Гришо: Гордея се, че съм българин

Григор Димитров разкри как се чувства в момента в житейски план на пресконференцията след мача, в който разби французина Давид Гофен.

Обратно в новината

Коментари - Гришо: Гордея се, че съм българин | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

I as se gordeia, che sum bulgarka i se gordeia s Grigor Dimitrov. Dobro, zemno, super uporito I krasivo momche. Pogelavam vi oshte mnogo uspehi I shtastie, v profesionalen I lichen plan.

И аз се гордея , че съм Българин , най-древния Род на Планетата :) И с теб се гордеем , Българско юначе! Много успехи и късмет ! Със здраве :)))

Позьорче!

Григор е намерил баланса в живота си. Дай боже всекиму подобно щастие.

И ние се гордеем, че е българин! Да им натрива носовете на евро.ейците и всякаквите .ейци.

Браво!Успех!И нека е ясно,че това се постига с много,много труд!!!

Онова лайно Волгин чете ли?

...най-нелепото нещо е да се каже, че Гришата бил "мамино синче"! Мамино синче или синчето на татко са отрочетата на разни знайни и незнайни заслужили "демократи". Дето един лев не са изкарали с труд. Григор от малък е превърнал живота си в една голяма тренировка.Затова сега е стигнал до ТОП 5! За да преодолееш жестока, зверска конкуренция в този елитарен, но и тежък спорт трябват много качества - воля, упоритост, дори мазохизъм в тренировките! Дисциплина, хъс, талант и т.нт...да, Гришата понякога щурее,но е млад - когато дойде време за почивка, просто се кефи на макс, изтисква всеки миг от живота. Да - наистина , информацията за Григор малко прелива....но той си е наше момче,българче и аз се радвам на успехите му.

Пожелавам му успех!

Гришо взимай Нинчето Добрева и въобще не му мисли...млади сте,хубави и българи :)

Гришо и ние се гордеем с теб! Само напред!

Един повърхностен, разглезен дечко, да не казваме тъпчо.

Безименен зъл трол, веднага се скрий обратно в дупката си!

Що не пробваш само седмица да изкараш на неговия режим - хранене и тренировки и тогава пак ела да се изкажеш! Този човек си е заслужил славата, нормално е да ѝ се радва!

Прекрасен посланик на България по света! Талантлив, трудолюбив, добродушен, чаровен .... е, с пеенето му е по-трудно :)) Дано имаме повече такива представители зад граница!

И ние се гордеем ,че си българин !Успех ,момче!Жив и здрав да си !

И аз се гордея, че съм българин. Гордея се и с Гришо, който е българин успял с Труд и талант.

Браво Гришо, продължавай все така! Внимавай само с Шарапова - всеки път, когато се срещаш с нея имаш проблеми с тениса, изглежда, че тя е енергиен вампир. Успехи!

А бе има един Волгин дето те плюе, ама е само един, ще го преглътнеш. Иначе, БРАВО бъди все така добър.

Ако е преведено правилно, звучи ми доста унизително да се обяснява дали се срамува или не.

Така е, ама 80% не вдяват.

това е извадено от контекста ,тои по-скоро каза нещо в смисъл-нямам от какво да се срамувам по пътя по които см минал, гледах интервюто на англииски

Ти не вдяваш драги, че дираджиите първо са написали отговора, а по долу и вупроса дали се чувства гражданин на света....

Освен че е надобрял в тениса, Григор надобрява и в интервютата! :) А сега тук ще се изсипят едни интелектуалци с Волги и ще затънем до кръста в плюнки и помия... На Гришо - само успехи! Фен съм.

и аз се гордея, че си българин, Гришо

Като са гордее че е българин да не са занимава с индианката Шванцингер а да са занимава със славянката Шарапова.

А ти и всички гениални умномислители, защо не си гледате собствените успехи?!

Права е Пенева. Изобщо не си подхождат с Никол. Да не споменавам слуховете,че групата и са били елитни холивудски проститутки.

Ами славянката ако не иска? Изтъркана си Пенева.

Бе се ше е останала още някоя свястна българка.

Той само на книга се занимавал и с трите. И кво толкова ти харесва Шарпова?! Аз па не харесвам нито една от"неговите ". За мъж с такова излъчване и възможности, би подхождало нещо съвсем друго.

Е, той още не е мъж. Излъчването му е на мамино синче. Става за звезда на тинейджърки и чалгаджийки или и двете в едно. Ако го поставите редом с Новак Джокович, веднага се вижда кой е мъжът, кой хлапето. Но не споря, че има потенциал, само стига да порасне до мъжко поведение.

Браво момче и успех все напред и нагоре !

Ами като се гордееш вземи си българка.Стига ходи с тия чуждестранни кокони.

Да те подсетя за един доказан житейски факт - жената избира мъжа.