Мария Илиева е сгодена

След като преди дни стана ясно, че певицата Мария Илиева е бременна с първото си дете, през уикенда разбрахме, че е получила и предложение за брак.

Обратно в новината

Коментари - Мария Илиева е сгодена | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв мъж да ни покаже, тя даже не го е виждала! При инвитро всеки донор може да е таткото.

Напиши в гугъл - георги михайлов и мария илиева и ще видиш достатъчно снимки.

Мъж който не застава публично до жената с която е(дори бременна от него) значи че се срамува от връзката си с нея или че има нещо да крие.

След толкова ''впечатляващи'' ежедневни новини за тая само не разбрах защо не ни информирахте кога и по какъв начин точно е заплодена...

Ако вземе мъж на нейните години какво ще прави вечер? Ще съжалява, че се е омъжила. Разбира се, че ще търси по-млад ... докато е хубава и може.

Недей така, искаш да кажеш, че на 40 год.мъже не им става??? Естествено, че няма да са толкова потентни и издръжливи като на 26, но все пак....И с 40 год. няма да й е толкова скучно вечер в леглото. А и си е до човек.

Мъжете първо проверяват фертилна ли е, после се обвързват. Жените обаче проверяват две цифри дължината и наличността. Като двете може взаимно да се допълват.

..ааа, при две цифри в графа "наличност" става дума за чиста любов ;))

Уно моменто да си го преместя. Благодаря за вниманието.

върни, че не видяхме

Кой видял - видял Аз не съм като селебритата да повтарят и да се натрапвам :)

Кой е жертвата?

Наистина ни писна от разни курветки и техните бременности изпълнени с радост,любов,щастие безгранична незнам ти какво си и срития годеник с 13 години по-мъничък от нея. Последиците са ясни, на младока ще му омръзне дъртата кака и ще започнат разочарования, несподелена любов, тъга и прочие от устата на шавливата Мария Илиева. Смешно, тъжно и глупаво!

"Щастие. Любов. Споделеност. Смисъл. Благословение. Обичам!" Това явно е някаква мода, защото и другата ни "култова кралица" Николета Лозанова-Божинова-Дубайска го използва често. Някакво ВИП хайку ще да е... аз нали съм глупавичка, та не го разбирам..

Мария Илиева е заплодена. Ама е наляла добре. Повече от 10-12 килца. Трябва да внимава.

Аууу, толкова е вълнуващо!

айде давайте да го видим тоя "жених" и да се свъшва тая мъка

Бременна на 40 години от някакво момче, което още не се е осъзнало като мъж... Тъжна картинка! За съжаление, все повече жени (популярни в медийното пространство) правят това - усетили, че биологичния часовник вече бясно тик-така, хващат някой донор, пък после...

Не я мисли! Мария е българската Хайди Клум, същата сексуална и ненаситна тигрица и мъжемелачка. Неслучайно е с доста по-млади мъже, то е ясно защо. Наборите й трудно ще смогнат на сексуалния й глад. Има си пари, може да си гледа детето и сама. Докато е харесвана от младите мъже ще си живее живота. Вече ще има и дете. Какво повече да иска. Мария не е жена за един мъж, просто не е жена за семейство. Така че дали ще е по-млад или по-стар, няма никакво значение. След няколко години ще го смени с друг. Разбила е не едно и две мъжки сърца. На това се вика професионална к.ротрошачка.

Много арно сте разкрили моята същност....пропуснали сте само да напишете,че освен к.ро трошачка,съм и сп.рмояд.Тъй де,точност трябва да има.

С това, че си пада по млади мъже съм ок, аз също ги предпочитам за сексуални занимания, с тази разлика обаче, че някак разликата от повече от 10 години ми се струва някакъв вид патология. Иначе, да, докато ни харесват по-млади мъже, защо не?! Съвсем друг пък е въпроса за това, че почти е сигурно, че ще си гледа детето без баща. Проблема не е в това, че може да си го позволи, защото имала пари, а че още едно дете ще израсне без баща, като за момчетата особено мъжкото присъствие е много важно. Но нещо много задълбахме, а и Мара Илиева не заслужава чак такова внимание! Като е решила да ражда на стари години и то от толкова по-млад мъж.. нейна си работа, тя ще си сърба попарата после :-)

Мистериозният баща ще се окаже 20 години по - млад :) Но какъвто и да е, трябва да признаем, че това е най - внезапното издуване на корем, последвано от още по - внезапен годеж. Да им пожелаем хепи енд, и без внезапна раздяла.

и двамата с мерцедеси

Само да питам, тази трътла от къде взе кинтите за мерцедеса и другите екстри, че ако разчита само на "пеенето" си трябва отдавна да е умраля от глад...

Има продуцентска фирма.

това е весело-ми то в БГ музика няма, интересно к'во продуцира, като и тя самата е последна грижа?

Вярно ли е, че е бременна от Георги Михайлов, 26-годишен богаташ, който учи в университет в Брюксел. Той е спряган за най-сериозното гадже на певицата в последните месеци. Сигурно е така, като се има предвид, че Марчето си пада по млади лъвчета, но и с пари.

Пубера ще се види в чудо с какво същество се е захванал. Тепърва му предстоят родилни мъки...

младока Гошо не е никакъв студент,а работник с татко в Брюксел с циганите от с.Церово Ихтиманско. И не е богат и отракан -справка предаването -Семейни войни еп.1

Е по чичковци с фирени шкембета ли да си пада??

тая снимка с големия корем и розовия чаршаф кога е правена и за какво? та коремът й все още е доста по-малък.

Лелее,позабременяла и кво,голяма новина

Голем праз!