Мъжете си почиват повече от жените

Мъжете разполагат с повече свободно време от жените, които са твърде заети с домакинска дейност и занимания с децата.

Обратно в новината

Коментари - Мъжете си почиват повече от жените | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

почиват повече защото са по сръчни от жените и им остава повече свободно време...

Това вероятно е статистика и като всяка статистика, е супер некоректна. Възможно е повече да си почиваме като номинално време. НО в едно семейство винаги мъжът е отговорен за всяка важна, тежка, опасна, стратегическа и т.н. работа, и моля нека уважаемите дами да не ми пълнят коментара с реплики, защото всички знаем какво ще кажете - чували сме го 1 000 000 пъти. Затово ми е много смешно (и тъжно) да чуя как някоя жена говори "Аз миналата година сложих климатици", след като единственото и касателство към слагане на климатици вкъщи (например) е това, че е казала на мъжа си: "Сложи климатици". Всичко това е причината и мъжете да се амортизират и живеят по-малко. Така че бъдете си затрупани от милионите си задачи - леща, прахосмукачка, бърсане на прозорците, защото това са типа задачи, дето можеш да си говориш по телефона, докато ги правиш.

пъти в живота се слагат климатици и се прави ремонт? И климатиците ги слагат майстори и ремонтите се правят от професионалисти. Мъжът дава само парите (ако ги има). Понякога даже това правят жените. А за по-краткия живот са си виновни сами, защото са лакоми и живеят нездравословно.

Хахаха, колко предвидимо, казвам Ви, че можех да напиша ВСЯКА ВАША ДУМА предварително :) Така, по въпроса, слагането на климатици е само един пример, излизат милиони такива неща, а и както сама знаете, ако климатиците не бъдат избрани, съобразени с обема на стаята и всичко останало, ако майсторите не са под стриктен надзор от човек, който разбира, всичко ще стане кочина. Затова и като отидете на сервиза за колата, ви вземат пари за течност за мигачи :)

Айде стига с тия глупости колко "стратегически" задачи вършите, все едно не знаем кога идва майстора и какво върши.... Всеки може да си дигне краката на дивана и да излюска 2л бира с 1 пакет цигари и после що сте умирали по-рано. Просто си търсите извинения. Да си сменим местата ако искаш? Аз ще мисля стратегически на дивана, ти поемаш моите задачи да видим докъде ще я докараш

Поименно, г-жо, поименно - за кои задачи по-точно говорим. Нека да си премерим задачите...

почиват си я! и почиват доста по рано! няма жена да не е поне 15 години вдовица, ако не е стара мома, разбира се!

Точно това щях да пиша и аз. Мъжете живеят по малко от жените, а уж си почивали повече. Ако си почиват повече трябва да живеят по дълго, а не е така. Всъщност може и да почиват няколко минути повече но реално работят повече от жените. На строежа по цял ден мъжа бъхти тежък физически труд за да донесе пари вкъщи, а жената кво..поглежда децата, пуска пералнята и си гледа сериалите по телевизора цял ден. Уж се води че повече работи а всъщност нейната работа е в пъти по лека от на мъжа. И с възможности на кратки но чести почивки.

Мъжът като цяло е по-едър физически. А в природата по-големите екземпляри имат по-кратък живот, примерно дребните породи кучета живеят много по-дълго от едрите. Същото и при хората.

Това се отнася само при жени, които са домакини. Повечето ходят и на работа, наравно с мъжете, които пък не знаят как се пуска пералнята.

Аз съм съгласен да си разменим ролите. Жената да ходи да изкарва парите, а аз да седя по цял ден вкъщи да гледам децата, да пера, да пазарувам, да готвя и въобще да въртя домакинската работа. Това не е трудно за мен и ще съм си отпочинал и фреш винаги.

Явно жена ти не работи, но в повечето семейства не е така.

Петре, от казаното до тук излиза, че ти си общ работник, който бърка бетон и го боли кръста на края на деня, а жени ти гледа сериали по цял ден. При 95% от семействата в България работи и жената, да не говорим, че в повечето случаи изкарва повече пари от мъжа си, или поне по равно.

е казал, че само мъжът изкарва парите? Това отдавна не е така.

Петре, Петре.... много изкривена представа за реалността имате мъжете. Хем донасяте 50% от семейния бюджет, хем се тупате в гърдите, че сте глава на семсйтвото. Хем пари не изкарвате, ама жена ви все ви е длъжна да работи като вол. Точно 10% от семейните двойки в България мъжът изкарва поне 80% от семейния доход, т.е. може да се каже, че изкарва парите. В тия случаи жената даже не работи изобщо, а си гледа къщата и децата. В останалите случаи познай кой е работния вол

Eй , завидяха ни на 40 : 7 - 6 минути на ден ....злобни кучки ! НЕ стига ,че ни използват като впрeгатни и ебатни добичета .... ;) :P

Затова жената трябва да гледа с кого се събира. Като видиш, че гледа да се скатае и да те натовари, по пътя...

Откриват топлата вода. Ами че естествено жените да са по-трудолюбиви! Това е природа. Жената олицетворява материалния/физическия свят и затова е по-издръжлива. А мъжът олицетворява духовния свят и е по-уязвим и си отвива от света преди жената. Освен това лудниците с пълни предимно с мъже а не жени, поради прежде- казаното.

мАжете били и по-умните, освен тава... мАжете били и по-добрите шафьори, освен всичко останало, в което безспорно са по-добри от жените. обаче, по затворите 75% били мАже, и 25% жени. при убитите на пакя - пак така 75% са убити от мАже и 25% от жени, дори и по малко са процентити, реално. ама мАжете били по-умните и по-ентелегентнете... е...

Роксано, за пореден път се издаваш, че си ти :)

Началник

тъпак, не сам никва роксана, ами съм пича, на който на паркинга пред била, в събота, докато хапваше в хепи ресторанта, му откраднаха дясното огледало на s класата... сега сам като сляп като шофирам. а е очевадно, че жените са по-интелегентните същества. само виж с какво са пълни затворите? нема кво да спорим просто...

Защо мъжете нямат целулит? -Защото е гадно!

Че почиват повече, напоследък и все по-рано - гробищата се напълниха с починали електорални единици от мъжката популация, че даже и под 20-годишни. Щом искате да оставате вдовици, карайте я все така. Успех.

точно пък българките дето си вдигат краката по-лесно отколкото гащите да не ми се правят много на преуморени

Само дето повечето ходим на 2 работи...

А защо живеят по - малко?

като си помисля само как се разсипва от работа средностатистическата българска кифла ми се вие свят. То не е шопинг, молове, селфита, киснене с други кифли, лов за чичко паричко, чалготеки... абе не е живот.

и тя ли така?

не, за дъщеря ти.

Мечтаеш си, но при нас близо 4 часа дневно ми се случва да изслушвам ,докато се справя, Мъжа и щерката вече са яли и съм добре,когато вместо мен са набарали дистанционното, компютъра или месинджъра.

Тоя па къде го отвя при кифлите, селфитата и чалготегите. Имал опит с "жени", ахахахаха

почиват повече, защото работят повече.

Мъжът отмаря 40 мин повече на час. Ако жената подвие крак 10 мин, оня лехтуни 50, през останалите 10 се прави, че прави нещо и се мотае.

А траверсите, гейовете и трансовете какво правят? Нали и те са "полове"? (макар, че "пол" идва от "половина", и по дефиниция няма как да са 3,4 или 5, иначе трябва да се казват "трет", "чет" и "пет", вместо "пол")

А освен това пикаят прави!

Сатанинската тактика разделяй и владей под формата на войнстващ феминизъм. Гледайки немските сериали се вижда същото елементарно, нагло и арогнатно подменяне на християнските ценности с "ценностите" на Вавилон, основани на принципите на хаосът гордост, егоизъм, суета, лъжа и липса на любов и свобода.

Как така 2 пола бе, нали половете вече са 31 ?

защо има нов вид цензура в дира -специално за хора като мен може би -вече мога да коментирам само лайф новините и да чета само техните коментари но не и сериозните новини където изобщо не ми се отварят нито коментарите нито формата за писане на коментар -това е новата цензура в дира за избрани посетители.

проблем, когато си с таблет или телефон и новината има много коментари. при мен е така. от стационарен компютър всичко е ок. пък може и от некадърността на дира да е. той си е на моника станишева....

И аз имам същия проблем.И много се ядосвам,защото много се забавлявах именно с коментарите под новините

НЕ ДУМАЙ- отмарят ЦЕЛИ 40 минути повече седмично, което прави 5-6 минути на ден??? С хронометър ли са засичали, какво.

Трябва ли проучване, за да се открие топлата вода? Мъжът има едно задължение - да носи пари в къщи, а тези дни И ТОВА е отговорност на жената, особедно българския индивид е толкова мързелив и тъп, че какви пари какви пет лева, трябва да си и жена и мъж и третополов даже! Ако не ни осеменяваха, направо са си НЕНУЖНИ!

Вижда се, че не харесвате пола си. Това не е добре, даже е опасно. Единственото спасение е просвещението. Има надежда.

Ако не е единия секс , жената е напълно излишна ! Хубаво е ,че с развитието на виртуалната реалност тази потребност у човека ще отпадне ! Жената си избира мъж за да я осемени и след това цял живот да плаща грешката си !

Опазил Бог, ако жената изчезне от тая планета, ще стане един свинарник. То се вижда кой е безполезния - от мъжкия пол само войни, изнасилвания, робство, педофилия, проституция. Пълно бунище, и седнал да обяснява за неговата виртуална реалност. Опазил Бог.

В кой век живееш бе, фосил, е за кво ти е жена за секс !?

От коментарите тук се вижда явно, че жените имат повече свободно време.Винаги когато темата е многополова в зависмост от спора плюсовете или минусите все са на женска страна.То не съм сигурен дали останаха жени или някакви си вагинални индивиди.И съм сигурен, че това са такива вагини, на които никой неможе да угоди и от нямане каво да правят истерясват пред компа.Пееленето на пари за тях е нищо-лесна работа.Виж харченето е трудна и неблагодарна работа.Те били отглеждали децата.Ама верно ли бе.Стохиляди процента съм сигурен, че една истинска жена, само би се усмихнала и никога не би се впрегнала в такива спорове.Защо ли?Ами просто истинските хора-жени и мъже си живеят живота и никога не се оплакват, защото са си опора един на друг.От личен опит го знам.

То се вижда кой има повече свободно време, само в този сайт комептират главно мъже, които си нямат друга работа и се чудят с кой да се заяждат по цял ден.

Така е защото жените сме заети да харчим парите, които получаваме от мъжете си.

Питам се, какво ли е съотношението на отделяното за секс време?

Разбира се на чекията се пада най-много време. Дано не ме цензурират, все пак чекията е единствения секс, познат на съвременния мъж.

Не е изненадващо, при съвременните жени...