Снахата на Халваджиян с провокативна снимка

Жената до сина на известния продуцент Магърдич Халваджиян позира в провокативна поза в леглото.

Обратно в новината

Коментари - Снахата на Халваджиян с провокативна снимка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има ли порно с таа кифла? Нещо адресче, това-онова ...

И тая със същия комплекс като Лорчето Караджова. Ексхибиционизъм се нарича и не ходи само по мъжете. Преставям си я и каква е "хореографка"...

Какво провокативно има в снимките гъзнем на фона на прекрасния интериор? По-скоро иска да покаже в какъв богат дом се е намърдала, за да й завиждат. И като няма как по друг начин, е решила с еротична фотосесия.

Винаги съм се чудил как пълничките, макар и красиви жени, страдат от липса на самочувствие, а подобни крокозъбели се мислят за неотразими само, защото задникът им е малък. Евала й правя на самочувствието и на това, че верно си вярва, че е красива. Носът й, приближените й очи, цялото й лице е просто отблъскващо, но пък има задник. Ми... Така стана вече тук. Задникът над всичко. Хъ-хъ-хъ.

С една дума - жената задник.

Мога да ти кажа , че пълничките жени за сметка на това са пък по-добри във клюкарстването и въртенето на интриги.За да им обърне все пак някой внимание....Нали знаеш че като се очерни една хубава жена те ще могат да изпъкнат със своята "доброта" и "добронамереност".

Още едно тъпо клише, което е наложено от жените-задник. Уж пълничките ги клюкарстват, защото те не могат да са курви. Личи ти колко си в час - само да те светна, че всяка жена може да има един куп мъже, независимо колко тежат. Просто някои не са курви и не парадират с тялото си - което апропо всички си го имаме. И за сведение - половината свят са с красиви тела, но повечето хора не разбират тази криворазбрана освободеност, граничаща с пошлост, като е тук.

Това че е артистична не ви дава право да я окачествявате с лека. Да не би да светите когато си ляга и когато става и по-добре ревизирайте собствената си чиния преди в чуждата.

Не я показвай снахата си... Излагаш се!

пред лицето.

алкохолизиран труп в легло.... предполагам от другата страна на леглото има леген с повръщано...

коя е тази кокошка не я познавам

Кога ще й видим цоцките?

Харесвам я на 80%.

Снимката с куфар под огледало и надупено хубаво момиче е с някаква идея .Надявам се. Някой идва или някой си отива или в куфара са атрибутите на момичето за шоуто и.

Хм, на таз мома явно лицето и е Гъза. Защото повечето снимки са в тази посока. То с един гол Гъз ако се става известен...

ЕЙ К*А СИ ОСТАВА ТАКАВА ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ. ПОДАДОХА И КОКАЛА, АМА ДА НЕ СИ ГО ВЗЕМАТ ОБРАТНО....АКО ПРОДЪЛЖАВА ТАКА...

не казвате браво на булката,че тя има какво да покаже и в края на краищата задникът и другите и части са си нейни, браво и нека да виждаме все така хубави булки и да изчистим час по-скоро злозавистта на останалите...

мнго злоба е излята в коментарите нормално е от жените но мъжете не са прави хубави и са аналните части и не виждам нищо лошо да ги показва момичето дали е красива или не е въпрос на вкус като не Ви харесва нея гледайте

Каква еротика, като и видиш лицето ти се отщява всичко. Егати пинчера!

с кое провокира? Съвсем стандартни снимки, има хиляди подобни в инстаграм. Човешко тяло...какъв скандал просто! Големи "моралисти" пишат тук, вие сте по-зле и от най-върлите мюсюлмани.

Моралисти значи. С нетърпение очаквам кога ще започнете масово (не само в порното) да се разкрачвате и да си снимате миндж.те, щото сте разкрепостени, пък ние сме задръстени.

...има такива дами, на които най-хубавата им черта е тази под кръста...

Неееее приятел,НАЙ ХУБАВАТА ЧЕРТА НА ЖЕНАТА Е ЧЕРТАТА,КЯТО РАЗДЕЛЯ ГЪЗА И НА ДВЕ РАВНИ ЧАСТИ.

дупето по-добро от лицето

Има излъчване на нагла, вулгарна, пошла и изключително проста женичка! Такива с лопата да ги ринеш по чалготеките! Как не са я взели в София ден и нащ? Щеше да си дойде на мястото!

една дума- к----тор!

На кой му пука за тез парцалетини бре?

топ гърл, аман от монахини, трябва и по-освободени мацки а от кой имала дете ...да и е живо и здраво, слабо ме интересува !

Така е, трябва да има парцали, с които дебилите да си бършат патките.

Всъщност не е много хубава, новина е само заради връзката си с халваджянското семе.

Да е живо и здраво детенцето. да е жив и здрав дедо му Магърдич. Че при баща късен пубертеТ,майка мадам от даВна и от занаята и баба дет го допусна тва ЦЕЛОТО Да са живи дедо и внук да се обичат и да са заедно дълго време. Малкия ще има пример от мъжко държане.

Откъм отворите бива, ама фейса - койот ъгли, баце...

Браво Дир! Невъзможно е да ни покажете чалгарка с книга в библиотеката и с дрехи по тялото, иначе ще настане апокалипсис.

Не бих се хвалил ако снаха ми е толкова грозничка!

Доста е грозничка.

Ооо в нета има изтекло много готино порно клипче

Давай адреЗа!!!! Апропо, да не викаме Дявола - определено има и други снимки, даже и клипове как прави! Остава да сте упорити и ще гив видите. Засега не му е дошло времето! А дългокосия наперен арменец, никой няма да го пита "накъде да тече водата" :)

Тази иска да полази още някой от семейството .......

Да му имам снахата...и тя е от "бранша"!

Кога им беше сватбата на тези? Щото ако не са се женили, как се разбира коя точно им е снахата и коя не е?

Много неприятна и вулгарна личност , отлично се вписва в чалгарското семейство на лумпените :)))

Тапициран скелет.

Мисли си , че е хванала Господ за шлифера.... Парцалеса....

Операторите са отличници, не пропускат хубавото :-)

Цялата новина ни води към скорошните чествания и всенародни тържества по повод тригодишния юбилей на малката халвица, толко ли се не сещате?!:)

Задника и изглежда по-добре от лицето и.

Семейство Инфантилови. Майката и сина си делят първото място, но като гледам и снахата с бързи стъпки ги догонва...Да е жив и здрав стария, че без него лошо...

Новини за задник на снимка от Инстаграм и подобни. Духовна и творческа немощ, жалка работа. Продължавайте все така, децата ви ще израстат по-големи дебили и от вас.

На днешните "журналисти" не им трябва много, само трябва батерията на смартфона да е пълна и "НОВИНИТЕ" никога не спират...

Толкоз й е акъла.

Доброто възпитание предполага да не се разголваш като к...ва когато вече имаш дете то седи над похотливите ти навици.

Е те тая нагази халвата!

Свекъра и свекървата дали одобряват?!