Петканови: Нямаше да се оженим извън къщата

Даниел и Александра Петканови разказаха за риалити любовта си в реални условия.

Обратно в новината

Коментари - Петканови: Нямаше да се оженим извън къщата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко е, когато си на 31, а се държиш като на 5. Жалко е и когато забиеш "кака" с 8 години по-малка от теб. Жалко е и когато ти вържат.В случая снимките казват много. Дани (ох на батьо,имах едно гадже със същото име и да беше от женски род) - какъвто е гладичак,епилиран,лъскав, с такива яки мускули,явно изваяни с тежък физически труд(във фитнеса),как ли няма да завърти главата на една 23 годишна (ми те момиченцата си падат по момченца все пак,е вярно има какво още да се желае по горната му глава и външно и вътрешно,но пък сигурно го вади голям).И аз не бих отказал да уважа такова момиченце няколко пъти,но би ме било срам да парадирам с това,още повече да се оженя за нея.Това говори или за огромни комплекси за малоценност (да си хване агънце,след като му е малък още за крава) или за спряло развитие до към 18-19г. (На тази възраст момченцата си мечтаят за 22-23годишни каки).Нищо де,агънцето си е намерило батко с който да е на един акъл.Би ми било интересно да видя наследниците на тази любов след време.

Нормално, коя зряла жена ще се хване с такъв като Дани. Той може да е интересен и забавен именно за 20 год.момичета, все още наивни и глупави. Нека се прави на шут да я забавлява. На 23 момичето иска точно това. На 33 ще иска друго. Тогава ще го смени. Хора, които се женят в толкова крехка възраст, все още деца като мислене, след 30-те обикновено се развеждат. Примери много.Сем.живот е голямо отговорност, не като да си правиш селфи и да се хилиш като луд.

Осквернили сте светото тайнство "Брак". Дано Господ има милост над вас. Ама едва ли. А и и не бива. Но Исус Христос заради това се е поставил на наше място, като син човешки, и ни е опростил греховете. Не съм поп - имам 40 служители, карам кола за 100 бона, но имам здраво семейство. Вие разрушавате семейството и семейните ценности, принизявате ги. Вие и вашите продуценти. Разбирате го или не. А семейството е основната клетка, която изгражда всяка държава. Вие рушите държавата. Заради такива като вас няма пари за децата с онкологични заболявания. Рушите държавата. пп: Тия криви забки толкова ли не можа да ги изкъртиш и да ти ги направят наново? И на макето, жена ти, да му ремонтират човката? Иначе да сте живи и здрави, ама не ви виждам да направите повече от едно дете и то, за да се докажете. Пухльо си. Жена ти, за да те харесва и тя няма да е стока.

шаи пукна шортите на тая мацка :) мммм ох на батяяяяя

Дреме ми на куга, така или иначе ще дойдат при мен.

Нещо не им вярвам на тези двамата.Изключително заучени реплики-клишета през жялото време и безгръбначно държание-Алекс с лиготията си и говор на 12 годишна,а Дани с безхарактерното си поведение.Не ме квфят и двамата но ако наистина се обичат то ще си проличи.....А и да не забравя,мнооооого тъпо изпълнение да направиш свадба без родителите си.Може би защото съм традиционалист, а и защото уважам хората които са ме създали бих направил опит в нормални условия да ги уведомя за намеренията си и ако все пак са против брака да го сключа въпреки всичко.

Хронологично - преди година и нещо никой не бе чувал за Алекс. После някой спонсорира много силна PR кампания, която трябва да е скандална и се появява Сашка с пръста. Започват интервюта с младото дарование: вече знаем, че има силикон, обществото се поляризира от Осанна до Разпни я, замерват я с картофи, а тя самата, докато не смуче пръсти, живее на общежитие. Кампанията върви по ръба на прилично-неприличното, защото Алекс може да има и други снимки, на които смуче други работи, но ако се бяха публикували те, щеше да се изгуби детската група, която, както се видя, е най-голямата аудитория на ВИП Брадър. Близо година ни "облъчват" с житието на Алекс и таман като сме почти наясно и с номера на бикините й, тя и той се появяват във ВИП Брадър и рейтингът му скача, понеже много хора очакват поредната разправия в стил "Съдебен спор". Алекс и Дани се оказват още по-големи циркаджии от очакваното и сключват брак в ефир, като вече не е ясно дали са най-големите циници, жадни за популярност, или обикновени глупаци, бъркащи реалити с реалност. От смешно ще стане тъжно, ако се появи и дете, което след време ще се чуди плод на чия шега е било.

Прав(а) си, абсолютно режисиран сценарий. А наивниците вярват и се прехласват.

Благодаря. Исках да напиша весел коментар, а сценарият е очеваден.

Ти имаш презумцията, че те са толкова интелигетни и дисциплинирани, че да изиграят един сценарий месеци наред!!!! Повярвай ми, коефицента им на интелигентсност, сборно, стига точно до това ниво на простотия, че ти да си мислиш абе, не може да са толкова зле, тва няма как да е истина, някъв сценарий трябва да е по-скоро. НЕЕЕЕЕ. НЕЕЕЕЕ. НЕЕЕЕ.... И бъдещето им ще ти го покаже...

Дано и за развода да ви поканят, че иначе така ще си останете женени цял живот.

НЕ ВЯРВАМ НА АЛЕКС.

dir.bg, преброихте ли си грешките? Не сте, нали? Защото ако бяхте, щяхте да се засрамите, сигурна съм!

"Освен това майката на Алекс е променила мнението си за Даниел, наблюдавайки действията му във формата. Преди това тя смятала, че той е несериозен, че е лигльо, че всеки един момент може да ме изложи отново, но сега е по-сигурна."

Абе тая нали беше хваната да смуче палеца на някакъв италианец? Нали се бяха разделили? Какви са тия номера? Всичко е лъжа и измама вече.

Каква е любов е тази, в която хората си изневеряват и то многократно? Това не е любов, а влюбване и хормони. А и на 23 една жена още не е наясно със себе си, дори в момента да си мисли, че е. Много е млада още и недорасла за брак, нека се забавляват, млади са. Но не мисля, че ще имат дълготраен брак.

Александра е много красива жена!!! Поздравления за Даниел.

Хубавите ябълки прасетата ги ядат.

Ех Петканов колко ги целува пред камерите и им се натиска и накрая пак се спря на голямата ковра :))) Глей да не слагаш шапка че ше ти пречи на рогата!

Ха дано, ама надали...

Както казват по света: Once a cheater - always a cheater. Ние ги изкарахме най-примерната двойка тия, дето уж са били заедно, а междувременно са се праскали с 10-на други .. 1-2 месеца им давам най-много, освен ако всичко не е било театър за пред телевизора.

За всяко успешно семейство е най-важно всеки ако прави нещо, да се скрие добре. И тях ги съветвам да усвоят това правило. Но засега са още в началото и едва ли ще им хрумне да гледат настрани, без значение какво е било преди това :D

Семейство, изградено върху фалш, лицемерие и лъжи не е никакво семейство. Но зависи какво човек иска и търси. Да си семеен и да имаш истинско семейство са две различни неща.

Нямаше да се оженим, щяхме да се омъжим.

Всяко чудо за три дни

Не ми харесва само това, че са позьори, но явно това е типично за хората в Бг на тяхната възраст, които остават в страната. Ако си например в Германия, това снимане без гащи, по мускули и т.н. е типично за балканците, а те видимо дават вид, че искат да са като европейци... позата обаче и неестествеността е много характерза за българския вип

Петканов е отвратително лигаво, инфантилно, глупаво същество.

Беше добро и разбрано момче. Това няма как да се изиграе. Алекс може да си го води за носа и да са си много хубаво семейство. Жената трябва да командва в семейството. Мъжът е главата, но жената е шията.

Радвам се за тях. Колкото и фалшиви да бяха пред камерите, прозираше, че всъщност много се обичат, но се страхуват да имат сериозни отношения и всеки гледаше да си остави отворена вратичка за бягство. Сега няма мърдане и дано се концентрират само един върху друг, без да мислят за бягство вече. Симпатични са мио, дано бъдат заедно дълги години.