Михаела Филева още по-секси в новото си видео

Михаела Филева представи своя нов сингъл „Последни думи”.

Обратно в новината

Коментари - Михаела Филева още по-секси в новото си видео | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що за заглавие. Дори Лили Иванова не е изпяла още такава песен.

Беше много приятно момиче, когато се появи и започна да пее. Усмихната, с чар, просто различно от всичко останало :) Защо е това софт порно ако може да си отговори...

Не си падам по пеещи порно звезди. Някак си двете неща не ми се съвместяват. Ако ще се чекне пред камерата - да добави съответното количество младежи. Ако ще пее - да земе да изпее нещо, без да получава оргазъм, докато го прави. А, и да пее нещо от друг автор. Този определено не става.

ми то същото като чалга, ама без кючек

Михаела е голяма сладурана , фен съм ! С класи е над пайнерските катунарки и като визия , и като глас . Трябват й вървежни песни... Не тия на графчето , да не говорим за дриско ;)))

Не изгледах клипа защото дори не я знам тая! То българия ако са 7 мил. Човека-- 6999999 са певци! Освен мене!

Я по добре на магистралата, там повече ше заработи. В музиката явно мре от глад, щом чак по детските сайтове е тръгнала да си прави реклама, смятай как е закъсала.

77,000 гледания за 2 денонощия са си направо нищо. А относно песента, Графчето пак е в творческа криза май.

Значи новини със заглавия за секси клипове, а иначе мъж да зяпа женски цици било проява на изключително лош вкус спроед некви проучвания (новина от тия дни пак в същия сайт) ????

Ако спрете звука на клипа, с коя точно телевизия правите асоциация?Аз се сещам поне за пет ....

Абе, кво стана с другата *на? Арабела ли беше, Анджелина ли? Пак изскочи от някакво телевизионно шоу и направи няколко клипа на голо.

Уф, никой не помогнал, добре че сам се сетил за име АКСИНИЯ! Та кво става с туй момиче?

става за гледане

Ами не ни интересува. От доста време кръжи някъде си в периферията и се опитва да влезе в полезрението на зрителите, но някак все не успява. Нещо като мария илиева се получава. Изведнъж се появява някаква си михаела филева и айде сега ще я правим звезда. Ами не става така. И аз не знам как става, но при нея не се получава интерес. Нито една песен не съм изслушал, нито веднъж не съм й разгледал снимките. Просто не е интересна.

катър?

Да бе, толкова е секси, че получих лека ерекция.

тъй нареченият селянин с колелото(графа)дали я опраска тази кокошка?

Убави са момите, ама що се гърчат така?

Ако наречеш тази "песничка" боза ще обидиш хубавата напитка.

Клипа и е комбинация от много клишета. Вече сме гледали такива преди 20 години. В пеенето "Мишето" няма никакво развитие откакто стана звезда. Ама явно лапетата и се връзват и я слушат.

Следващия път тая ще трябва да извади и хастара навън, че да покаже нещо, че то не остана нищо непоказано. Следват изявите в порно списанията.

та като гледаш и слушаш тази "певичка" едно ти става ясно- няма как с пеене да си изкарва хляба

Изгледах клипа, което ме навя на мисълта да отида в ПорнХъб и да си изпраскам една яка чекия. Песента общо взето не я чух

Всеки път искам да харесам поредната нова българска песен, но се случва много радко. И сега така - хубаво момиче, разсейващ клип и много блудкава песен. Сигурно и след 10 слушания няма да я запомня.

Филева при мен :) ша я прая нещо убаво :)

Тази си пее една и съща песен - егати мяукането!

Какво ли би казал Божидар Димитров...

Гледаш и се чудиш, това певица ли е или стриптизьорка?

Уф, тази Михаеал в този клип ма изтормози сексуално. Къда да се оплача за сексуален тормоз?

на боико в офиса ама не му става вече,дърт и дебел е.