Милена: Баща ми не искаше да ме разбере

Милена Славова гостува с дъщеря си Куин в ефира на NOVA, където разказа за вдъхновенията си.

Обратно в новината

Коментари - Милена: Баща ми не искаше да ме разбере | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По сравнение с нея Менсън е душичка

Колкото повече чета коментарите-толкова повече се убеждавам, какви долнопробни животни сме хората. Писали са хора без имена и лица, като са отделили от времето си за да излеят омраза и негативизъм за друг човек, който е легенда за времето си. Човек, който не им е направил нищо лошо и едва ли подозира за мизерното им съществуване. Погледнете себе си в огледалото и вижте грозните си души, пълни с нищета.

Aни, не се гневи,... "лош е мат*ряла",.... "80% биле дебили"!! Kъде, са сгрешили и двамата казали тези определения?? Cама, четеш и виждаш в какъв кенеф се е превърнало BG-то!! ;))

ТЯ УНИКАЛНАТА ПЕВИЦА ТА И ЩЕРКА Й ??? КАТО МИ СЕ ЗАПРАВЯТ НА ЗВЕЗДИ .МИ ПЕЕ АМА МОГА И ДА НЕ Я СЛУШАМ. И МАЙ ПОВЕЧА ТОВА ПРАВЯ И ПО -ВАЖНОТО Е ЧЕ НЕ МИ ЛИПСВА......ТАЗИ ИЗЯВЕНА ПЕВАЧКА....

Робърт, Рообърт аз никога няма да бъда с теб ....

МИЛЕНА НАПИСА ПЕСЕН ЗА КУКЛАТА МИЦИ С ПЛАСМАСОВИТЕ ЦИЦИ ! мНОГО МЕ КЕФИ, защото да си направиш изкуствени цици е измама с цел облагодеделстване !!!

всички сте лекари,експерти, психолози и т.н. Вие сте най-умните и морални извисени тролове стоящи зад мониторите си и раздаващи правосъдие.

До тесногръдите хейтъри-традиционалисти. Хора, Милена пее за такива като вас! Трябва да се чувствувате поласкани.

За щастие не ни се налага да я слушаме. Ако можеше и да не я гледаме... Само с показно псевдобунтарство не става трябва и талант.

Хубаво детенце, да й е живо и здраво, да гледа от майка си на какво да не прилича и да не развива хранителни разстройства. А до всички, по-долу, които критикуват майката, не сте ли се замисляли, че това дете би следвало да има и баща?

Ама не съм чувал до сега, да има дете, а да няма баща. Жив, мъртъв, от епруветка, ама дали науката е синтезирала и сперматозоид, че явно изоставам от нанотехнологиите...

да чета на Милена глупостите.

Ама явно си ги чел и слушал. Даже ги цитираш. Милена си остава тийнейджър, даже и на 50 години. :)

Ако беше психиатър може би щеше да те разбере.

Мисли се, че е нещо, а е едно голямо нищо!!!!! За визия изобщо не говоря, що за плашило е!!!!! Текстовете и, смисъла им и песните и са супер посредствени и безсмислени, направо си е гола вода. Набедена за певица. Няма никакви данни за певица. Визията и облеклото и са направо отвратителни. То и чалгата е популярна у нас сред тези 80% дебили, та и тя и евентуално нейни фенове, ако има са от същата група. То това истинска и стойностна музика ли е? Категорично НЕ! Нейното е, като рок-чалга! Посредствена музика и работа

Направо си плаче за Белене, а?

Поведението на бащата на Милена е повече от разбираемо и оправдано. Считам, че въпросната госпожа има нужда от редовни посещения при диетолог, психиатър и също така нарколог. Детето да е живо и здраво, но считам че съответните държавни органи по защита на децата следва да обърнат особенно внимание как се възпитава

Детето на 9 години, а майката - или не е излизала от пуберитета, или няма огледало вкъщи - едно от двете ,-)

Евала! Бях чувал хора (възрастни) да го ползУват, но сефте го виждам даписано.

Но поне за детето си да се стресне и да се приведе в приличен външен вид. Прилича на торба с пера и железа. И не е толкова дебела,колкото неподходящо облечена,сресана и с държане не за годините си. Това дете тепърва ще навлиза в обществото-здравейте това е мама. Боже сигурно си потъва в земята. Няма ли кой да каже на Милена,че изглежда като дърта кранта,и не защото е дърта,а защото ползва стила на баба яга. Да се промени малко поне за детето. Ще открие ,че може да е красива и какъв е този речник. Предполага се,че езика и начина на говоре най-вече издават културата и умственото ниво на човека. Кръстила детето Куини. Милото,то има право да съди майка си за съсипано детство.

стилът и не е на Баба Яга, а на 18 годишно девойче с маникенски размери....

Преди години този шантав външен вид и отиваше-беше млада, свежа и ексцентрична...Сега е смешна, проскубана дебелана....То и аз ходех с къси поли и клинове, сега се съобразявам с годините и фигурата си

"Куин обича да пее, шоколада и футбола ..." Това изречение е уникално като тъпотия. Въпрос на грамотност и стилистика, които очевидно липсват на публикувалите статията.

Съпоставимо е с " Обичам боба, леба и да *."

TIREX

таткото я мандръсал после друг, ся таткото дърт тя дърта...няма навитаци и тя дава по 2 лв за сфирка.

Що, ти самата разбираш ли се? В Бг все пак получи ефир и известност. Във всяка друга държава нямаше да са чували за теб отвъд прага на кварталната кръчма.

Милена има талант, пее много добре. Може би има не само странен вид, но и характер, затова сега не е популярна. Казват, че е от мързел.

Когато беше около 20-годишна и ходеше из квартала в този вид, беше ексцентрична и интересна. 30 години по-късно вече отдавна не е нито актуална, нито ексцентрична, а просто с вид на застаряващо куку. В очите на децата ни около тази възраст майките изглеждат красиви като приказни феи, но още малко да влезе в пубертета и едва ли Куин ще изпада във възторг от шантавия вид на родителката си.

баща и не я е разбирал само заради ексцентричните дрехи. То и поведението и беше "ексцентрично" - използвам тази дума само заради детето и. А относно нотите- нас ни научи учителката ни по музика в същото това училище в което явно Милена я е мързяло да учи каквото и да било. И тази същата учителка ни отвори света на музиката!

"И тази същата учителка ни отвори света на музиката!" И поради тази причина ти си анонимен, а Милена си е Милена. Жената е влязла в историята на българската музика по свой си начин. Хората я харесваха и както преди 30 години, така и сега... То бива хейт ама...

И кои са тия хора?

трубадур на демокрацията

loyola

Не ще не беше актуална през 1988/9 но сега времената са други, а и онези които й писаха текстовете и музиката вече не работят за без пари

Готино, само че тази "новина" е като за списание Ритъм от 90-те години...

"гостува с дъщеря Куин" - "редакторите" на дир в кой клас са?!

Горкото дете. Сигурно и то не разбира защо се казва Куин. А Милена толкова се е изоставила, че никак не ми харесва. А и ми писна вече на тези години да се правят на бунтари и дисиденти и цял живот да лежат на лаврите на една песен. Верно, много готина песен, но не се сещам за друга нейна да ми е останала.

Кръстена е на баба си Кера

Дядото

Добре, че не е на дядо си Ташко - Маделина.

Горкото дете, как ли се чувства с майка в подобен вид...То бива ексцентричност, но всичко си има граници, а видно от снимките, Милена си е чиста карикатура не само на сцената, но и в ежедневието.Какво ли изпитва детето, когато майката се появи да го взема от училище? Миленче, атрактивна беше като млада, но този циркаджилък вече не ти приляга ни на килограмите, ни на годините, а най-малкото детето заслужава да се чуди, как да те обясни и оправдае пред съучениците си!

Ако и моята дъщеря се прави на клоун и заклеймява семейството ми, и аз няма да я разбирам. Слава Богу, нямам го този проблем. Склонността ти да осребряваш пошлата си клоунада не само не разбирам, но и определено не одобрявам. Детенцето изглежда свястно, но в тон със съвременната тенденция за предпазване на децата от родителски и външни дезориентации, бих посъветвал съответните служби да се поинтересуват в каква насока се води възпитанието на това дете. Майката ми изглежда доста "разкрепостена".

А въобще не я пробутва като я води в телевизията. То всеки би си бутал детето ако може, ама поне да не лицемерничи