Шарл Азнавур няма търпение да се срещне с красивите българки

Шарл Азнавур няма търпение да се убеди на живо в красотата на българките, за която е чувал легенди.

Обратно в новината

Коментари - Шарл Азнавур няма търпение да се срещне с красивите българки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

се лъжа и сърдечен приятел на Емил Димитров.За подвизите на двамата в Горна Баня ,където е къщата на Емил Димитров, се носят легенди.Слаб певец с изтъркани от времето песни.Все още се прънкя с поувехтялата си песен "Лабо абе".

La bohème!!! Тази песен посветена на бохемството и след вас, и след мен ще звучи в Монмартър, Маре, Монпарнас.. Мнозина от моето поколение, които сме все още живи, сме почитатели на стила на Азнавур. За тези, за които 93 годишният бохем е 'Слаб певец с изтъркани от времето песни', има - разбира се - много по-подходящи... стилове, певци и певачки. Да разпространявате легенди за това какво сте чували някога да прави някой под чаршафите и да не можете да го потвърдите може да ви навлече една малко неприятна отговорност, нали знаете? Ако пък можете да го докажете по някакъв начин, това би породило също така въпроси около вашето присъствие и... участие в легендите.

И без предпазител "шмайзера ти не стреля". "Лааа боемооо...."

Винаги ми се е струвало, че бил на 93.

Даа, Шарл Азнавур е велик човек и негов концерт у нас е височайша чест за България! Само не ми е ясно откъде ще му намерят поръчаното "обилно количество натурално българско кисело мляко", или ще си го носи от Франция?!

Боже Господи, не мога да повярвам, че на тази възраст ще пее. Но дано е хубав концертът. А името на сина му не е Николас, а Никола. С-то не се произнася на края. :)

"На 93 години Шарл Азнавур обявява турне във Франция през 2018" ("A 93 ans, Charles Aznavour annonce une tournée en France en 2018", Par AFP agence, Claire Conruyt, Publié le 24/08/2017 à 11:55).

За пореден път си вкарахте автогол драги коментатори.Не го познавате,но се коментира колкото да кажем нещо.Човека има самочувствие и то има защо.

Да да,чета коментарите и се питам дали Азнавур знае и колко сме тъпи това българите ?

Френците са така, мислят само с оная работа.

за нİŞто не го бİва,İзтирвал козİте,носел сİ ядене İ готваÇ емİ прİберİ с İ лаъ ...та,арменска работа.

ЧОВЕКА-ШАНСОН!ВЕЛИК!

За него съм сигурен, ама за тях не съм

Запознайте го с тоца крокодила и анита шмайзер! МУХАХАХАХАХАХАХА

Тоя па! Искал да се увери в красотата на българките! Като че ли на концерта му ще сбърка да иде някоя под 65 години! Голям виц! Най-много да опипа някоя напориста репортерка.

И аз съм така!

Я си бръкни в гащите ..и ги ,,напълни,, бе!

"...с нетърпение очаква да се запознае с популярните дами..."(цитат) Много интересно, какво разбират у нас под "популярните дами"? Да не са Златките или Мара Отварачката, Тризначките, Гурковска, силиконовите чалгаджийки, Преси или...? Кандидатки бол, но качество - йок!

Има пред вид Цецка Цачева.

Получавам киселини от неговото "р"

.А аз и диария...!?

Егати превзетия французин, не може ли малко по просто. Значи нашата храна е лоша та си носи почти всичко. Колкото за българките, пак тъпо. Сигурно 90% от мислите му са за жени но тук и Виагра няма да му помогне като го гледам на снимката

Кралят на Френския шансон!

Я го виж ти дъртия пръч, приискало му се млада върба да лющи /или плющи/.....Гиди дърт перверзник...:)

Че да не е Връбница, бе?

Не се прави, че не знаеш.....хихихи....

една хубава новина в дир, и мирис на френски чар и хумор. Вив ла ви. Поклон маестро.

А, бе, какво, по дяволите, е "мегс/з", за което всички злободневничат, но недомлъвничат?

Дядка дядка микрофона ти се мятка!

Кво си мисли - че като го видим ще изпопадаме от възторг - никога не е късно да станеш за резил, още повече като живееш дълго. Възрастта не прощава.

И на теб не е простила.

И аз искам НАТУРАЛНО БЪЛГАРСКО КИСЕЛО МЛЯКО! Къде мога да си го закупя?!?!?!?

Гърците си присвоиха и патентоваха Българския продукт и сега в Европа никой не казва 'Българско Кисело Мляко' а''Greek Yoghourt'' или'' Greek Style Youghourt',a българските комунистически утрепки още се пенят в парламента кой е по-,по-,най-малоумен и дебилен....

Обективно погледнато, киселото мляко идва от региони, които сега са в Турция и международно приетото име Yoghourt произлиза от турската дума yoğurt... че и на гръцки гяурти пак оттам произлиза Това кис. мляко, което се продава в Европа и по света като 'Greek Yoghourt' е ИЗЦЕДЕНО кисело мляко И в Гърция изрично си пише на опаковката кога едно кисело мляко е от този тип, т.е. изцедено /'странгисто'/ или е просто 'гяурти' А добре познатото ни, обикновено кисело мляко в Европа (и по света изобщо) го наричат просто yogurt или regular yogurt. Така че не е късно и вместо да се пените по форумите и да раздавате щедро квалификации, напънете се и направете нещо реално, че да се знае повече в Европа за българския продукт (гледам, имате и поддръжници) Едно добро начало е да научите кой е д-р Стамен Григоров. А иначе, четете все пак и какво пише в статията... пише че Азнавур освен всичко друго познава и цени бг. кис. мляко