Актьорът Евгени Будинов става депутат

Актьорът Евгени Будинов и Иван Вълков положиха клетва като народни представители от ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - Актьорът Евгени Будинов става депутат | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никой не е забравил това момче с блажен изглед и жертвоготвни очички ,които греят със скъпернически плам и справедлива амбиция.То бе в основата на предварително подготвената милиционерска операция със вездесъщия и сега тих партньор на Управата-Сидеров.Подбора на кадрите при ГЕРБ е доста щателен и предварителен.Няма място за грешки там.Брава.

ОТВРАТИТЕЛЕН

Господи, не наказвай нас българите, като ни оставяш да ни управляват такива безизразни и безлични хора от най-абсурдната партийна групировка !

Посредствен актьор, още по-посредствен политик в най-посредствената партия ГЕРБ, която управлява посредствения народ, който я е избрал на влас.

Като го гледам и чувам какви ги каканиже в" Събуди се " по Нова тв виждам поредния "ветропоказател" в парламента. Отрича минали събития, ласкае бившите си " политически " врагове . Нищо не знаел и не чул за заплахите на Тодоров срещу водещия В. Николаев. Едва ли не отрече предишното си отношение към настоящия си колега Волен Сидеров. Поредният послушко, който влиза в Парламента за добра заплата, а не за да работи за благото на България и народа български.

Не знаех, че имало и такъв актьор.

Бравос! Ето това е истински политик!

Ако някой се чувства представен от този народен прадставител - да се обади. Дайте да си говорим сериозно - този не може да представлява който и да било.

Твърдението в статията, че са били нападнати от лидера на "Атака" Волен Сидеров не е вярно. Появиха се видео записи още тогава, които доказаха точно обратното. Тогава този "пишман" актьор внезапно млъкна и спря да обикаля сутрин телевизиите. Ще е толкова добър в политиката, колкото е в театъра...

Този господин много ме разочарова с участието си в Черешката на тортата. На пръв поглед се опита да бъде различен и интересен, но просто си показа гадорийката, която дори не успя да прикрие с артистизъм. Когато човек има такова огромно его, не може да претендира, че е широкоскроен, ларж и разбиращ. Той си остава само в своята си какавида да папка. Но пък депутатския профил го покрива тотално. Браво.

Ето как по заслуги се става депутат.

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!! НЕ МОГА ДА СПРА,

ей затуй няма да се оправим, само празни чутори у парламента

Ти гледал ли си гов някоя постановка и изобщо ходиш ли на геатър,че ръсиш простотии?

Евгени е страхотен актьор и мега готин човек!

Е що ще при Цвинокио тогава?

И понеже е страхотен актьор...сега влиза в Парламента?!

Е те тоя е поредният банкянски боклук. ГолЕмият артистттт ха ха ха

Като е страхотен актьор, защо оставя театъра? А като е готин човек, чий го дири при най-мразените 239 боклука?