Бодигард съди Марая Кери за сексуален тормоз

Бившият бодигард на популярната американска певица Марая Кери я даде на съд за сексуални посегателства и унижение на човешкото достойнство.

Обратно в новината

Коментари - Бодигард съди Марая Кери за сексуален тормоз | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А, когато мъжете отвръщат на удара, става по-интересно. Жените си търсят белята и ще я намерят...

тази не е грозна, но не и красива. за сехапилна изобщо не става вапрос... може би просто е нахална и досажда с парите си в медиите. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ма, какво занимаваш населението ти какво ще ядеш, бе!На никого не си му важна и 150 кила да лепнеш, което като нищо вече е факт!

Направих си винена яхния кифтета, с дафинов лист, доматен сос и спринг онион. Мъ как се наплюскъх....:)))) Фчера готвих сарми с бел сос, една тенджера сарми се изплюскаха от снощи до сега, баси, колко фкусни! Сега стискъм палци да надебелем, а дано качим и ас некое килце, завидех на Марая, какво сочно женче е! Ех, цици, гъС, и е саму за мачкъне! ммммммм.....

Имаш много повече причини за завиждане, но все ще си останеш с пачата в кухнята в някой панелен блок.Роксана- май имаше такава чалгарка-усеща се влиянието.

Петък ши зготвим панирани чушки. Една зеленчукова супа, нещу леко. По принцип петък ми е риба, ама тоя петък, не щем риба, тека си поискъха мойте гавази. Събота, агнешки пражолки, на скара, со зелена салатка, ехааа! Мислим да направим и една бананова торта, лека, с млечен крем. Мойте хора си изяждът пръстите. Недела, традиционното свинско на фурна, джолан. Това мислим тоя път да го гарнирам с киселото зеле дето ми остана от сармите фчера. И тека, мойте хора плюскът яко. Това ядини изчезва за нула времи. След толко месо, понеденик ши сптенем едни бисквити саму. Правим едни домашни бизквити, умиргът за тех, с ядки и канела. Като пооглднеет, фторника ши направим пиле с гъбен сос. Това го омитът кату невидели.

Е как да не ти се преще да надебелееш, я как бива оценена една хубава сочна женица! Веднага лепвам 15 кила отгоре! ПС: отивам да се налюскам в кухнята, то напрау ми потекаха лигите баси...

" преще" ...?Неграмотница!Първо се научи да пишеш поне на родния си език, после информирай света какво ще плюскаш.

ебаси колко са злобни гладните хора бес пари! Басиръм се, че скоро не си яла пражолки! и то от хубаво чисто органик месце, фкуса е страшно различен, олала! Слагам понекога малко сланинка, да станът сочни и мазнички...и тече едно сосче, лигите да те задавът.....

гадже

Марая има младо,супер красиво гаже- Браян Танака.Тоз чичак, който е нает да й слугува , може само да си мечтае за такъв интерес от нейна страна и пак няма да го огрее за нищо , освен да й пренася куфарите!Нагъл, прост тракторист!

всеки осъжда сексуалните посегатели и тормозчии над жени.И какъв бил тормоза, хванал я заколяното или и казал че и има мерака да я "пльоска" и тя хо-тормоз.А стига с тези лигавщини.Или врвла му се между краката, седяла на чепа, гушкала го и цяла програма му правила , за да получи повишение, роля или пари и след 25 години се сетила да каже, че я изнасилили или тормозели.Най противното в случая е, че лепват веднага етикет на МЪЖА.А когато кучките рагонени и разголени полудеят-мъжа е гей.Ами наистина трябва да имаш касапски вкус за да легнеш с тази лигла.Само защото пее и се казва МАрая Кери ли?А да разбирам, не ви се иска , ама един тек за авторитет може.Така и аз съм съгласен, но после и аз бих я ощавил.Нали в природата трябва да има баланс.

Няма нищо по-възбуждащо от жена която сама си иска. Рядко съм попадал на такива и уверявам ви колеги,че с тях става най-невероятното е.бане което ще ви спре тока от кеф.Не отказвайте,колеги, не отказвайте.

Склонен съм да му вярвам. Погледнете я само - дори от снимката упражнява сексуален тормоз върху публиката!... :)

Същият бодигард беше уволнен от Марая след кражба от къщата й в Лос Анджелис миналия месец, за която той самият е заподозрян.Сега си измислил да я съди- съшито с бели конци.

Не се оплаква. Хвали се.

Най-после жена и то богата да бъде съдена за сексуален тормоз . Извикай ме за свидетел . Вземам пример от тукашните съдебни саморазправи .

Бодигард женчо :)))) Кравария съвсем е откачила вече.

ПРОСТ ЧОВЕК .

Баси, с тия масивни баджаци и аз ще я съдя за психологическа травма. Спадна ми ерекцията, не знам дали скоро ще мога да правя секс отново.

Разходи се гол в съблекалнята, може някой да те хареса.

Поне дайте една снимка на Анелото, за да се види колко е достоверно изнудването. На тази снимка Марая е заобиколена от млади 25 годишни танцуващи жребчета. Обвинителят е един чичо около 40така, без коса, незапомнящо се лице, сигурно се кани да се разкраси малко с "приходите".

На Вин Дизел. Не е красавец. И какво от това? Гледам възмущават се тук мачовците, че е "пропуснал" да й го отпори и значи е гей. От което заключвам, че ако не си мъжка к*рва, значи си гей, друга категория мъже явно няма. Че може да има жена, деца, че може да му е неудобно и неловко да гледа "диви", без грим и по "мръвки" и т.н. - подробности, то такива хора няма! Навремето намирах филмите на Педро Алдомовар за гротеска, за пресилени, а то ще се окаже, че народът масово е изтрещял!

На една от снимките в Нюзуик е застанал до дивата Марая, облечена с прозрачно боди и лисича яка. Значи, жена му ако не е наясно къде работи, не знам как е пропуснала. Този стил на "обличане" го въведе Шер преди 40 години, нищо ново под слънцето.

тоя охранител, според мен е извършил непростим грех... на такъва жена нивгиш не требе се отказва! мани...

Да, сега го е яд, че се е минал и иска да изкара поне някой долар!

Ей,ЛАЙФ-а и DIR-а ! Сега ще ви осъдя , че ме изкушавате с това бъбрече !

Че тя така си се облича. Най-вероятно е пробвала сценично облекло.

До къде я докарахме... едно време давахме мило и драго жена да ни посегне, сега ги съдим за сексуален тормоз... болен свят :)

И аз ще я съдя защото гледах неин концерт по ТВ, на който беше с предизвикателен тоалет. Развали ми съня тази прелъстителка. А, ще съдя също Бионсе, лейди Гага, Мадона ... Еех, от Мадона колко пари ще смъкна....

Спри се докато не си казал нещо за Бьорк, че в съда няма да ти повярват.

Ха ха ха ха...сега разбирате ли колко е смешно всичко това. Моля дамите да почнат да се държат прилично в противен случай просто каквото си търсят това ще си намерят. И моля господата също да се държат прилично като спазват джентълменските обноски. А като ви се прииска нещо има начин да си го поискаш и най-вероятно ще ти се даде. :))

Ама как може да се оплакваш, че такава пищна и красива жена иска да я изчукаш ? Що за гейове сте Вие ? Гейове долни !

Иска да изкара пари.

Жив хомосексуараст баце, па и се оплаква отгоре на всичко! Аре бегай на гей парада, ясен си! Ти кво искаш, гола ли да ти се съблече, че да разбереш какво се иска от тебе?

Разпостранявани от уволнената и съвсем наскоро бивша менидърка- Стела Булочников, срещу която започва тежък процес, защото е крала милиони от Марая и това са нейните ответни удари, от които ще има още!Много удобен момент да се пишат глупости сега в унисон със секс скандалите в Холивуд в момента!Пълни простотии!

Чудесно! Сега вече няма мъжете в коментарите да се оплакват, че виж само тях ги съдели. Едва ли ще стане, но да си помечтаем.

От първото изречение излиза, че телохранителят се казва Майкъл Анало Кери, и че се определя от женски пол, щом тя е унижавала него (раздвоение на личността с полов реверс) и неговите колеги? ... Или пък всичко това е плод на журналистическият изказ.

Маре, Марееее , да си беше взела мъж за бодигард, а не педал ( за сведение на модератора , педал е част от велосипед или автомобилна част, като най-известен е съвдинителят, който се намира най-ляво от другите педали , нали) !

Тва някои мъже са просто... Да не казвам какви са станали, че Слава Богу - все още има и читави... Всичко е за ПАРИ!

Майкъл Анало е ясен, ама че Марая Кури не го е забелязала е странно...

Горканчо, съсипала му е психиката!

полудяха тия вече. всички адвокати в америка потриват ръце и разпитват случайни хора по улиците, дали някога са виждали знаменитост на живо, че било модерно да ги съдят. голям хит.

Да я е лашкал!

Много сочна.

сутринта поздравих комшийката в асансьора... дано не ме е записвала с нещо че ще ми вдигне някой дело за психически тормоз....

Мимито е самотна палавница и си търси някой да я осурка преди лягане. Но в САЩ мъжете вече не са мъже. Омекнали са им "китките" от лошата ГМО храна и "полезната" кока-кола.

След воят на коврите следва бунтът на меките китки! :)

И я че съдим! Саках ма не даде. Голем тормоз!

Ух, бих я пазил без пари, плащане в натура.

А другият и бодигард най-добре да и дръпне едно обвинение в дискриминация, защото срещу него е нямало сексуален тормоз. Кво пушат в Щатите, някой знае ли?

Толкова сладко момиче беше тая Марая, а се е превърнала в един огромен тутманик, на който въпреки десетките операции и липосукции не може да се помогне. Освен това въпреки прекрасния си глас, смени стойностната музика и започна да пее негърски рапоподобни глупости. През последните поне 10 години няма нито един хит, а всички я помнят с прекрасните и песни от началото на кариерата и. Жалко! Погубване на талант! Относно обвиненията, честно казано съм склонен да повярвам, че е била арогантна и нагла, и е унижавала служителите си като всяка незадоволена и нещастна от себе си жена.

За тази работа трябва продуцент. В периода на славата неин продуцент беше мъжът й, милионер и собственик на "Сони мюзик". Представяте ли си какви възможности са това? След развода - нищо. Тя не е преставала да пее по-добре, но както и при актрисите, ако твоят покровител не иска да си в бранша, почти нищо не можеш да направиш. Колегите ще си намерят други актриси и певици, има много, но няма да си развалят отношенията с големите в бранша.

Не знам, явяването й по прозрачно бельо може вече да е тормоз, ама преди 25 години си беше "Виж Марая и умри!" А може и човекът да е на другия бряг и за него това наистина да е тормоз. Както навремето жените, така и сега... ъъъъ... мъжете, навлязоха във всички професии.

Беше трепач, ама преди 20-30 години, сега е една разюздана, разплута, явно и сексуално незадоволена ексхибиционистка. И отношението, което е демонстрирала към човека, че дори и към феновете си, наистина е обидно. Явно и на наточени, свръхсексуални млади негра като бившия й им идва в повече, а какво да говорим за по-културен бял човек.

Правилно - когато мъжът иска да еве - плаща. Когато жената иска да я еват - плаща. А Марийка може да плати доста.

всеки гледа да изкара някой лев на чужд гръб

Значи: Аз нЕма да се оплача!!!

Че той човекът не се оплаква. Иска си само парите. Щото едно еване ти прави кеф няколко минути (с тази баба само за слава), а няколо милиона могат да му правят кеф дълго време.

Този имаше едни снимки с нея, на които си личеше, че му е отпуснала много края. Много е възможно съвсем да е превъртяла. Така или иначе вече и е невъзможно да отслабне и ръга като за световно.

Марийка му е направила минет, а той се е съпротивявал.

Вероятно бодигардът е гей ужасен от пищни женски форми в прозрачно бельо и дълбоко са му накърнени чувствата. От друга страна по-вероятно е някое тарикатче решило повече да не се занимава с бодигардска професия, а да започне бизнес с парите от обезщетението на кака Марая, че то за бодигард вече никоя знаменитост няма да го наеме.