”168 часа”: Плевнелиев има връзка с Деси Банова

Бившият президент Росен Плевнелиев и синоптичката на "Нова" Деси Банова се радват на изключително хармонична връзка, твърдят от "168 часа".

Обратно в новината

Коментари - ”168 часа”: Плевнелиев има връзка с Деси Банова | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Събрали се лисича, противна физиономия с охлюв и на това му казват любов.Мен ме е гнус, на вас не знам!

Събрали се лисич, противна физиономия и охлюв и на това му се казва любов-мен ме е гнус, вас не знам!

Има грешка в статията. Росица се е объркала. Тя не си пада по жени.

Разцепихте се коментирате невзрачна, че даже жалка тема! България ще се оправи, ама някой друг път!

Разцепихте се да коментирате тази неврзачна клюкарня! Ще се оправи България, ама друг път!

Искам да поздравя Банова и да й изпратя почитанията си,но не разбрах всъщност кой е прекрасния мъж...

Кво ви е направила тъз девица. ТАва е любоф-откъдето и да го погледнем. Ако е вярно въобще, а не е некаква смешка. Явно всичко в този живот е пари и власт. А този другар, дет Б. Б. го назначи за президент явно има и двете. ТАва е любоф!

това ще са новите Мария и Рачков ..

Морал,етика,култура са вече чуждици.Браво на Деси!В този живот без пари си едно лайно,което непрекъснато го размазват.Ако бях по-млада и аз щях да го направя.По любов съм се омъжила,ама меда свърши.Обещаваха ни светло бъдеще,а то какво стана-гръм и трясък.

Браво, Плевнелиев, имаш вкус, за разлика от фатмака!

И сега какво,трябва да видим кой как определя тази връзка?Добре! Деси Банова решава в случая и ако мъже-мухльовци я кефят - бинго! Печели и защото е богат и макар и бивш остава с прозвището "Президент" до живот, а тя "Президентша". Голям праз ,ще каже някой но не е прав,защото Деси не е фермерка или провинциална продавачка а тв лице и ще добие нов и по силен блясък и кадрова устойчивост от този факт.Така,че не я упреквайте и не я съжалявайте.Колкото до г-н Плевналиев, изненадва ме тази решителност, ако Юлиана не му е дала първа "свободно".

Фактът, че е намерил начин да забогатее, говори сам по себе си, Мъж-мухльо ме може да направи пари, слушай какво ти казва кака ти, аз имам опит.

екск президента евала не бил чехлю за какъвто го мислиме познава каква е мацката и как да я спечели .Сто на сто е по любов с него дано и той да я обича а не само да четка имиджа

Поредното "риалити"за дебилите (Иво)/няма значение колко % са/, ..... за матряла (Бойко), ......за подлежащите на смяна на чипа (Симеон)..... Фарс, доказващ правотата на горните твърдения.... Народе?? - прави са!

langlima

Тъжно е, че някои хора не ползват презервативи и после се пръкват разни "умници", пишат по форумите словоизлияния или стават депутати (независимо от коя партийка) с усти по-големи от акъла им. И накрая обвиняват другите за слабоумието си. ОБГ=OMG!

Истината не е за всеки.........., така че е добре ти да ползваш презервативи редовно!

Истината е като секса - може и да боли! А ти ако си загрижен за обществото, ползвай презервативи редовно!

Със сигурност хейтърите като се изплюят тук и рязко животрът им ще стане по-добър и по-стойностен. Критикувайте хора този вселенски проблем с кой си лягат синоптичка и президент. Критикувайте за да избегнете мислите за това вие що за стока сте. И леко с алкохола:)

Тоя хомо що не се декларира, ами прави такива сложни театри

Деса поетеса.И тя като всяка чалгаджика иска да има извесен мъж да и се повдигне нивото.Ама така е у нас ,като хванеш и призидента Радев и там не е по различно.Тези хора тотално изтрещяха.

Бая си изтрещял, като не правиш разлика между двете Деси!

И защо се е хванала с този, който е много под нивото й? Не че нейното ниво е високо ....

Едно време в гр. Станке Димитров имаше един полуидиот/да не кажа идиот/,който с количка караше от гарата кутийте с филми до кината и го наричаха Ванчо Кофтора,или ПУПИ.Като го срещнат по улицата и му кажат:"Пупи, ПРЪЦ-пръц" и той започва да изпуска газове в продължение на 5 минути. Та тази снимка ми напомни за него!!!!

Десито Банева може всеки да обича с пари ........То в ТВ -тата в Булгаристан има ли някой, да не е на калъп с работодател или известен?? Май ТВ то е идеалния трамплин към парите ?? Тази варненката виктория новинарката ........не пристана ли на Бузаран ... мйекащия министър на спорта ???

Защо не пускате коментарите, които са си поправилата?

Голяма шаврантия!!! Любо Пенев, Бербатов, Ицо Стойчков, Васил Иванов - колега от НТ, после мен, а сега президента Плевненлиев!!! Шаврантия, с шаврантия.....

ако верно си от НТ просто нема как да пишеш Стойчков с "Й"!!! толко неграмотен журни нема! освен ако не си некой осветител... :)

Както споменахме вече, мъжете сте едни нещастници.

Падна ми мнението за тази златотърсачка. Има си красив, млад и много богат мъж до себе си, който е и баща на дъщеричката и, а тя скача на този, който нито и е на годините, нито на вида, нито се ползва с добро име в обществото. Май доста е изрусяла напоследък. Жалко, красива жена!

Супер двойка! Отиват си. И на двамата съм голям фен.

Цензурират ми по неясна причина коментара! Лошото в случая е, че се приема за нещо нормално равода, а всъщност това е доста неприятно и за децата на разведените и за семейството като институция и за близките им и за самите развеждащи се. Нищо в подкрепа на семейството, а напротив. Иначе типично български сценарии, едини се радва на младостта на партньорката си, а другия на паричките на партньора си. Любов аз лично не виждам. Виждам взаимна изгода и един вид бизнес сделка.

Може и да имат връзка... То сега нали е модерно (по еврогейски) лесбото...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

ГОЛЯМО ЛИЖЕНЕ ЩЕ ПАДНЕ.

ВРЪЗКАТА НА ДЕСИ Е С ПАРИТЕ МУ,А РОСКО Е САМО ЗА ПРИКРИТИЕ.

Куга ши пиими благата ръкия.

100% фалшива новина, предназначена за 80% дебили!!!!

Не, не за 80% дебили, а за "тАКЪВ Е МАТР'ЯЛА"! Или това не се взема предвид, защото от Бойко Борисов друго и не може да се очаква? А какво ще коментирате за изказването на Симеон, че на "БЪЛГАРИТЕ ТРЯБВА ДА ИМ СЕ СМЕНИ ЧИПА"? тОВА СЪЩО Е ЗА 100 % ДЕБИЛИ, СПОРЕД царя.

Не оправдавай червения боклук с изказвания които нямат нищо общо. "Такъв е материала" има свободно тълкуване, трябва да им се смени чипа също, докато 80% са дебили не можещи да се подписват е съвсем конкретно и еднопосочно

Не намирам нищо лошо в тази връзка. Всеки има право да се чувства щастлив и нужен на някого. Дали ща се Деси Банова и Плевнелиев, дали ще са Сульо и Пульо, какво значение има, та прочетох толкова "плювни" в коментарите.

Този трябва да е във затвора и там да стане булка.Другари от дир не ми трийте коментара защото ще ви сполети нещастие на цялото семейство,господ забавя но не забравя.

подкрепям!

Най-после някой да си напише истинското име...То не че не си личи и без него...

И тази ми падна в очите с този си комерсиален ход!А бе,млада жена си,не те ли е гнус да се съблечеш и да легнеш с този слузест плазмодий или за тебе няма голямо значение,стига да падат кинти!Това ме навява на мисълта за една древнна професия,инъче защо ще парадира синоптичката и ще го обявява за своята нова любов и мъжът до себе си!А колкото до понятието мъж....???Нейна си работа,явно не я е гнус да контактува близко с най омразния и плют индивид в България в последното десетилетие!Явно и нейната фасада е фалшива и тя ми пада в очите,като жена и интелект!

Дугари от дир,вече ми омръзна да ми триете коментарите,заклех се че вече няма да посещавам вашият цензуриран саит, каква е разликата от северна корея и дир.Останете със здраве и продължавайте слугинажа.

има право на малко щастие, даже и плевнелиеФТ.