Джордж Майкъл в последното интервю: Бях самотен

В последното си интервю британският певец Джордж Майкъл говори откровено за славата, любовта и дълго пазената тайна за хомосексуалната си ориентация.

Обратно в новината

Коментари - Джордж Майкъл в последното интервю: Бях самотен | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-стилния мъж от всички звезди. Талант филантроп мъж с изключително различна душевност. Никой не говори за личния му живот всеки има право да живее живота си както го разбира. Беше гений , талант от КЛАСА. МИР НА ДУШАТА МУ. Израснах с музиката му. А вие дето плюете вземете си преведете текста към песента му "praying for time ".

няма как да си го преведе простият ганю, дори и преведена да му я представиш той няма да я разбере, защото е завистлив, и нагло тъп!!;))

Велик! Най - добрия вокалист за винаги!

уникален талант, HO,.. преди всичко човек, помагал е на хиляди хора! факт! а на всички с минусите,... да ви, E.п.M.....!;)

Педали, педофили, алкохол и наркотици. Това са 4 думи, които присъстват винаги когато се говори за известни личности.

пак ще ти го потретя, за да изтриеш и горният наглец: тъп,прост,миризлив, цървул, това сa, 4 думи, с които се определя бедният селяк!!

изклучително рядко срещан талант и стилен човек , мъжете могат дамо да вземат пример как да се обличат .........силните му години нямаше политически медиии и затова не нямаше изгъзеци като днес да се определят кои кои е и дори закони легалезации , мъж мъж , жена жена........ ще го помним с излъчването и песните, самия тои каза че песните му са несравними с днешната машинална еднодневна простотия. на снимката елтън джон прилича на христо с мотора от село главатарци, също голям талант ....

Бях самотен....и шмърках много бело

Той никога не скандализира обществото със сексуалността си, също както Фреди Меркюри! Евала им правя! Грандиозни таланти!

не е вярно ! Хванаха го в обществена тоалетна най-безобразно да се оножда. Това скандализира обществото за няколко месеца.

Остави много след себе си,аз това ценя :)

Това трябва да бъде в раздела за педераски новини, защо са го сложили тук?

каква простотя! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Моля, многоуважавания Дир да вземе да ми обясни защо не мога да отварям ВСИЧКИ коментари от страниците Първа и Днес и какво трябва да се НАПРАВИ????????????????????

Успя да изпревари джако само в едно нещо..живя три години повече!

Един от най-великите изпълнители.Жалко, че неговата хомосексуалност съсипа живота му.

по какъв начин е съсипала живота му??? има толкова по-съсипани хетеросексуални животи (виж например съседната статия за владо въргала-хетеро, но никакви постижения, а е тотално пропаднал). Аман от тъпи коментари от тесногръди селтаци!

Страхотен талант и професионалист! Вечна му памет!

Изчключителен талант, музикант, филантроп и благодетел, за съжаление бразилския му приятел го зарази със СПИН, и 20 години по късно умря от усложненията в комбинация с дрогата, или т.нар. сърдечен арест, или както се казва слвата е разрушителна, малцина се тези които успяват да си запазят здравето и живота след като станат световно известни, нека си припомним смъртта Анди Гиб през 1988г. само на 30 години от сърдечен арест вследствие на свръхдоза, това е живота.

Именно като всичко взето заедно беше велик! Изключителен филантроп и благодетел, дал е милиони за благотворителност. Песните му до една са перфектни, като текст, музика, изпълнение. Изключително магнетичен като мъж, за жалост на жените беше гей, но това е нещо което засяга само и единствено него и неговия личен избор и живот. Перфектен, кадифен глас. Изключителен текстописец - заслушайте се в текстовете! Шоумен на всеки един концерт - препълнени стадиони и зали. Поклон пред живота му и паметта му! Дано е на по-добро място!

Не бъркайте певеца, композитора, текстописеца и човека. Хитлер е бил невероятен оратор и какво последва...?

абе ти неграмотен ром ли си???? тук става дума за певец, а не за оратор?? кви са тези сравнения, или трябва да ти кажа, че не те е родила майка ти, ами баща ти?? къде е на магарето туй...къде е на камилата онуй....;)))

Не ни занимавайте повече с извратените мъки и въжделения на този пдраст.

Кога най-после ще разберете , че няма такава болест СПИН.Това е измишльотина на бялата мафия.Болните от СПИН са ВИП личности умишлено заразени чрез ваксиниране уж против хепатит В.

Използвай повече собствения си мозък, отколкото сляпата вяра в конспирациите, родени от недоклатени самотни мозъци. Щом спин е измислен от лекарите за пари, давай, спи с де що свариш и да видим тогава. Ама стиска ли ти.

... глупак, късно е разбрал - ако е разбрал изобщо - че децата осмислят живота...

Освен децата, има и други неща, които могат да осмислят живота. Например изкуството.

Е айде глупости.."изкуството"! Живейте си с изкуството тогава, алал да ви е! Аз съм фен на Джордж Майкъл, но не бих казл, че изкуството би заменило децата!

Нали видяхме как се прави изкуство най добре...преспиваш с продуцента, режисьора и директор продукция и си готов за Оскар!

Като знам какво ни е изкуството и ми се драйфа!

... за някоя казват... изкусна минетчиика...

... много изкуствени коментари, нещо...

В Софийския градски съд започна делото срещу 29-годишния Стефан Станев, обвинен за жестокото убийство на приятелката му Виола Николова. Стрино/чичако, и тоя е осмислил нечий живот-твоичките от тоя сорт ли са? Ха честито! Нарамо да си ги носиш!Плъховете и хлебарките се възпроизвеждат най-много, надарените с по-висш разум-по-малко!Ти от кои си?

Няма втори като него. Няма две мнения по въпроса. ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ТАЛАНТ !

Не се разбра бил ли е болен от спин, както твърдеше клюката

Велик, велик, велик!!!! Певец, текстописец, музикант, глас!!! Няма втори като него! Всичко друго е преходно...!!!! Нека почива в мир!

sir George the best ever

Голям си беше...Изключително талантлив певец.

Беше велик! Всичко друго няма значение...

прекрасен певец, прекрасен!!! жалко за ранната му смърт!! поклон!!