За пръв път транссексуален се снима за Playboy

Точно в броят, посветен на кончината и живота на основателя на Playboy, за пръв път ще се появи фотосесия с транссексуален.

Обратно в новината

Коментари - За пръв път транссексуален се снима за Playboy | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чета надолу, че била красива. Вярно е. И посмъртно не може да се разбере, че е било мъж. И като се замисля като остарява, понеже е било мъж, няма да трупа ни паласки, ни бричове, понеже мъжете нямат там мастни натрупвания по принцип. Не е честно. За мъжете всичко е по-готино на тоя свят, а жените постоянно го отнасят.

Добре че България е изостанала страна по отношение на цивилизацията и толерастията. Тук няма чак такава опасност мъж да попадне на такова изчадие. Хората нямат пари да се заиграват с пола си. Не мога да ги мисля чужденците, горките, колко подозрителни трябва да са вече като си лягат с жена. То не може да се разбере вече кой мъж, кой жена..

Хора, преди да коментирате, прочетете добре каква е тази - ТРАНССЕКСУАЛЕН. Тоест не е травестит, нито шимейл. Имала е навремето мъжки полов орган, който е махнат и на негово място е оформена вагина. Технически погледнато е жена вече, само дето не може да ражда

"Технически погледнато е жена вече" - въобще няма такова нещо! Нито ще получи съкращения на матката като го хванеш за зърната, нито ще има чувствителност и мускулатура на дупката между краката си. За оргазъм - забрави, някоя и друга имитация евентуално. Тоест - много добра имитация на жена по външни признаци, но със стойността на пластмасова надуваема кукла с вградени речеви функции.

На първата снимка много си личи че е мъж

,,Точно в броЯТ, посветен на... ще се появи фотосесия...,,- членуването с пълен член - ЯТ се прави, когато думата може да се замести с лично местоимение ТОЙ,ТЯ,ТО. Ако се замества с НЕГО и НЕЯ думата се членува с кратък член. В случая- в НЕГО/в броЯ/ ще излезе ТЯ/ фотосесията/. По темата- да пази Господ от женствен мъж и мъжествена жена...

Шимейлките яко настъпват.

нищо тново под слънцето. и досега снимаха транита но не го сйобщаваха

Нищо ново. В САЩ отдавна са само трансджендъри но досега официално не го обявяваха. От Майкъл Обама до Ким Кардашян. Повечето имат адамови ябълки но пък и операциите помагат.А в модата винаги са били такива, поне топ моделите, защото нормална жена няма такива размери. Да заради това и целулит нямат. Те от мъж бивш атлет направиха жена.. какво очаквате от останалите. Да ни е честит 21 век!

Victoria

Транс-манс.. нещата са много прости - или имаш пишка или нямаш. Ако искаш си я режи, ако искаш си я лепи, но в крайна сметка има 2 типа хора и това е.

Аз съм мъж. Ако започна да разправям на всички, че съм табуретка и започная да си вярвам, че съм табуретка ще е ясно за всички че имам психични проблеми и ще започна лечение на психическите ми проблеми. Ако обаче започна да разправям на всички, че съм жена и започна да се държа като жена, по някакви странни причини ще кажат че това е съвсем нормално!? Защо е тови двоен стандарт?! Защо дискриминирате табуретките?!

Вица за табуретката знаеш ли го?

С криворазбраната толерастия нищо чудно някои организации да кажаш, че името "Плейбой" е дискриминационно, както и "Плейгърл". И вече да има едно списание, което да обхваща всички изчанчени вариации на полове, което да се казва "Play IT"

с песента КРЪЦ на НЛО! Да сте живи и здрави и повече деца в семейството!

В Тайландски бар: -Какво ще пиеш скъпа? -Простамол Уно Свети Петър още се чуди, къде да разпредели Хю, а тия вече му препикаха гроба...

Простамола бе! То всичко е махнато!

Но е останал навикът, пристрастил се е човекът.

Хю Хефнър се върти ли, върти ..... По всякакъв начин ни убеждават колко е нормална ненормалността :(

Българските жени да гледат и да се учат как трябва да изглеждат!

А мъжете?

и това списание се изпедерасчи

Мамка му...секси е

нито е изненада.

..."прозореца на OBертон " в деиствие !....извратеняците оT HCP ни убеждават колко "нормално " било да си не нормален !....и не е вярно ,че Xефнар е защитавал различните !!!....колко траверса е имало в неговите списанiя ?!???....налагане на третя пол !!!....плеибои Hикога не е било списание за леидибоиове !!!

това си е опасно за пияните курвари

Красиви са тези копелета и да ви кажа СВИКВАЙТЕ, това е тенденцията за съжаление.....

Хах, и като покажа, че кейтката е трансджендър и се ядосват и нервират... Тръмп искаше да банне над 6000 военнослужещи в САЩ, които били ВЕЧЕ трансджендъри....а колко още се канят да станат? които дори не са кандидатствали за работа във военните сили на САЩ? И това саму там. Трансджендърите са между вас, и вие дори не подузирате ....да не мислите, че некой ше ви уведоми писмено, че си е сменил пола, и че иска да ви изчука?

За чукане са нужни двама. Ако не искаш някой да те чука - няма как да стане, независимо дали е транс... или не е. Пък, ако голям го вади и ти направи кеф, има ли значение дали преди това и е била тясна и малка?

Е, пожелавам ти са се озовеш в една стая с трансджедъра, който искъ да те изчука :-) Демек, да си провериш соПствената философИя :)))))))))

Травестита гол ли е сниман, с надървен уй и напърчени цици?

Кръц и Анна Мария Чернева!

Умрял новият редактор на Плейбой и отива в рая. Пита за Хефнър, а свети Петър му казал: - А, Хю пумпала?

Почина баш-мъжът и изродите веднага налазиха...

Тези транс, гей и разни подобни ми идват в повече вече, но ако се абстрахираме от факта, че е била мъж...всъщност изглежда много добре.И в лице и в тяло, много по-красива от разните му там Ким, Мим и подобни също модерни напоследък дебелогъзи.

Пу за тебе да е, като толкова го харесваш това... "нещо". Аз с такова не искам да си имам каквато и да била работа.

Още една причина да тъгувам по миналото, в което това се наричаше болест и беше срамно.

И да се радваме, че вече хора като теб се класифицират като болни.

Че е болест - болест е, но не е срамна! Срамните болести са други! ;-)

Ами да, болест е, ама в смисъл, че някой се родил физически в едно тяло (мъжко или женско) пък душата му от другия пол? Що да не иска да си смени пола, та да постигне равновесие м/у физика и психика?

Душата няма пол, умнико! Това са мега-объркани души...

Много е красива!!!!!

Единствената полза в транссексуалността е тази, че мъжете целулит нямат :)))

Мъжете немАли целулит??? Я пак!

Танас

Нямат си я. Носят женски :)

То... "тя" още си е "той" ... просто презакърпен тук там пе...ст.

Умря стареца,стар коцкар и ценител и тези преибаха и този проект......

Всичко грозно и пощло е модерно. Педерастията, от която трябва да се срамуваме, стана за показ на първа страница и даже ни я набутват като "красива". Кое му е красивото бе? Мъж да бъде жена. Пфууу, отврат. Аман от транссексуални педераси, травестити и умопомрачени грозотилници!

я покажи една твоя снимка да ти се порадваме!!;))

Транссексуален и педераст нямат нищо общо! Има много случаи, в които жена си сменя пола, т.е. става мъж и продължава да харесва мъже, т.е. от хетеросексуална става гей, съгласно етикетите, които лепите! Същото е и за мъжете, сменя пола си и става лесбийка!

На Джае Дейвидсон единствено му се получава да е трансексуален

Tоз, "модел" са невероятни на свирките!!;))

като го гледам това, ме хваща шубе да се напия навън... кой знае къде и с какво ще се събудя някъде...

Споко, като ти гледам снимката няма опасност никой да ти налети!

Какво те страх да легнеш с жена? И то, може би, най-красивата, с която си бил.

ГЪ3 ПОЛ НЕМА.

Инес вече е дефилирала за "Балмен"... а вече дефлорирана ли е?

как?! :-D

"Ако има ябълка значи няма слива"-стара тайландска поговорка

Уааа-ха-ха-ха....!!! Приби ма! Поздравления!

И на това посегнаха мръсниците.

Ако се загледаш, си личи адамовата ябълка.

Човекът почина и почнаха извращенията .