Семейство Макрон празнува 10 г. брак на свещи

Президентът на Франция Еманюел Макрон и съпругата му Брижит са отпразнували в петък вечер във Версай десетата годишнина от брака си.

Обратно в новината

Коментари - Семейство Макрон празнува 10 г. брак на свещи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бриджит Макрон трябва да сподели с жените как така се поддържа способна за секс с млад мъж на толкова години? Няма ли чисто физиологични проблеми и как ги преодолява.

Ми на свещи ще са я, щото ако е на лампи е те тоо президенто де, мое да избега кат я види по на светло.

Честно казано истински завиждам на двамата. Тази двойка разчупи оковите на консерватизма и доказа, че разликата в годините е само едно число и за истинската любов граници няма. Каквото и да злословите, от тази двойка струи любов. Желая им щастие и дълъг живот!

Честно казано истински завиждам на двамата. Тази двойка разчупи оковите на консерватизма и доказа, че разликата в годините е само едно число и за истинската любов граници няма. Каквото и да злословите, от тази двойка струи любов. Желая им щастие и дълъг живот!

Те да не разхищават много свещите, че на бабата може скоро да й потрябват.

Още година-две и свещи няма да палят...

Геронтофили е имало, има и ще има, което не е престъпление. Както и педофили, което вече е престъпление. Смущаващото е, че вече се обтъща внимание само на ненормалното и извратеното. Щяхте ли да отбележите тази годишнина ако Марон не се беше оженил за баба си?

ДЕТЕТО-МАКАРОН И БАБА МУ-10 ГОДИНИ ЖИВОТ НА СВЕЩИ!!!

Оказва се, че като деца Макрон и Тръмп, имали една и съща любима приказка - Червената Шапчица. Само че Тръмп харесвал Червената Шапчица, а Макрон - баба и.

Прави ли ви впечатление, че лидерите на силните европейски държави са бездетни? В това се крие отговорът на въпроса, защо не ом пука за нищо.

Така ще е като не са си платили тока...

Готина вампиро-зомби изцепка. Точно навреме.

Все нещо особено става с европейските същества. Не знам дали да ги наричам хора, защото някой веган може да се засегне, тъй като се изживява като нещо различно от човек. Бременните жени са бременни хора, защото някои родилки не се чувстват жени. Пдерасите са гюве, ц*ганите са роми, арабите са мигранти, правителствата на суверенни страни са режими, опълченците са сепаратисти, негодниците са хора в неравностойно положение, отговорните са популисти, бракът на този е особен, но нормален, Русия е агресивна, НАТО сдържа, кохезиятя е приоритет, консенсуса е ценност, помощите са право, джамиите са миролюбиви, границите трябва да се пазят, но незаконно проникналите са с права, аутизмът е талант, хулиганството е хиперактивност и т.н.

... и надминахме Оруел. "1984" ли? Трева да пасат, това в книгата вече прилича на соц. детска градина в сравнение с еврореалността...

Четох Оруел отдавна. Не съм предполагал и за миг, че ще го надминем така мащабно. За по-младите отбелязвам, че Западът не е бил винаги такъв. Преди 90-та имаше друга генерация политици. И в САЩ и в Европа. Рейгън например, макар и крайно спорна фигура, както повечето американци, беше поне сериозен човек. Вижте Клинтън, Буш, Обама, Тръмп; все отбор крайно посредствени хора. Същото стана и в Европа. Европа на 70-те и 80-те години беше идеал на общество във всяко отношение. Някъде през 90-те започнаха да деградират като общества. Особено мощен тласък на профанацията даде Меркел, другите и се подчиниха. Тадчър и Кол бяха забележителни личности, които нямат нищо общо със сегашните щушляци. Германия е била безумно коректна, символ на качество и честност. Сега пробутват ментета, налагат цензура, лицемерничат, авторитарни, арогантни, посредствени. Нещо стана и със самите хора в тези общества-меченцата, феминизма, НПО-тата.

10 години брак на свещи? нямат ли ток?

Макрон ще разръчка мравуняка тази вечер! :)

Ох, на мама малкия принц!

Прилича поразително на актрисата Мирей Дарк, лека й пръст /на актрисата/. Типичната французойка с типичната прическа. Да са живи и здрави и да си се слушкат без да обръщат много внимание кой какво говори.

Госпожо, не си правете труда. Българина не е дорасъл да го разбере.

пълни глупости говорите! Или сте много късогледа и от далече в тъмното Макаронката ви заприличала на М. Дарк преди да умре!?

Животът си е техен - ще го живеят както си искат. Те излъчват любов, а онези, които ги плюят, май просто им завиждат.

" Те излъчват любов "?!?! Ако това е любав, то аз не разбирам, ни тях разбирам , ни вас дето сте усетила, разбрала и обяснявате всичко неразбираемо за поданиците на ЕС.

Hе е нито първият, нито последният които празнува 10 години брак.Pазликата е, че цял живот ще си остане с тази грозна бабичка...

трудно ще му е да остани цял живот с нея...освен, ако тя не счупи световния рекорд за дълголетие.

Да не би да има режим на тока?

Тази баба Брижит е съученичка на Ленин.

Потресаваща и дразнеща неграмотност. Празнува се 10-годишнина от/на брака, а не самият брак. Мозъци бракувани.

Той бил млад... Тя била дърта.... Били като баба и внуче...Бил геронтофил... А бе, това са европейски ценности бе, незнайковци.

Празненството е завършило в 19 часа, 19:30 хората трябва да си лягат.

Как се наричат тези, които се възбуждат от възрастни, по точно мъже които свалят стари жени?

бабоебец

a kak se narichat majete,koito se ebat s mladi momicheta, pichove, nali, vse poveche jenite imame pari i vlast i tova shte se promeni

Макарона е гей, а бабата е за прикритие, това е истината.

Мразя цинизма ,между тях видимо има връзка,но мисля че си прав.

Aleko

Това само във Франция може да стане!

Да направят няколко деца, че да покажат как СЕМЕЙНИТЕ ЦЕННОСТИ, А НЕ ПЛЪТСКИТЕ ЖЕЛАНИЯ СА НАЙ-ВАЖНИ ... но уви за тях е обратното.

Дано поне каже на бабата да извежда по-често кучето, че да спре да пикае в двореца.

ама тя е старичка и се е изпуснала не е нарочно

Дано Макрон не се уплаши като я види в тъмнината.

Oт заглавието ви излиза,че са празнували десет години брак на свещи, т. е. десет години са живяли без ток! Дир! Малоумието на списващите вашата медия е потресаващо!

Стига сте ни занимавали с тази геронтофилна френска двойка!

комуй на макрона кеф ти баба кеф ти унуци

Отвратителна дъртачка!

Баси герентофила

-От известно време всяка вечер съм на свещи. -Предполагам с хубаво вино и красива жена към тях? -Не бе,хемероиди имам...

Дали са интимни все още?

Какво ни занимавате с тези извратеняци!

те са еталон за евроценности, а ти - извратеняци, моля ти се.

докога ще ни натрапвате тая маймунска бабичка

Като гледам булката по-мяза да празнуват 100....

Пожелавам им и 20!

Дъртата ще мумифицира дотогава.

Aз пък празновах юбилея на факли

Завиждайте, завиждайте. Тези поне имат смелостта да покажат публично любовта си и да я скрепят с брак. А вие се криете като шумкари по автомобили и горички да се натискате с креки агънца и млади лъвчета

само че нямат смелостта да покажат трети човек в този брак. Въпреки че това знае цяла Франция.

Спрели са им тока ли?

Не ме интересува личния избор на хората.Желая им щастие. Даже и на Тръмп и Путин им пожелавам щастлив личен живот. Интересува ме да правят смислени политики за хората, а не с кой си лягат.

Тука вече на всички им се повръща от тези двамата

Имало е 50 нюанса сиво садо-мазо на свещи в кожени облекла.