите домакини ще бъдат умишлени,но в България....

А Стоичков вече избрал ли и е мъж= турчин- сердарин, да му я продаде.

я някой да дръпне шнура на казанчето за да отнесе смр ад та , дето Мика е избълвала

Повръща ми се от тая.

Много е важна тази новина !!!!! Всеки ден български дечица навършват 1 годинка, но интелигентните им родители не го афишират като този небългарин ритнитопковец ! И защо се върна в хубавата ни страна ! Може би за да псува на воля !Да си ходи !

Много лоши хора има в Б-я.Винаги се празнува много първата годинка на детето.Всичко се говори с умалителни,малко лигаво,нежно-така е с всички бебета.Момичето се разхубави след раждането,а детенцето/като всички малки деца/е сладичко.Не може ли да се зарадвате на чеждата радост.И моето внуче стана на 1 год.-обсипах го с пари и подоръци,защото мога да си го позвола на тези години.Това е голяма радост-по ценно от децато НЯМА.

нищо не прочетохме в Дир-а?

Направо се разплаках от умиление. Чудех се какво ли прави малката на малката на великия ритнитопковец, и ето на - новината дойде! Направо ми подобри настроението.

сигорно вече може да псува...??

Ох, аман!

Защо детенцето носи фамилията Стоичкова.Нали си има баща?!Уж Мика иска да избяга от сянката на баща си, а дъщеря й носи името на баща й.???

Аман от парвенющина.....

Какви върхове щели да покоряват . Уж била в сянката на фамилията, па чак и внучката Стоичкова.

Кой навърши годинка? Дъщерята на Стоичков или внучката, която не се казва Стоичкова , а си има баща и бащино име. Или Стоичков си е осиновил внучката по примера на Т. Живков (Евгения Живкова).

Абе годишнините на интелектуалците не са ли за раздел "Култура" ? Защо сте го сложили при "Звезди" ? :) :) :)

Тази какво е направила и с какво е известна ? Освен , че е дъщеря на Стоичков .

Платена реклама за избиване на комплекси.Уж обидена се сбогува с България, а не спира да досажда -лигавщини и простотии. Какво ли го чака горкото дете.

Много точно казано!

Много важно!!! колко други деца навършвят тязе възраст, но никой не бие барабана. Да не говорим за изоставените по социални домове деца! Миа Стоичкова - голем п--з, да е жива и здрава!

КАКВА СТРАХОТНА НОВИНА !!!

Детенцето е много симпатично и артистично и много прилича на дядо си(усмивката, очите, мимика). Да им е живо и здраво!

Това дете дали ще има уважение към баща си след като даже не носи неговата фамилия Рамадан ?

да под Мия Рамадан?

Мия на дядо й Ицо... щото е мн. убав. той и с родителите си е на нож...

Тази жена да не се оплаква, че е била в сянката на баща си!!!! Ако не беше той-баща ѝ, тя щеше да е една като всички други, които не са по кориците на списания и подобни медии

Айкут не се ли прекръсти и той на стоичков

за сега на теб ти мият дупето. Като започнеш сама да се оправяш и постигниш нещо тогава имаш място тук! До тогава приятно миене на мама ти!

Рамадан е фамилията на Миа-Кристина, а не Стоичкова, защото майката и бащата имат законен брак, ама сега и нея ще ни я натрисат защото е внучка на Стоичков. Велик футболист и спортист, но страшен комплексар и чиста проба простак, който си позволи да се отрече публично от България, защото той и бил дал повече, отколкото тя на него.

да, но този, който наричате комплексар излезе един хитър и практичен човек, махна се от тази западаща България, а мутрите не можаха да му вземат парите, спаси семейството си от този батак тук, а внучето му ще расте спокойно за бъдещето си, далеч от злобата и завистта на този жалък народ!

Мико, защо сама си правиш харикири? Ами, виж как реагират хората на поредната ти тъпотия и прецени дали да си пъхаш под прожекторите! Жалко, че излагаш именития си баща.

Момент да си го преместя.

Защо детето носи фамилията на майка си? Бащата?

Снимката е страхотно фотографско изпълнение.Евала! А писмото към детето копира Зукърбърг и Присила , написали такива към своите деца.:)

Абе какво е това клише напоследък "Благодаря ти, че ме избра за твоя майка". Егати простотията!

Абсолютно! Лиготии, който е с милионите се чуди какво да измисли и как да се лигави!

Обратно на приказката, че никой не избира родителите си и Родината си.:)

Американски му работи :D

Голяма лигня, лепкава и захаросана. Все едно детето ще прочете социалните мрежи. Безкрайна тъпотия. Сигурно лирическата героиня има психически проблеми и дефицити от детството, но защо ние трябва да страдаме от резултата...

от кратуна кратунки, от маймуна маймунки

До "майката на мия": мия коя беше? Аа да, унучето на Стоичков...

Защо не е взела фамилното име на баща си Айкут Рамадан ? Обезличиха бащата на това дете.

Не са рекли, не са го прекръстили и него на Стоичкова

Повръща ми се като чета за такива звезди и чадата им до десето коляно. Повръщня, а не новина