Известни българки и порасналите им момичета

Много популярни българки тези години изпратиха абитуриентки. Момичетата им вече са жени, но техните майки не спират да бдят над тях и да им се радват.

Обратно в новината

Коментари - Известни българки и порасналите им момичета | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Случайно ли видни нашенски бръмчалки пускат снимки на щерки - лолитки в прелъстителни пози?

Дъщерята на Цеци Красимирова е голяма сладурана.

Силви Вартан пък каква българка е ? Родена в България, националност еврейка, паспорт френски ? Все едно Фреди Меркюри, парси, гражданин на Великобритания да е занзибарец. Защото е роден в Занзибар. И дъщерята на Вартан, с едно красиво българско име - Дарина Вартан Скоти !?!? Ама чистак българка, точно за първа страница !

Мислех, че не се срамува, че е родена в България, поне така говори, но гледах френско предаване, в което я попитаха от Париж ли е, тя каза "не", а откъде е, тя започна да говори за друго, не каза откъде е, очевидно не ѝ е приятно, че е от България.

Силви Вартан не е еврейка, а арменка родена в България. Дарина е хубаво българско име, а презимето няма как да бъде друго. Така, че наборе, не се изказвай неподготвен. По-добре ли ти звучи името Луиза, Джудит, Мари (я) и тем подобни. А знаеш ки, че преди няколко години Силви Вартан дари апаратура на едма болница в София за новородени кърмачета.... Хайде, да си спомним колко от тези "прочути" майки на пораснали могат да ни зарадват с някаква благотворителност.

Марта Вачкова е известна,че е дъщеря на Григор Вачков.Сега и дъщеря и с това ще е известна.Така до 10 коляно.И не само. Като изключем Силви Вартан другите родители с какво са известни,че ни навирате и децата им?

Не, че нещо, но с какво са известни тези персони? Например, Мира Добрева се смята за известна с това, че много иска да разбере или види татуиран ли е един фен на едно скрито място на юг от пъпа, така ли? Или пък Милянкова- за мен е неизвестна.

Това Силви Развъртян ли е на корицата?! Те така са я китосали в лице, че прилича на зистрадала 30 годишна женичка! БГ-тата не ми се коментират!

За красотата на младостта какво да каже човек?!.... Може би само че една поза с патешките устни я прави пошла, но аз съм доста остарял и такова ми е и мисленето. Но ми направи впечатление и друго: Вижте кои дами са нарекли своите момичета с хубави, български имена: Дарина, Рада, Йоана, Весела...

сдф

Това никой не го отрича!

Да разбираме от статията, че вече се рекламира новото поколение невръстни кухи лейки ли???

се рекламира ами се и продава,едни по-възрастни жрици продават новото поколение такива

Супер ако! А защо се прави разлика между това дали са майки на момичета или момчета? Това е сексуална дискриминация! Нямате право да пускате и толерирате такива статии!!! Вървите към съд!

Ама то пък в тая рубрика и да се стигне до съд, кавъв пък ще да е тоя съд? Саксия, тиган, тенджера най-много...

Българките момчета не раждат ли вече? Не се ли грижат и за бъдещи мъже?

На 20 години е лесно да са хубави.

Всичките са хубави млади момичета, а тук за моя изненада комнетарите са отрицателни. При всички случаи са млади и далеч по-хубави от сбъчканката и грозничка Диана някоя си в ролята на др Огнянова от "Откраднат живот" платената новина за която коментарите бяха сякаш мис Свят е кацала в дира.

Е, по-полека с оценките 123... Внимателно, че от злоба много женици са се сбръчкали, не че са били хубавици...,но все някой може и да е поглеждал към тях.

Абе, не знам мъж ли си, жена ли ,си ама яка завист те тресе, щом, намесваш Диана/ "Откраднат живот". Такова задъхване, че ти липсват няколко запетайки. Не че имат значение, но издават полуграмотност.

Не виждам причина да завиждам на грозното и сбръчкано Диди :)))))) От телефон съм писал в движение и е видно, че грешките са от това.

3-4 изключения. Останалото е паплач.

е това недоразумение Дара Екимова. Е, няма такова ла*но

само дъщерята на Марта Вачкова има смислено излъчване на пораснало момиче. Останалите подражават на родителките си

хъм, само не разбрах откога Силви Вартан се води българка? Родена е в България, да , и баба ѝ по бащина линия е българка, иначе всичко друго не е българско..

И с какво по-точно са известни тези българки, та чак ни навират и отрочетата си? Няма как да се възторгнем от кравешкия патос на "момичето на късмета", т.е. Гала, че и рекламира дъщеря си. Отврат на квадрат!

Що така не се просълзих. Показност и позьорщина. Всеки в къщи има албум запечатал истинските моменти от живота ни. Това тук е за масова консумация.

И мамчетата, и щерките - все кухи лейки...

Тези са от 20-те процента. Ние от осемдесетте процента даже нямаме дъщери...

ще повърна от умиление! поредната със стойност и смисъл статийка!

Силви Вартан - е известна българка. Останалата глутница кои са и с какво са известни?

С простотията си.

Единствената, и тя всъщност не е българка, а етническа арменка, живяла преди време в България...

ГолЕм праз!!!