Рийз Уидърспуун носи ”математическа красота”

Американски учени твърдят, че най-красиви са жените със сърцевидни лица като на актрисата Рийз Уидърспун, защото пропорциите им са идеални.

Обратно в новината

Коментари - Рийз Уидърспуун носи ”математическа красота” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уникална красавица!

ами , ГЛУПОСТИ! лицето на момичето от снимките не е сърцевидно. Освен това всяко 3-то българско момиче е по-красиво от това с "математическата красота"

Обаче не е уточнено спрямо кой клон на математиката - геометрия, Неевклидова геометрия или алгебра :)))

Поредната набедена 'убавица...красавица е дъщеря й защото прилича на баща си.Рийз е симпатична и добра актриса но далеч не е красавица, дори "изчислена" математически.

Luna0102

"Носът на идеалната красавица трябва да е дълъг 43,6 мм" А на идеалният красавец Боцко, виртуалният му нос е дълъг 43,6 см, точно колкото е на Пинокио. Само на Тръмп е по-дълъг, при това с няколко метра.

Хубавка си е, каквато и красота да казват, че притежава :)

Ти я намираш за красива но много от нас не.

Имате талант да откриете собствено шоу. Винаги успявате да ме разсмеете и винаги успявате да накарате хората да пишат коментари. Е вярно е, че коментарите ви обвиняват в некадърност, но поне са много. Тоест вълнувате публиката и това няма как да не ви се признае! П.С. Добре ще е посоченият идеал да се оправи захапката и да се погрижи по-старателно за окосмяването на горната си устна..Ако имате някакъв достъп до госпожата, моля да и предадете, дискретно разбира се.

Тая, с обратната захапка? WTF ?!?!?

Същото ме стресна моментално, в лице е изчанчена. Захапката се вижда даже в анфас. Има много масивна челюст, това лице изобщо не е сърцевидно. Пример за сърцевидно лице е Мадона, макар и тя да не ме кефи особено :)

Я стига холивудски глупости! Тая има физиономия на настъпана жаба. Това че има връзки, не означава, че цял свят трябва да слуша глупости!

Мога да я интегрирам, мога да я диференцирам...

Откога обратната захапка е еталон за красота, при това математическа. Може би на киноложките изложби.

Предпочитам класическата красота пред математическата!

А пък на мен нещо все ми се струва, че от толкоз математика е с обратна захапка!

И Рийз поодръте вече....

Е точно тя ли е идеал за красота? Симпатяга е, но нищо особено, чак пък идеална... Красотата е цялостното излъчване, не пропорциите на лице или тяло. Те и древните гърци много са държали на това, ама античните статуи са си точно статуи. Виж портретите от Ренесанса на живи хора привличат именно с индивидуалността си.

Брадичката маааалко по-грубовата ми идва, ама щом учените казват, че е идеална...

Я пак? Отгоре на всичко е сложено в кавички, първоначално си помислих, че се подиграват на някого. Да, ама не - матамтическа си е думата и това е.

skromna35

"матАМтическа"?? Денят на будителите е, алооо!

По-скоро е грешка от натиснат съседен бутон - такъв е. Често правя сам този номер, а си гледам клавиатурата, а не екрана и не проверя ли, може да се окаже, че съм го писал и на латиница. ;)

Другата грешка е от бързо писане и там се надреварват и пръстите. ;)

ко каза кооо ;)