Звезда от ”София – ден и нощ” става плеймейтка

Атрактивната Анна-Мария, позната от сериала "София – ден и нощ", влиза в борбата за "Мис Плеймейт".

Обратно в новината

Коментари - Звезда от ”София – ден и нощ” става плеймейтка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Извинете, но ще повърна. Не знам защо такива киликандзери продължават да се котират. И то като красиви.

Звезда, "София - ден и нощ", плеймейтка... И да исках, нямаше как да се сетя да наредя три гадни неща в коментара си!

на травестит.

А как тази пластмасова мацка е с естествена красота?

.... къде пък видяхте естествена красота между всичките екстеншъни и силикони .... няма българска плеймейтка без такива и с естествена красота.

За друго не знам, не я познавам, но едно е видно и то е, че е красива! За разлика от Гани, Мани, Целофани и др. такива!

Интелект и пластмасови цици не ми се връзват нещо в едно изречение

"Организаторите искат да наблегнат на природните дадености на момичетата и точно поради тази причина повече от половината участнички са без корекции на бюста". - И защо само половината, ако искат да наблегнат? Свършиха ли се естествените жени у нас? Или в порно и чалга средите трудно се намират?

Поредната кифла, кандидатка за ВИП. И най-лошото е, че "машината" ще се завърти и ще я направи такава срещу разголване и леко държане, а културните и умните нищо няма да чуем.

..., а ЗА културните и умните....

То па един сериал.Верно забавни са, като за дебили :).

Абе, дирници какви "звезди" са тези палячовци ? Звезди от посредствено предаване ???? Звезда е Стоянка Мутафова ! Божичко не ви ли е срам да го напишете ? Грам себеуважение явно нямате и нивото ви е за такива "звезди" СРАМ

Ми незнам , ама това моми4е на 24 г изглежда като жена на 35 г, интересно ми е на 35 г ще е като 55...ужаст. И с тея силикони аман, как не им омръзнаха все едни и същи натъпкани ...

Освен да ги поздравим с една стара песен - "К..рви, сбогом".

Издига се в иерархията хахаха

Момата си е палавница и не може да си избяга от природата.... като я гледам как се заиграва в фитнеса.... ох на дядо....!

Абе таква хубава българска дума си имаме - "шаврантия", какво ми ги ползвате тия чуждици - "плеймейтка" ....

хахаха, благодаря ти, развесели ме

В устата си дали има място и за моя?

Поредното бездарно същество, поело по пътя на евтината слава, за сметка на морала и собственото аз. Кое точно определя една еднодневка, като звезда уважаеми драскачи от ДИР? Какви са ви критериите за известност?

нали това е най-важно да участваш в плеймет.

ще трябва да доказва, че е не само красива, но и умна - ще умра от смях, плейматка и мозък ???

Освен това се "интересува от астрономия" ... сигурно има предвид, че си чете хороскопа.

Ето това е една хубава жена, на която всичко й е на мястото и си струва парите! Няма нищо общо с обезобразените си колежки, а и е актриса - ще може да ви баламосва, цоца и върти на малкия си пръст и да ви е драго, при което.

Какво е това животно плеймейтка?!?

Плеймейтка е приятелка в игрите на мъжете, ерго компаньонка. Уточнявайте ги тия работи - много чуждици навлязоха и хората се объркват.

Демек, сиреч и значи Анна-Мария и последната да затвори врата иска официално и документирано да стане шафрантия. Шафрантия не е обидна дума и не накърнява ничие добро име. Мосю Шафран е направил през 19 век заведение в София, в което са танцували разголени дами и не само танцували, де - оттам шафрантия. А на снимката се вижда, че дамата е разголена - т.е. е шафрантия. Според друга версия унгарецът Михай Шафран поставил в гр. РусИ пиеса, в която женските роли се играли от жени - дотогава се играли само от мъже и това се счело за голямо неблагоприличие. Тая на снимката е актриса, която играе женски роли - т.е и според фтората версия пак е шафрантия.

Че тя тая досега каква е била според вас, драга редакция. Това е момичето от рекламата на една компания за бързи кредите, която със самоирония си признаваше, че е певица, защото на повикванията "и да пее са я карали един два пъти".