Певицата сподели, че се вдъхновява от средата около нея и това, което ѝ се случва: "В душата ми оставят емоциите, които ме провокират да напиша текст."

Вижте снимки на Милена и Куин >>

Често ѝ пишели хора, които искат да разкажат, че ги зарежда с положителни емоции. Според нея много от песните ѝ са доста тъжни, но хората успяват да открият себе си в тях.

Един от големите ѝ хитове - "Истина", бил провокиран от вътрешената борба.

"Дълги години бях с единия крак тук, с единия във Великобритания. В крайна сметка човек не може да издържа дълго, защото и душата ти се измъчва страшно",
разказа Славова.

На Куин пък, която често пътува с майка си, най-много ѝ харесва в София. Лондон не е от любимите ѝ места. Когато са били с Милена там, не е имало с кого да играе и е водила самотен живот.

"Ако може да вземе малко от моето детство, ще бъде много щастливо дете. Тя не е сама, има много деца около нея",
споделя Милена и си спомня за общуването със собствените си родители:

"Моите родители бяха с коренно различни разбирания. Те бяха икономисти и хората в тяхното обкръжение бяха с костюми, неексцентрични дрехи и това ми докара много сериозни проблеми с баща ми. Той не искаше да ме разбере. Имаше си свой живот и свои виждания и съжителствахме, без да се разбираме един друг."

Според голямата рок певица в общуването и възпитанието на детето "човек е длъжен да подсигури на детето си всичко, което ще му помогне да направи своя избор", да го коригира, когато греши, но да не му се налага.

"В пети клас пожелах да свиря на китара. Сама се научих да свиря на китара, а нотите ги научих по-късно, за да получа категория", спомни си тя.

Милена разказа, че Куин е започнала да се занимава с пеене: "Бях много учудена, когато тя ми каза, че са я избрали за една вокална група в училище и че ходи на занимания всеки вторник и четвъртък. Избраха я даже да пее солови песни. Стана ми мило, защото аз самата нямам време да се занимавам с нея, но явно са я открили без връзки и без аз да я пробутвам."

Куин обича да пее, шоколада и футбола, а когато порасне иска да стане ветеринарен лекар.

Вкъщи се грижат за 3 кучета, 5 папагала и около 15 риби.