Бьорк намекна за секс тормоз от страна на Ларс фон Триер

Исландската поп певица Бьорк разкри, че е станала жертва на сексуално посегателство от страна на мастит режисьор.

Обратно в новината

Коментари - Бьорк намекна за секс тормоз от страна на Ларс фон Триер | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мъжете правят аванси, а жените ги отказват ако не ги харесват. Това се нарича флирт. Както се казва в един руски виц, наше дело предложить, ваше право отказать. И много е грозно когато жените станат на 50 и повече години и женствеността им се е изпарила, да твърдят, че са били сексуално изтормозени.

Така е, но проблемът възниква, когато "ваше право отказать" не се уважи или се използва срещу отказващата.

незнам каква всички тези оплаквания са правили около тези продуценти, режисьори и т.н....ту в хотелска им стая, ту в офиса им ..И все така насила им го направили? Как не ги изнасилена на улицата а все в някоя стая и как се озовали там ....все преди 10..20..30..година, чудна работа

Ами, то като при онази баба, дето викала "Помощ, изнасилват ме!" Отиват бързо- няма никой. "Къде е насилникът? Кога стана това?" О, когато бях млада." "Защо викаш чак сега?" "Приятно е да си спомня!"

сега в другата крайност...

Признанията, които правят жените, са много смели и опасни за живота и кариерата им. Виждате, че всички властимеещи в шоубизнеса и политиката са навързани и групово си мълчат и защитатавт. Х. Клинтън е типичен пример.

Напротив. Вече е много лесно да го прави всяка втора. Никоя не се страхува от тях дори извличат дивиденти като безплатна реклама.

"Първо на дивана после на екрана" е правило което не са измислили българите!

И аз искам да подам сигнал за секс тормоз. До сега се криех и ме беше срам да си призная, но като гледам примера на другите, и аз ще подам своя глас против секс тормоза от страна на известните личности. Искам да се оплача че повече от 20 години аз съм жертва на постоянен секс тормоз от страна на Анджелина Джоли, Скарлет Йохансон и Джесика Алба. Голям тормоз да ви кажа. Понякога съм се събуждал от сън и пред очите ми са тези сексуални мъчителки. Ужас ви казвам. Но като стана дума за Бьорк, да ви кажа че и тя ме тормози. Сексуално. откакто я видях, и сексуалното ми желание е спаднало наполовина ви казвам. не, такъв живот не никого не пожелавам.

Мвжду тази отврат и нашите цигани няма никаква разлика по отношение на тормоза- хем са отвратителни, хем и нагли.А на онази с дупката ще кажа-госпожа , когато си чешеш дупката на ухото, на пръста ли му става хубаво или на дупката.Сеш се , нале.

нда, и тази се е пуснала за кариера. извинете, но едва ли е било насила, и едва ли е било безвъзмездно.

Таз пък - видяла бълхата, че подковават коня и тя си вдигнала крачето ... Как пък всички се сетиха, че били изнасилени някога точно миналата седмица?

Феминистките ще са първите които ще го лапат безплатно, когато мъжете масово минат на роботки.

Лошото е, че ние като минем на роботки, жените ще минат на роботи. Това не е решение. Иначе феминистките, че са гнусни - гнусни са.

За вибратори да си чувал? На никой не му е изтрябвал златният ти, минавай смело на роботки и не се притеснявай за нас.

Не се притеснявам за вас, а ми е жал. Вие и сега имате вибратори, но ви трябват и мъже за да усетите златните им... С роботките ще станете не евтини, а безплатни.

Роден е на 30 април 1956 г. в Копенхаген, Дания. Отраства в семейство на евреи-комунисти и както той споделя години по-късно, в дома му не са почитани особено чувствата, религията и веселието. Младият Ларс посредством киното съумява да проникне и научи за аспекти на живота, които са били игнорирани от родителите му при възпитанието му. Също като Харви Уайнстийн, евреин и мастит режисьор :)

Да преведа на човешки език, този я е свалял ама тя не е вързала и той и е иззлобял - ако беше жена на място му прави един луд скандал да го разбера всички какъв е ама нали са артисти и все за имиджа си мислят и затова си мълчат и после се сетила за ланския сняг. Ако я караме така ще дойде време свалка и съешаване ще става само след одобрение от съвета на феминистките коит ще ти проверяват авансите дали не си нещо накриво и ще се кандидатства формално за свалка.

На червените килими излизат по рокли на които са забравили да сложат плат, чудят се как да си покажажат срамотиите дето викат старите хора, но иначе ревът от сексуален тормоз. Народа е казал: "Кучето се юрва след кучката когато тя си вдигне опашката и почне да я развява!" И те така ................ !!!

Бьорк си облече лебет на награждаване за този филм!!! Коментара е нелеп. Филма е страхотен!!!

Коментаторчетата, дано да нямате дъщери..че не се знае и на тях какво им се е случвало и дали са си казвали всичко на всеослушание...

Имаме синове и ги пазим от чуждите дъщери. :))) И те така ................. !!!

Пазете си ги, но междувременно ги научете, че жените не са дупка в която всеки може да бърка

Мъжете си искат, това е едно от най-основните неща в природата, тоест Божа работа. Иначе светът да е свършил отдавна. Сега, че някои са непривлекателни външно и всякакви аванси от тяхна страна веднага се етикетират като тормоз, е доста тревожна тенденция, налагана от всякакви диви феминистки и изобщо жени с емоционални проблеми, неразбиращи живота. С което между другото подливат вода и на всички нормални жени, които искат да бъдат охажвани и печелени.

Ухажвани и печелени с изнудване от типа "или спиш с мен, или няма да получиш ролята". Истината е, че мъжете с повечко власт, особено грозните и непривлекателни такива, използват положението си от компелксаршина, щото иначе няма кой да им се навие. последно четох за актриса, на чийто съпруг е била отказана роля, щото не последвала чичко Уайнстийн в мъжката тоалетна и не му дала да и "опипа гърдите и да я поцелува малко". Ухажване от класа е това.

вервай ми, повечето коври спали за изгода, са го направили целенасочено.

не мога да изпия толкова много пиене та да и посегна на тая

Реклама на развалено вино, което и за оцет не става!!!

СЕЩАМ СЕ ЗА ПОДОБЕН СЛУЧАЙ ПРЕДИ ВРЕМЕ С ПИТЪР ЩРОС КАН .... БЕШЕ ШЕФ НА МЕЖДУНАРОДНАТА БАНКА ....... ОБВИНИХА ГО ЧЕ ИСКАЛ ДА ИЗНАСИЛИ ЕДНА ГРОЗНА НЕГЪРКА КАМЕРИЕРКА ХА ХА .....И УСПЯХА ДА ГО СВАЛЯТ ОТ ПОСТА . ВЪПРЕКИ ЧЕ СЕ ДОКАЗА ЧЕ НИГЪРКАТА ЛЪЖЕ . ТА В СЛУЧАЯ С ТАЗИ КАКА НА СНИМКАТА ....... СЕТИЛА СЕ МАРА ДА СЕ ПОБАРА .....ПРЪДНАЛА МИНАЛАТА ГОДИНА АМА СЕГА И ЗАМИРИСАЛО . ТА КАКТО КАЗА ВЪПРОСНИЯТ БАНКЕР ПО ГОРЕ .... ОКАЗА СЕ ЧЕ КАПИТАЛИЗМЪТ Е ЕДНА ГОЛЯМА ДАЛАВЕРА .

Как пък изведнъж се сетиха всички, че преди 20-30 години някой ги опипал по задника ?

Този мастит режисьор или има ега ти извратения вкус, или яко е закъсал. На тази на тъмно няма да ѝ посегна, камо ли насила да я карам.

Щом е скочил на тази, значи е бил много загорял

Боже какво лицемерие.В този бизнес главно се пробива с вдигнати крака,ама сега какъв вой. Все едно нашите фолкаджийки да се оплакват. Ами те са лапали толкова пишки,колкото не съм ял кремвирши като студент. Ама моля ви се,така се намушкват по двайсет пъти. Питайте мара отварачката алисия цеци красимирова.Божееее.

А защо е необходимо да се пробива по този начин? Щото маститите грозни дебелаци, управляващи киноиндустрията, си искат, извиват ръце и отмъщават грозно ако не получат поисканото. Отърва ви на мъжете да изкарвате жените курви и да твърдите, че сами са си виновни. Нещастникът е посягал на много млади жени (всичките са били на по 20-22), правещи първи стъпки в киното и нямащи начин да се защитят. Гледайте интервюто на Къртни Лав от 2005-та, в което я питат какъв съвт би дала на младо момиче, току-що пристигнало в Холивуд. Тя отговаря "Ако Харви Уайнстийн те покани на частно парти в "Четирите сезона", не приемай поканата." Това преди 12 години. Толкова за "вирнатите крака".

как може да давате пример с тази разпоретина къртни лов. по-добре прочетете какво пишат музикантите за нея.

С тези лъжи и постоянни измислици, жените ще го докарат до там, да загубят и малкото победи, които полът им извоюва в последните 50 години. Издишате и губите уважение.

Певачки и артиски...

Казва се на момента, не след години!!! Харесвам песните на Бьорк и играта ѝ в този филм, но смятам, че започнаха да прекаляват!!! Като не ти изнася, се бориш или напускаш, Бьорк и другите не са направили нищо подобно и нищо достойно, за да имат самоуважение и да получат уважение!!! Как да вярваме отсега нататък, тя и лудото Джоли пусна измислици за Брад Пит!!! Абе вече не вярвам на жените, сами си го направиха с лъжите си!!!

Това пък кой би го л?

Тези западняци станаха секс манияци бе......

Какво да бъде при КАПИТАЛЗМА??????....Тъпанарска работа...

Викаш в комунизма друго си е Тодор Славков да чака с гардовете от УБО пред някоя гимназия и да си избира ученички за изнасилване..а след това да и кажат: "вминавай, да не се разчува, че имаш и сестра, и баща и майка!" !!! Аман от чугунени червени тикви под път и над път.

Че беше пезпардонен женкар, беше, ама и ти едва ли си им светил на акциите, дето описваш. Всеки у нас е полуинтелигентен. Сам не знае, но са му го разказвали хора, на които са им разказвали.

Отсега нататък, щом някой режисьор поиска от актриса да подобри играта си, тя ще обяснява, че това е защото той иска секс от нея...и за това няма да са нужни никакви доказателства! не отидоха ли малко далеч всички тези "звездички".

Тая няма кой да й посегне и й е приятно да си измисля...

Значи от една страна ходите почти голи и без гащи но това е "сексапил". целта е да омаете мъжете от които зависи дали ще получите работа. Когато някой балък се хване и иска да ви наебе то тогава той е престъпник! Обаче това го казвате доста време след като лапнете поста или кинтите! Що не си го съдила още тогава ма овцо? ама хонорарчето... нали...

МИ КАТО НЕ ТИ СТАВА НОРМАЛНО....

Какво значи на некой да не му става нормално? Аз например се дървим, само ако ми се усмихнеш.