Ивана Тръмп: Аз съм първата дама

Ивана Тръмп, първата съпруга на американския президент, на шега се нарече "първа дама", a Мелания Тръмп я обвини, че се опитва да привлече вниманието на медиите

Обратно в новината

Коментари - Ивана Тръмп: Аз съм първата дама | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кажи ѝ го на Деса Простакеса.

около Тръмп сигурно има 500-600 първи дами на принципа grab them by the pussy

Ивана е стояла до Тръмп в бизнеса му и е наистина Първата Дама...Мелания е хубава жена,но с безлична роля в живота и е била една скъпо платена п*а,която са доставили на Тръмп срещу добро заплащане от негова страна.Фактите са факти и Мелания няма какво да фантазира.

Разкара човека, за да си присвои милиони, а сега мърмори, че не е останал сам? Ку*венси номера!

Той й изневери с Марла Мейпълс,която е пълна кукавелка....Ивана е говорила лично с нея да остави семейството й на мира,но златокопачката се е втурнала напред..Мъжът е за бой-имал е жена и 3 прекрасни деца-къде се е помъкнал? Мелания не е нещо особено,защото буквално се е обезобразила с пластични операции на млада възраст...В миналотом е била гол модел,а това предполага от самосебе си каква е била,така че няма и най-малко право да заема позиция срещу Ивана.Друг е въпроса,че Ивана й диша във врата чрез дъщеря си Иванка,която е красива и умна-има гените на Ивана,не на Мелания....и Тръмп обожава дъщеря си Иванка!

Милата тя! Как и си бие главата в стената и си вика "как не издържах още малко, сега щях да съм първа дама". Ооо, разсмя ме. Всеки си има свой ад - това е страшно и не е смешно. Но, когато някой сам си прави ад - наистина забавлява.

По-вероятно той я е оставил. Такива са мъжете.

А защо трябва да се развиват вероятности и теории и да се гадае, при положение, че се коментира конкретен случай и конкретни минали събития, които са предъвквани от самите тях стотици пъти - и в интервюта, и в мемоари, и в какво ли още не.

Къде се бута тая дебела, стара лелка? Не може на малкия пръст на Мелания да стъпи!

Някои хора нямат чувство за хумор!

ChatGPT

"Всеки крал, който изпитва нужда да каже "Аз съм краля" не е никакъв крал" - Цитат от нашумял сериал... доста добре пасващ в случая

Много сериали гледаш...от тях се затъпява! Това е целта!

Фразата е сполучлива. Но цитатът е неуместен.

Първите мамички на америката.....

Ивана, Мелания, ..Тоз налита на жени от нашият край..!

За тази жена няма ли стилисти,които да я съветват как да се облича?

Две махленски к*рветини се карат за селския идиот. Вива, Америка!

имало ле е някога стил в сащ, че сега да търсите нещо друго ?

Изглежда, че всички "първи дами" са по скоро "първи разпоретини".