Майката на Слави: Ходех по 10 км, за да уча

Водещият на "Шоуто на Слави" покани като гост в предаването майка си Здравка.

Обратно в новината

Коментари - Майката на Слави: Ходех по 10 км, за да уча | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пък яс одя 10 километра да преподавам.

една посредсвена женица с син селяндур

Тъжното е, че и сега има деца, които ходят километри за да стегнат до училището, или не могат да си позволят да учат.

Според СЗО дори бременните трябва да ходят по 5 км. на ден. Жената е живяла здравословно.

Смени го тоя диван, дагееее.... Колко кинти изкърти за десет години от БТВ-то и един и същи диван. Срамота и позор.

Одила е когато нема снег! Ама по-интересното е, че бащата не го предават по тралавизията та тогава, кой я е стигнал по друма, че се е пръкнало това чудо учиндолеца?

За годините когато говори е било нормално. По селата е нямало ток и вода ,а камо ли училище. Баща ми също е ходил всеки ден по 12 км.

К'во значи "ходех по 10 км...."?! Само отиване ли или и але-ретур? Ако е Але-ретур нищо не си ходила!!!

Здравчето цела актриска, досущ като гологлавото си отроче...

"най-скъпия си човек" ще да е, като шоуменът не можа ни жена да задържи, ни деца да навъди, въпреки имането си.... Пълна скръб!

славуца има други интереси

по-циничен и недостоен език от на този шоумен. Явно и тук плащат на троловете като от бСП. Всички знаят, че той опростачи българите . Сега малко го гледат. Тази майка е ходила 10 километра за да учи. Жалко, че синът ѝ сега и гъза си не мърда. Бог забавя но не забравя!

напълно безсмислен разговор с една обикновена селянка. Не го казвам с лоши чувства към жената, тя очевидно си е отгледала децата, но лошото е, че едното от тях стана грандоман и живее с някакви мании за величие, изживява се като ВИП и политик и шоумен и всичко... С тази цел е решил да си прави "интервю" със собствената си майка. Това е абсолютно нелепо

ГЛЕДАХ ГИ -СЛАДКИ И ЕСТЕСТВЕНИ МНОГО МЕ КЕФИКА....КОЙТО НЕ ГИ Е ХАРЕСАЛ ДА СЕ ПУКА ОТ ЯД....

Тя една сладка, направо цалуфка, а той един естественннн и убав и умен и...!

защо няма вече възможност да се коментират сериозните новини от лявата колона -цензура ли въвехте от дира????

....защото боико " разпоредил" ...а цветанов изпалнил !...наи-вероятно.....за да не се руши " евро-геи-атантическiят " и " либртално-толерасткiят " имидж на територiята !

АБЕ ДИР НАРЕД ЛИ СТЕ, КОЙ Е ТОЯ СЛАВИ?НЯКАКЪВ НЕПОЗНАТ ЧОВЕК.

ДЕЙСВИЕЛНО ТИ СИ КРЪГЛА 000, НО НЕ 3 НУЛИ А НУЛИ С БЕЗКРАЙНОСТ....АКО НЕ ЗНАЕШ КОЙ Е СЛАВИ ХАПРИ СИ ОТ ЗЛОБА ЗАДНИКА - ЩЕ СЕ СЕТИШ КОЙ Е ТОЙ .......0000000000000000000000000000000000000000000000000000

ли стана звезда? няма ли с кво да ни занимавате, 1 новина нямате! Само дъвки!

Да е жив и здрав Слави!Много му е добро шоуто.Всяка вечер го гледам! Успех!

той го прави само за теб за родата ти и за родата си!

Селяндури в селска държава

няма вече селяни, всички са граждани

Много хубаво предаване.Майка му е много приятна и естествена.Браво Слави!Да сте живи и здрави!

Браво, много интересно .... Утре, ако може да видим баща му, другиден сестра му, по-другиден чичо му и така до края на другата година дано се изреди цялата рода. Не знам за какво му се продължава договорът на този чалгар!?

А ТИ КОЙ ИСКАШ ДА ГЛЕДАШ - ЛЪЖЛИВИТЕ И КОРУМПИРАНИ ПОЛИТИЦИ, ЦЕНИЧНИЯ И АРУГАНТЕН ЕЗИК НА ГРАЖДАНИВЕ - ЦВ.ЦВ Б.Б. ВАЛ СИМЕОНОВ ПИЯКА, ВОЛЕНЧИ , КОЙТО СИ СМЕНИ КОЖУХА ЗА ДА ГО ХАРАСЕ БОЙКО И Т.Н.Н.

АрОгантен се пише.

чука от сърпа - точно в десятката. от мен имаш 100 плюса

нема кой друг да го похвали :))

Това нещо с какво медийно участие е известно, че нямах нерви да чета докрай? Да не би да е онова транссексуаното, дето ще го изтапанят на корицата на Плейбой?

Не разбирам целият този хейт. Посмях се от сърце снощи. Да са живи и здрави :)))

Ами опитай да се изразяваш български, когато общуваш с българи и ще почнеш малко по малко да разбираш. Между другото, когато отбелязваш, че някой се излага публично, не значи, че го мразиш.

до лудият макс някакси със лекота ме върна 60гоини назад да само човек коѝто е преживял това може да го опише така точно да а наистина така беше през зимата .ехх де такива зими сега

хейт, хейт, хейт... газ, газ, газ... петък е!

успокой се, бе, Славчо! ако можеше да се погледнеш отстрани без патологичния ти нарцисизъм, щеше да си дадеш реална сметка, че не ставаш много за харесване...

Слави да не би да е известна личност, че пишете за него?

КОЙ Е НЯКОЙ СИ СЛАВИ, ЧЕ ЗАНИМАВАТЕ ХОРАТА С НЕГО?ПИШЕТЕ ЗА ИЗВЕСТНИ БЪЛГАРИ.

А моят дядо е ходел по 10 км и повече, за да преподава! Е, и?! Аман от противния учиндолски селяндур

Мама Здравка е чудесна жена-да е жива и здрава.Слави много си приличате по визия и хумор.Бъдете живи и здрави!

Така е. По време на омразния комунизъм майките раждаха второ дете ей така за да си починат. Днес с мъка раждат едно на 35 и до края на живота си го гледат кат олигофренче.

Da sa jivi i zdravi i dvamata.Stahotini sa. A tya e golyama simpatyaga i kak samo gi redi.Be6e mi mnogo priyatno.Da - uspeh i zdrave a Slavi,avsichki zlobari da se puknat ot zavist i zloba! ! !

В ЧАЛГАДЖИЙНИЦАТА СЕ НАМЕСИ И МАЙКАТА НА ЧАЛГАРЯ...

Абе помияри злобни, защо сте толкова тъпи. Усмихнете му се малко на тоя живот. Петък е, идва почивка. Слънцето грее. Какво ви е виновен Слави? За 20 години предаване един път е поканил най-скъпото му на този свят.

....за втори път я кани в предаването си и веднъж със сестра си, ама и всяка вечер да участва - няма лошо...

Тоя прост и елементарен чалгаджия се взе много на сериозно и трябва да му бъде посочено мястото - то, разбира се е в миманса! Това, че всяка вечер бръщолеви небивалици не е достатъчно българите за пореден път се излъжат и заложат на такъв примитивен простак! Да продължава да чалгаджийства - толкоз !

Аз пък за да ходя до техникума по времето на комунизма ми отнемаше над 2 часа и смяна на 3 автобуса, съпроводено с ужасно блъскане. А понякога се е слувало да пъвувам и 3 часа заради нередовние студени автобуси и мръзнех зимата по спирките.

Да ти е жива и здрава мама Здравка , Слави ! Тя е слънчев човек и много си приличате по душа !

Слави слънчево му е само лъскавото кубе.

Свети с отразена светлина.

Гъзолизец храбър...

крайно време е да се съберат спомените на всички от "онова време" как са ходили на училище, какво разстояние, какъв път, каква безопасност са имали. Защото се игнорира и от историци, и от министерство на образование, и от НПО и всякакви други орг, писатели, журналисти. И в света и на новото поколение това явление да ходиш на училище при такива трудности е непознато, необяснимо, и няма да намериш днес и един в целия свят да го направи особено ако е за училище, и доброволно, с желание както е било по "тяхното време".

този наглец иска да предизвика някакво умиление? И залага майка си на екрана, за да търси пак дивиденти за личното си его? Пфууу, отвратително!

Аз не го гледам от доста години.Много изпростя да не говорим за опита му чрез тия глупаци сценаристите да натяква тъпи и популистки решения за нашите проблеми.

Е и кво?Кажи речи всички сме така. Само не разбрах какво още чака маркуча и не се ожени, може би чака децата му да му викат дедо.

Мнение не чака от такива като тебе тъпанари.

Crazy Space

Като не чака да забрани коментарите:)