Мила Георгиева: У дома е там, където е моето семейство

Световноизвестната цигуларка Мила Георгиева даде интервю за Dir.bg.

Обратно в новината

Коментари - Мила Георгиева: У дома е там, където е моето семейство | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Синове Джордж и Томас, дъщеря Анна. Баааахти тъпия въпрос - къде за вас е 'у дома', ами 100 процента не е в България и Сунгурларе..

Добре, че има по някой друг музикант и инженер по чужбина, да не се излагаме пред чужденците.

ква е тъз сдухана леличка . Някои да е я чувал.? Ква световно извесна кви пет лева . То и аз да са изтипосам върху един контрабяс и да дам итирвю че сам звезда ха ха ха таз кекимора от снимката не стига че е одблъсквашта ами е некадърница. Ти устъй другото ама е и нацонална предателка избягала да мие чиний в Лондон ама лъжи кат дърта циганка че работела в шутгард щот там никои не я познава . На сичкото одгоре такт са окотила в Лондон ритнала ба котилото си англиски имена.... нагиздила са Мара пък се тая ха ха таз Гана що не си доди на село да копае лехите и въди малки броилерчета без загуби ами се е хакнала в Лондон да се чекне с окардион в ръка за срамотиите ужаст пфуй

Не е нужно всички да разбират колко си прост(а).

Всичко хубаво, ама какви са тия имена - Джордж, Томас?

ами от любов към България - нали това ви обяснява госпоДжата

Джордж и Томас Найденови. Едно време само "братята"така си кръщаваха децата.

и както биха казали децата й на тази жена-джордж и томас, абе, who cares? преведено-да не й държим карез, но пък си има "много хубав апартамент", който й е родина, както е споменала изрично.

Нали правиш разлика между "дом" и "родина"?

Не, те тука правят разлика само между Гери-Никол и Азис!!!

А ти правиш ли разлика между "ДОМ" и "У ДОМА"? Ти и тези под тебе сте плямпала - важното е да се подиграете с българите

"У дома е там'''''" - много "велика мисъл" е сътворила тая жена, за която парите и добрият живот са основното. НИЩО ЛОШО, но защо всичко трябва да се облича в безумни, кухи фрази

Тая що не си е дала някоя по-актуална снимка? Кого лъже със снимки отпреди 30 години

Преди 30 години е била на ...... 11 !!!

Томас и Джордж.Чавка мозъки им изпила на тия,кръстили така децата си.А какви са томас и джордж по народност.

Еврейте казват: "родината и дома ми са там, където са парите", нещо по различнл тук, семейството е там, където са парите..

Глупости пълни. Мястото ни е в България, а не да слугуваме като шматки на запад и то за някакво по - различно препитаване. Децата ни трябва да растът в България няма такава проста нация да живее за емиграция.

Това е в следствие на соросоидните и евро-атлантически ценности, насаждани ни в годините на преход към 'демокрацията'.

Само като видях как се казват синовете й - Джордж и Томас, все хубави бг имена. Това докато е живяла в щатите. Сега като е в Германия - Ханс и Лаурицен ли ще кръсти следващите?

Джордж и Томас.Ха ха ха ха ха ха ХА.

Едно време Кеворкян в единствената телевизия канеше някакви шушумиги и успяваше да прелъже бабичките, че прави адски интересни интервюта.Аз следях 2 минутните филмчета за Пантерата пинко, патето яки и том и джери но как успяваше малпоумния арменец да заблуди бабичките и го зяпаха като в транс. а тука такова безвкусно интервю толкова безинтересно да умреш от скукам нито една бабничка не се е подмокрила от кеф!

Животът, съответно интервютата с класическите музиканти по принцип са "скучни". Пусни си някоя серийка на "Розовата пантер" и дочакай по-интересните интервюта, със "звездите" от Биг Брадър и Пайнер, някое интервю с Азис, Е.Минчев...

Е, това е гражданин на света, който помни корените си, но навсякъде е у дома. А, не като глобалистките безродници, дето плюят по родината си и отричат националната и етническа идентичност.

Голема разлика - не,ма що! Между двете групи, които си цитирал! и едните , и другите са безродници. Връщала се била в БГ.! И какво от това! Какво я грее България от това? И последният метач, дето мете соф. улици дава на българия повече от тая кифла.

Много точно си наименовал коментара си "глупости". За аргумент, само ще те цитирам: "И последният метач, дето мете соф. улици дава на българия повече от тая кифла."

Чак пък световно известната?? Обикновена концертмайсторка в оркестър, свири си добре, както и много други световно неизвестни цигулари. Като беше малка ни я пробутваха като детето-чудо, понеже баща ѝ е приятел на Минчо Минчев.