Луиза: С Явор се биехме и замеряхме с чаши

Луиза Григорова-Макариева разказа за едно от най-големите разочарования в работата си, отношенията с Явор Бахаров и любовта си с Мартин в откровено интервю.

Обратно в новината

Коментари - Луиза: С Явор се биехме и замеряхме с чаши | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази не беше ли една дето правеше свирки на едно къдраво момче на стената на една къща. А сега ми говори за чаши и замеране и други групости.

С какво по-солидно се замеряте?

Тоя Мартин гледа доста лошо на някои снимки. Малко психария ми идва

Дано да са щастливи заедно дълго време...

К'ва слава бе, кой ви гледа вас? Измислени звездички, дъщери и синченца на някой си. Тази давала по 2 бона на месец за специалното си куче - откъде пари моето момиче? Актьорите в БГ нали гладувате или мама и тати те издържат докато ти си играеш по сериалчета като хоби и си ходиш на екскурзии.

Прави впечатление на момиче с огромно самочувствие на което всичко е позволено. Дано наистина си даде сметка,че отблъсква хората така.

то само тя да беше- всички фльо-ци -актриси-псевдо-звизди в България са ктао тази овца- претенции и самочувствие без грам покритие. Предизвикват повръщане с мъдростите си.

Ама,тая специално, е безумно некадърта-пълно дърво-без присъствие и излъчване на екрана. Толкова посредствено същество, а не спират да го тикат по сериалите. То,поне от опит да се научи,ама,като няма грам талант,на какво да се научи

Какъв Трейнспотинг, без "връзки" и в училищна пиеса няма да те вземат!

Тази е абсолютна лигла. А какви ги вършеха с оня лигльо Бахаров, не ми се мисли. Не вярвам да са пропуснали някоя дупка, място или публика кадето да не "го" направят. Голяма отврат. Оттук нататък и като Мерил Стрийп да стане в актьорлъка, за мен си е обикновен парцал.

А пък дървото, дето им го подарили кумовете, сигурно е за да могат да се бухат с него, като изпращят. Тъй де, да не свършва екшъна.

Luna0102

"Биехме се с Явор, замеряхме се с чаши." Хич да не ти пука, там където пращат тези, които не се контролират, стените са омекотени за да не се наранявате.

Дрогата и алкохолът не прощават!

изобщо не ми пука. Не гледам фалшиво играещи/преиграващи български актьори и аматьорско изглеждащи бг филми изобщо, а още по- малко се интересувам от личния им живот- кой с кого бил тази седмица и т.н. Имам си свой личен живот, за който да ме е грижа.

'Луиза не чувства вина за по отношение на предишните връзки на Макариев.' Не разбрах ЗА или ПО е предлога в това изречение...

Нито първото, нито последното симпатично момиче в киното ни с малко багаж! В Холивуд е пълно с такива и им викат "старлетки"! Обикновено са във фона на някой и друг филм или дублират титулярите за по-пикантни или по-опасни сцени! У нас такива се броят за големи звезди! Чак "ги връхлита" славата! Но май само те са го забелязали! Иначе, да е жива и здрава!

за малкото багаж съм съгласен, но къде видяхте "симпатично момиче"??? Винаги ми е приличала на тежко болна метилева овца.

Големи боклуци, особено Яворчо, който има вид на хероинов наркоман, какъвто всъщност най-вероятно е!

Аз пък считам, че е много добра актриса, щом така от душа и сърце д-р Добрева ми е опротивяла. Хъ-хъ-хъ...

Коя е Д-р Добрева? И за коя актриса говориш?

Не се коси! То е от "белото"!

И ДВАМАТА СТЕ ПРОСТИ И СКУЧНИ. ТАКИВА ИЗМИСЛЕНИ АРТИСТИ МОЖЕ ДА ИМА САМО В БЪЛГАРИЯ. ОСОБЕНО ЛУИЗА - ПО БЕЗЛИЧЕН И АНЕМИЧЕН ЧОВЕК НЕ СЪМ ВИЖДАЛ. И ХИЧ НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ГОЛЕМИ ЗВЕЗДИ, ЗОЩОТО СТЕ ПЪЛНИ БЕЗДАРНИЦИ !

:))) не е анемична, паднали са ѝ батериите

момичета израснали без бащи си търсят доста по-големи мъже за партньори, за да има бъдат и като татковци!

Тази дрогарка е нагледен пример как в България с връзки и нахалство се прави кариера.

в България,може,но,както се вижда,не са я взели в суперпродукция

много слаба " актриса ". Кой я излъга ,че е такава. Явно нивото и в НАТФИЗ много е паднало.

Двете с Бахаров се скубели и ритали!

И каква слава я е връхлетяла? Едва събира 5 коментара барабар с моя ... хаха, няма лошо - мечтай си, Луиза ,-)

"Връхлетяла я славата"... по-скоро непрекъснатото набутване от страна на майка й е дало някакъв ефект в дадения момент... ох, че си вярват...

Боли ме.... за таз...... Защо я натрапват навсякъде таз..... Защо...... Бахти болните амбиции

Тя да е само тя, добре! Ма новата Мис....

А кога ще е разводът? Щото шило (Мартин) в торба не стои.

Преди време имаше из нета едни снимки на нея бахаров и няколко други двойки. Не бяха цензурирани снимките.

Ами да, ти си наркоманка, така че, Трейнснортинг щеше да ти е точно в нишата...