Гала: Банова и Плевнелиев са в Атина

Водещата на "На кафе" показа нова снимка на бившия президент и водещата на "Времето". Тя издаде, че двамата са в Гърция.

Обратно в новината

Коментари - Гала: Банова и Плевнелиев са в Атина | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пухльо харчи крадените от нас парички по компаньонката, а ние трябва да им се радваме, така ли?

УЖАС!

Очевадно е, че политическите генни инженери му правят някакъв ПР, и му слагат имидж. Явно го гласят за поредната операция "Пудел"... а синоптичка лесно са склонили да участва.

Андре; Гала писа че Банова и Плевнеливев са в Атина .

И Пенка от нашия вход е отново влюбена. Защо не оставим хората с проблемите си. Или да поддържаме това, което се търси (те търсят).

Това не не човек, с който народът ни би се гордял. Мисля, че с делата, които сътвори не може да бъде за пример на никого. Слаб, нехаризматичен, антинационален държавник.

Все пак бг овцете не са забравили че този човек работеше срещу държавата за чужди интереси, като всеки престъпник мястото му е в затвора, а те ни занимават кой на кого го слагал, как се развел вече и се хванал с друга, може след два провалени брака трети да опита, ама какво ме вълнуват неговите емоции, искам да си плати за престъпната политика която водеше към БГ, пък след това да си гледа личния живот както иска, да ги в простоте овце, само в БГ престъпниците може да си стоят ненаказани.

Тъкмо да помислим, че са заминали за САЩ и тази Гала, дъртата завистлива клюкарка ги разконспирира. Сега знаем, че са минали през Лондон за Атина, за по-направо.

Симпатяги отиват си...желая им щастие

Сигурно е и обещал да и намери работа вСтротелството в Гьрция с-у комисина все пак и е подарил скьп електроавтомобил трябва да е на кирия

И като си спомням как го жалех този, ухиления, когато почина детето му?

Абе, Стела, Вие сте изключително ограничена! Какво общо има едното с другото? Каква е логиката Ви? Не. Вие нямате логика, Вие сте един ужасно, ужасно прост човек! Жалко за Вас!

Боко, я обади кой взриви Цеца Секса, докато ти го играеше генерал? Защо не ни разкажеш за трагичния си дядо, първи отечественофронтовски кмет в родното ти село, убит с юмруци и ритници насред мегдана от демобилизираните войници на генерал Стойчев, защото давал държавните дажби брашно, газ, ориз, боб, сол, захар, мас и олио на войнишките жени, ако му пуснат? Разкажи ни как беше бедно детенце, с тате капитан от милицията и мама учителка, и как ядеше по дванайсет яйчица на ден. Разкажи ни как беше неприет в Първи факултет (ДС) поради три двойки на приемните изпити и как с тия три двойки влезе в Трети факултет, дето подготвяше кадри за пожарната, оглавявана от брата на макя ти Кирил Войнов. Разкажи ни как стана член на БКП на 18 години и два дена. За последно, е ли Красимир Маринов (Големия Маргин) кръстник на дъщеря ти, а ти кум ли си на Младен Михалев (Маджо)?

Хора престанете да коментирате влюбените,радвайте им се!Оставете ги да се порадват на любовта си!!Дай Боже всеки му!

Ало, ДИРА, спрете да ни занимавате с тази двойка, ако е такава! На кого му пука къде са тези, бивш, нищо не направил за БГ хората, а само оперирал парите си и тази особа, целяща да се гушне до парите му и да обикаля света (както вие обстойно ги показвате, за нейна услуга). Ще ни запознаете ли дали вее си е сменила гардероба???? А е така!

Със сигурност е за предпочитане пред обичайните политически драми, катастрофи и т.н.

Някои от българските президенти бяха с по-голям символен капитал, други с по-малък, а някои изобщо нямаха символен капитал. Имам предвид Плевнелиев, който удари дъното откъм символен капитал. Стигна се дотам, когато се появяваше публично, обществото да се смее. Той работеше като човек, който развеселява обществения живот с появата си и с думите си. Обичах да го слушам, защото винаги очаквах да чуя нещо смешно, а той всеки път оправдаваше моите очаквания.

Аман от олигофрена!

Това предаване още ли не са го забранили? Само Брадърите го бият по пошлост.

Особено след като омръзналия ми фалцет на Гала вмъкна под прожектора любовника си Стефчо и заприлича до него на повяхнала нефалцетна марулка не ги гледам дори и за 5 минути -жертвах се по 10-15 на първите им изяви, но закуската им в леглото ми дойде доста в повече.

Така е, предаването е ужасна тъпня, особено с тоя козел мъжа й в него. Но Плевнелиев и Деси са готина двойка. Да се обичат!

Изглеждат щастливи, но това не му е за първи път.

В КАЧЕСТВОТО НА КАКВА , ДЕСИСЛАВА ПРИДРУЖАВА ЕКС ПРЕЗИДЕНТА НА КОНФЕРЕНЦИЯТА В АТИНА ? ТА САМО ОПРЕДИ ДВЕ ГОДИНИ ,ТОЗИ ЧОВЕК ИЗГУБИ ДЕТЕ ! МАЙ , ТОВА Е ХАРАКТЕРНО ЗА КОМУНИСТИТЕ ! НИКАКЪВ СРАМ!

Да си разбиеш семейството заради едно начесване.......... нищо добро не ги чака... Гледайте и ще видим

Аре стига с тази лига бре!

евала ти си моят идол а забиеш и николчето....шапка ти свалям

Плевню, ще го рециклират за политическия живот, че синьопичката я използват за... гюдерия, да му лъскат нямиджа, с нея. Ще го представят за пич, пред 80%., че предният мандат, се беше самопредставил като ирландска пастирка, дето и жена му не щеше да го види. Че в "дясното" е като в нощта на Вси Светии - Пръмова, Рада дълбоката, Лукчо, Москов, Корморан Ермангалов... страшна работа.

Чакай да си го преместя! То не бяха "синоптички", миски, манекенки, "журналистки", които все гледат да се прилепят към някой идиот с пари.

Боли ме п-----а!

Сигурно много те боли, щом си тука.

Явно Банова не е гнуслива.

Явно и Плевневл не е гнуслив-тая е обиколила половин София. И е много противно при това.

Оставете хората на мира. Що за махленски манталитет да се навираме под чаршафите на всеки, който сме виждали или са ни натрапили по ТВ.

Пак съм се паднал от грешната страна на София-та. :D Въобще нямаше да я бавя иначе. Момичето си е екстра, бившия президент също е горе-долу пич, всеки има право да е щастлив и щом си се харесват /несъвсем/младите да си се вземат ;)

Да са живи здрави и много щастливи! За останалото извършено и изречено, всеки ще отговаря когато трябва и където трябва!

надявах се по-надалеч и за по-дълго да са отишли!

БРАВО !!!! ЗАСЛУЖАВА ЩАСТИЕ, НАЙ-ДОБРИЯ НИ ПРЕЗИДЕНТ. ХУБАВО ВИ ГО НАТРИ ЧЕХЛЬОВЦИ .

Трябва да си малоумен, за да определиш мистър Бийн за най-добър президент. Той е просто един прецедент, сътворен от една тиква!

Виж сега - от онези 80%, за които говори колегата съименник, има едни 20%, които са пък още по-зле. Та мисля, че в случая имаме представител...

НАЙ-ДОБРИЯт НИ ПРЕЗИДЕНТ... Спомени... От президентската му кампания: Видът на Росен Плевнелиев ме накара да изпитам притеснение дали дебатът е подсигурен с медицински екип. И дали ако припадне, Маргарита Попова ще може да свърши и тази работа, да му даде първа помощ. На два-три пъти г-н Плевнелиев отваряше уста, а от нея не излизаше звук. Струваше ми се, че казва не искам и не мога. Харесах го. "Роден" е за Президент! ... В нощта на победата: Бившият комсомолски функционер Росен Плевнелиев се изуми, когато премиерът безцеремонно го прекъсна обърна рязко главица, сякаш са го изкомандвали: Равнение надясно!. Бойко Борисов намачка публично Росен Плевнелиев, нямаше никаква милост... Във Варна президентът Росен Плевнелиев остави поредното усещане, че се държи като слънчасал. Плевнелиев се изтъпани на площада пред съда и подскачайки неадекватно рече, че Варненският окръжен съд бил модел за България. Плевнелиев бе зает да се хили като изоглавен и като си тръгна, хукна да се връща бягайки, защото забравил, моля ви се, да каже довиждане на шефката на съдийките Ванухи Аракелян. Зевзеци от площада коментираха, че Росен Плевнелиев спешно трябва да се прегледа при известния варненски психиатър Войнов, защото има видими ментални смущения в поведението, лицевите мускули и неадекватните подскоци и хилене... Президентът Плевнелиев направи слаб опит да защити проектозаконите на правителството. "По-добре несъвършени закони, отколкото никакви", отбеляза той. И неизвестно защо добави: "Моля, не ме разбирайте погрешно"... и.т.н. Както казва умно, простоватата иначе Калина: Имате късмет, че баща ми ви е цар

Защо ни занимавате с Плевналиев... най-слабият президент на България. На който свърши мандата и той започна да се хвали, колко той е ВЕЛИК!!! Без бележка, една дума не можеше да каже ....., срамота, самочувствие, до небето , малко смирение няма да попречи... ДИР, пак-ли ще скриеш този коментар??????????????

Синята п.ичка кацна на рамото на Президйента. Ще покьлве докьт не го ошушка , ще се понадриска и чао до следващия спектакьл

Ще им мине и това. Всяко чудо за три дни а после следващата и следващия. Нали сега вече е много модерно жената и мъжа да ги карат един след друг. Апропо нали знаете определение за жена която сменя сексуалните си партньори без това да и е професия как се нарича? И същото за мъжа. Просто се питах дали знаете. Не че има някаква връзка с темата. Просто ей така.

Чия ли държанка е Емил Чолаков?

Добре де, деца имат - трябва ли да си развяват гащите по телевизиите и другите медии?

не виждам нищо общо между тези двамцата, ама щом така са решили да се правят на влюбени или десито или квато беше там е решила

papion

Така де, Плевню да се похвали с гръцките имоти, пък после и в Америка ще я заведе.

Деси IBAN-ова и сина на бай Асан от Гоцеделчевската помашка околия. Перфектната двойка са! Разплаках се.....

ДеситУ удари джaкпота- дресиран пудел, който може да чисти, да пере, да мие съдовете, да простира. Е, лигав и гнусен е, ама парите му компенират недостатъците.

Е защо не взе Николина Ангелкова? И тя е хубавица

Ангелкова е на турската граница! И плаши с ангелското си личице пришълците. Така, най-сетне прави нещо смислено за Родината ни! ГАРАНЦИЯ, че пришълците ще заобикалят ОТДАЛЕЧ БГ-ТУРСКАТА граница и ще пращат зловещи снимки и СМС-и на роднини и близки да избягват България...