Маги Желязкова се омъжи

Манекенката Маги Желязкова с омъжи за втори път.

Обратно в новината

Коментари - Маги Желязкова се омъжи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От снимките само една ми хареса -тази с цветята - само те естествени.

Лика прилика са си ,,младоженците,,! Твърде чалгарско-мутренска сватба. Нищо изискано и аристократично не се забелязва в присъстващите и ритуала. Неспазени традиции, необрано поведение на младоженката, в повечето случаи издаващи кич и натрапчивост, че всичко е перфектно.....Ще видим! Времето ще покаже! / А дежурния редактор- Оправете си грешките, госпожо, особено в подзаглавието/.

Абе защо такава цигания?Модерна ли е? БОСИ МЪЖЕ ПО ГУМЕНКИ НА СВАТБА!!! Вече никъде няма дрес код. Рени като че ли е най-важната особа там,че е снимана 10пъти.

булката седи надупена на всички снимки. това май казва всичко.

ПО-ГРОЗНА БУЛКА ,ШАФЕРКИ И НЯКОИ ГОСТИ НЕ СЪМ ВИЖДАЛ НИКОГА В ЖИВОТА СИ......АААААА И НЕ РАЗБРАХ ЗА КАКВО ОТСЛАБВАНЕ ИДЕ РЕЧ.........ОСТАНАХ БЕЗ ДУМИ ,НЯМАМ КАКВО ДА ДОПЪЛНЯ....

Тази помия седи от вчера в новините - изтрийте ги!

както се казва - кой е.ал- е.ал кака вече се омъжи

Много фъкинг важно

тази госпожа например или Ива Екимова, или Ирина Тренчева, Мая каква беше на спортния коментатор кухавелката, които толкова са прехвърлили мярката за съотношение претенции-възможности, че не може да се намери дори един човек да им се зарадва, дори в случаи като този. Те обаче си мислят, че всички им завиждат, а хората просто са отвратени от просташкото късогледство към самите себе си - прости, нагли и необразовани (пардон квази образовани, което е още по-зле). А иначе - да има е честито на двойката и да не ни занимават с чалгаджийското си пристъствие повече.

са тези?

Ма тя девствена бе. Само за втори път.

С такова дълбоко деколте как изобщо са я пуснали в църквата...

Лелее...нямям думи.

Е, и????? Световно неизвестни особи се венчали в Руската църква, е, и какво интересува това интелигентния човек. Сигурен съм, че даже не знаят кой светец е изобразен на Северния вход на църквата.

Маги Желязото

този се снима без вратовръзка..и с ръка в джоба.сигурно не е разбрал че се жени а си мисли че седи на бара и се оглежда за някоя пияна

А кога ще се развеждат ? обикновено , до 1 година много бРъзо си омръзват , ''звездите'' в Бг . И тази е като Ивайла Бакалова .

На кой му пука?Защо занимавате хората с поредната простотия?

Каква ти ''манекенка'', била е някога , сега е силикон и джуки , всичко виси като пача.

И защо в България толкова се тази простотията и проституцията не зная. Оженила се някаква си манекенка за някакъв си с мутренска физиономия и вече- най-голямото събитие у нас. Това някак си ме обижда- все едно няма кой с какво друго да се похвали, а чалгата и простотията са на преден план. Толкова други хора се оженват или омъжват всеки ден, но никой не отразява тях, а някаква си там пикла- много важно.......

Тази жена винаги ми е приличала на маймунка в лицето. Ама щом тоя я е харесал, нека си я взема. Желая им щастие и без повече разводи!

Баси грозните и възрастни шаферки - дебели и трътлести. Еле тая отпред вляво дето е опънала дебелия прасец като свинско краче. Ама лелко, за тая поза се иска тънък,слаб,правилно оформен глезен на висока и слаба жена. Просто да беше застанала малко по-наназад така, да се поскриеш.Булката е избрала възможно най-неподходящия модел рокля спрямо възрастта си. Деколтето е отврат.Опитала се е да е секси, но изглежда пошло и направо си бие на фолк. Младоженеца има вид на небръсната мутра и навсякъде е в поза пикаеща крава. Може би е модерно. А снимките на чиниите с храната къртят мивки. Винаги съм смятал, че да си поръчаш ядене в хубав ресторант и са се снимаш в стил вижте ме какво ям, е върха на простотията. Имах по-високо мнение за Маги Желязкова.

Кой от двамата е мъжа?

Ке има вебън, мандръсяне, подфръганье и смучки.... А блага ракия ще има ли, че ми се е допило ?

Леле мале, ако направена жената изглежда така, как ли е без грим???

една снимка да те видим и да прЕценим имаш ли право да злословиш...

Тая ми е най-хубавата [picture]

ДОСТА ОТРИЦАТЕЛНИ КОМЕНТАРИ И ИМА ЗАЩО....ПРИЯТНО Е ДА ВИДИШ , ЧЕ МАЛКОТО НОРМАЛНИ И ОБИКНОВЕНИ ХОРА ВСЕ ОЩЕ МОЖЕМ ДА РАЗГРАНИЧИМ ПОШЛОТО ОТ КРАСИВОТО...ВЪПРЕКИ , ЧЕ СМЕ БЕЗ СИЛИКОН И БЕЗ ОКРЪГЛЕНИ ФИГУРИ С ЧЕРНИ РОКЛИЧКИ И БЕЛИ ЯКИЧКИ /ТУК НАПРАВО Е РАЗБИТА МАГИЯТА НА ЧЕРНА РОКЛЯ- БЯЛА ЯКИЧКА/ И БЕЗ ДЕКОЛТЕТА ПОКАЗВАЩИ ПЛЪТ, ВЪПРЕКИ ЧЕ НЯМАМЕ ТОЛКОВА НА БРОЙ ШАФЕРКИ С БЕЗУМНО ГРОЗНИ ФИГУРИ И ТОЛКОВА МЪЖЕ И , БРАКОВЕ И ДЕЦА... ЖИВЕЕМ В ПЪТИ ПО-ДОСТОЕН ЖИВОТ, НЯМА КАК ДА ЧЕТЕМ ЗА СЕБЕ СИ И ЗА ИСТИНСКИ КРАСИВИ НЕЩА, НО МОЛЯ НЕ НИ НАТРАПВАЙТЕ МОДЕЛ НА ПОВЕДЕНИЕ ОТ КОЙТО МУ СЕ ДРАЙФА НА ЧОВЕК...

Някой тук май завижда на хубавата Маги, че ще я изкърти ГДБОП-аджия като за прЪви път....

Е хубава циганка

"Голяма" новина, сигурно CNN и BBC ще я излъчат в централните новини. Не вярвам да пропуснат сватба на такива "знаменистости". Айде, и догодина да не забравите да ни информирате как са се разделили като приятели.

Ще се опитам да напиша нещо позитивно за тази новина. Успях - написах "позитивно". Това беше.

За кой ли път....

Следващият път може и да се ожени. И сакън, да не пропуснете да ни осведомите.

Айде сега Ренито да хване букета, че и тя милата много плаче дето е без мъж.И да ни осведомите подробно...

Да са живи и здрави! Който го може, си го може! . . . . . . .Всички се омъжиха, че и по няколко пъти, а . . Никол Станкулова . . ко става . .кахър ми е . . . . . май не достатъчно само да си красива, но и друг майсторлък требе . . стара чанта, ама лачена, здраво лачена . . .

Ха, хааа. Как пък реши, че Никол е стара. Нещо си се объркал.

Чантата се отнася за Магито . . . . . и пак за нея, майсторица - свадба след свадба. . . . . . а Никол - кво . .само прогнозата и никой не е закарало до църквата . . . що за професионализъм . . . .има нещо . . . . много ще е срамежлива . . . .

кой е стара чанта бе? Ти на колко си може би на 15? Е тва българските мъже сте големи боклуци, не знам кои жени ви търпят и 2 секунди.

Ха-ха-ха :) Май не си много вещ с живота на голд-дигърките в България :) Станкулова все още е много млада и върти по 4 гаджета наведнъж (все мултимилионери), трябва да е луда да пропусне ползите от това. Като стане на 30, 30 и няколко ще се омъжи, ще роди дете и ще ни каже колко е щастлива с любовта на живота си. След 5-6 години ще се разведе, пауза 1 година и нова любов с брак (за милионер, разбира се). Второ дете и пак голяма любов за 5-6 години. Като удари четеридесетака пак развод. Няколко години почивка и на финала ще се омъжи за трети и последен път, защото годинките няма да позволяват по нататъшна инвазия към мъжете с пари :))))))))

Тая Маги възрастово може да е майка на Станкул. Как може да кажеш, че Станкул е стара чанта?

Станкулова имах предвид.

Е чак пък майка .Станкулова е около тридесетте не е на 15 че да и е дъщеря

Това сватба ли е, или филмче за възрастни? Простотията е огромна.

Идеята с шаферкте, да изглежда булката що-годе прилично, не е постигнала желания резултат! Картинката е направо гротескна! Свещена грозота насред тлъстина!

Тази днес я срещнах в района на Съдебната палата - поне двойно по-грозна е от медийния и образ. Сигурно си слага 1 кг мазила за да добие що годе приемлив вид.

Не си точен. Един килограм само на едната буза.

Е снимката с шаферките изби рибата! Голям смях.

Май е имало конкурс за най-грозна шаферката и това са щастливите печеливши. И как пък една няма със сносен и адекватен за фигурата тоалет. А тази, която е до булката отляво, си е направо по нощница дошла. Ужас и безумие.

въпрос към всички , които се женят за втори път - какво не разбрахте от първия ? :)

въхххх и ко ши прайм сиа..... те Сидерови ко са набраха да са женят в послено време...

Кефи ме младоженеца. Стои разкрачен като пикаеща крава. Не знам защо мъжете си мислят, че това е страхотна поза. Адски е грозно. Но все пак говорим за сватба на която "знаменитости" като азис и рени са били гости. Половината мъже са с митичната прическа "половин номер " ...смешна работа.

Събудила се Сидеров - тя мъж ли е станала?

всичко се познава в сравнение. тЪз женица не я знам коя е и на колко е години, но в съседната ви новина ЗВЕЗДАТА джейн фонда изглежда поне със седем години по-млада. за сравнения с класата и стила даже не коментирам, там положението е смъртоносно-неспасяемо...

Май булката крие съществен фалос под дългата булчинска рокля...?

евалата пич!!!!

Бялата дълга булчинска рокля на 47 години и за втори брак ми стои малко неуместно. А пък шаферките цепят мрака... С две думи - плът отвсякъде :)

Малоумето и липсата на журналистика у нас позволяват да се публикуват всякакви глупости - за Златка, за Мара, за Меги и т.н.Това са новини ,които всеки трябва да прочете.Нещастници бездарни.