Луна: Константин ми призна, че е наркоман

Скандалната участничка в два сезона на Big Brother - Луна, отново каза ужасни неща за съквартирантите си, гостувайки в "На кафе".

Обратно в новината

Коментари - Луна: Константин ми призна, че е наркоман | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Единствено Джино се държи по-прилично от всички идиоти в къщата.Нищо, че като Винету през живота си не е прочел нито една книга.

Съпругът търси нещо в килера. - Да знаеш къде е онази стара бракма? - провиква се той към жена си. От кухнята се обажда тъщата: - Може да съм бракма, обаче не съм стара!

Фънки иКоцето много ми паднаха в очите. И двамата се държат просташки. Единият Фънки избива някакви яки комплекси или заради външния си вид или заради нещо друго, а пък Коцето има егати самочуствието и направо е влюбен в себе си.

И двамата са жалки карикатури.

не мога да разбера защо са тези персонажи в него. Какво искат да ни кажат от НОВА - че сме идиоти. Сигурно - повечето.

от улицата - ще сте такива същите. Телевизиите се потрудиха да направят всички олигофрени - още от малки. Почти всички формати съм гледала в САЩ - разлика голяма. Само се чуда в САЩ няма ли дебили?

Тая направо да я карат на 4 км !

Ама и тая стара чанта Захажаева ли е , каква е и тя не ги снася редовно

Даже и да е манипулирано,това предаване е едно училище.Всеки да прецени къде му е мястото.c'est la vie.

Луна разкри национална тайна за Константин, а милата Гала и нейните платени коментатори с изкривено-учудени физиономии я слушаха. Ясен е за всичко избора на екипа за "любима звезда"- свръхинтЕлигентния и световноизвестния музикант с халките на ушите Фънки -Митю

Не думай, наркоман Коцето :DD И това е тайна?? ЩЕ УМРА :DDDDD Та нали негов беше клуба, в който бе открита специална стая - /огромен кенеф/ за вземане на дрога - и обяснението на Коцето беше, че за пръв път чува, той до последно не знаел :DDDD Само му вижте разкапаната физиономия. Между другото наркомани са всичките. Който брадър не взима дрога, е на други видове хапчета, като Луна.

Не знам Луна дали е на хапчета,със сигурност е луда.Но само тя и Джино не пиха алкохол.

Динко: А аз защо нямам такава храна? Луна: Защото си тъп.

Тий Коцето не е само наркоман,той е и алкохолик. И Фънки също.Линдарева е ковра.Светлето куха лейка.Захажаева поне е интелигентна и има безпогрешна преценка.А Динко е царвул,дуре.Джино изглежда най-нормален.Иначе това ,че не чете книги не го приемам.Гледах няколко епизода за да видя,че сме ударили дъното.Луна е луда.И което е по лошо си вярва.

Кой ще спечели? Константин - набедния певец и пияница-наркоман, Фънки - наглия простак и олигофрен, мангалоидното жиголото Джино, Зорница и Светлана - типичните столични бръмчалки с интелект на бройлери, които под пълноценен живот разбират всяка нощ да преспиват с различен мъж, по възможност богат... Или пък руската злобна бабичка Людмила?!...

Ми да, като няма кой друг... Само Людмила остана малко по-различна от гореизброения боклук.

а дончо простото, пардон динко, кога ще го осъдят за криминалните му деяния?

И без да си признава то му личи и от самолет. А Динко не и ли е признал, че е тъп като галош и, че ако бяха навън щеше да ги пребие всичките подред вместо всеки да го прави на тъпак и да го обижда, а той да не може да мъцне да им отговори.

Захажаева защо се прави на Лили Иванова. Този пародиен образ е направо обиден. Не стига, че е подстригала двата косъма на сходна прическа с тази на българската Прима, ами и цигарата, която захапва със събуждането си държи с някакъв пародиен маниер псевдо Лили Иванова, да не говорим за пошлото имитиране на маниер и говор. Руска партенка, нищо и никого не уважава тази луда.

Много стара информация. Луна е открила топлата вода. Тук в България сме си като на село, всеки знае всичко за всички. Добре, че не и е признал всичко по темата. Ама, тя Луна нали отдавна не живее в България, та и е простено.

Хахаха - изгониха изкуфялата бабишкера Луна и дебелата и слугина Мариела в рамките на три дни - Киндер-сюрприз

Бабишкер е майка ти. Жената си изглежда добре.

Със сигурност и твойта майка е бабишкера, но това не прави Луна по-млада и по-красива. Единствено алкохола може да я направи по-симпатична, но лично аз толкова алкохол не мога да изпия.

Биг Брадър ли?!! Това е клиника за психично здраве.

Няма да коментирам вече коментираните, всичко е вярно - всички са пропаднали по различен начин. Исках само да обърна внимание на един изключително силен български комплекс и черта, че когато някой не се държи като простак, т.е. Джино, въпреки, че на него друго му куса, той бива обявен за не мъж, за мекотело. Айде да видим на мен да ми излезе кой да е простак от тази пасмина и да ме кара насила да му влизам на нивото и да се държа както той иска - е няма как да стане. Жалко, че Джино им влезе в обяснителен режим да им разяснява, защо не искал да взема отношение. То беше очеизвадно, че единственото нормално, което можеше да се направи в цялата ситуация е - игнор на всички идиоти без изключение.

Да, но сега правят всичко възможно да отстранят Джино. Чак от Чикаго започнаха да звънят хаха

не са зависливи българи или роднини на Динко?

Луна изигра добре ролята си в шоуто.Динко също , но накрая го прецакаха.Другите бяха абсолютен пълнеж.Един наркоман с поглед на добиче , тъпа и злобна дърта овца , две безлични к.р.и , дебел грозен миризлив и злобен псевдомузикант .

Да бе, тоя навлек Фънки е още в пубертета. И с неговото: "Аз съм от заможно семейство..." и затова цял живот досаждам на всички.

Ненавиждах бигбрадъра.......Загледах се в този сезон и твърдя , че сега той е една идеална дисекция на обществото ни!!!Всичко има: и фалшивите евроценности /Мариела/,и чалгакултурата и манипулациите на биг брадър подобни на НПО и ОПИТЪТ на простовати ПАТРИОТИ да защитят обществото от маскирани и явни провокации,,и докато другите се кефят Динко прави решителни действия ... пък после го правят на глупак/едно време Петко войвода освободи и брани България пък Турчев стана градоначалник/ и опитът да се съхранят ИСТИНСКИ ЦЕННОСТИ в лицето на Фънки и Людмила и склонността да се следват НОРМАЛНИ ЛИДЕРИ/пак Людмила/ а не ЕГОИСТИ и темерути като Джино ..... цялото ни дебилно и малко разумно общество е ТАМ.ПАРАДОКСАЛНО.

дивашкият сталинистки тЪпир людмила дЗерджинская какво общо има с европейските ценности и нормалното лидерство???!!! че тя мяза като визия и поведение на надзирателка в ГУЛАГ!!! мдааа, докато с единия крак сме в Европа, а с другия крак сме в азиатщината на такива като людмила, европейци сме, ама не съвсем!!! впрочем, и вулгарния нашенец фънки е един лидер, айде, нЕма нужда...

Тая руска люлинска кранта на колко години се е довлякла в България. Като гледам дъщеря й Албена Вулева, сигурно преди повече от 45 години. И т. н. Захажаева от ж. к. Люлин като е на 64 на колко ще да е родила плюещото си по всичко отроче?

Не съм против "Биг Брадър", защото ни се сервира това в което се съмняваме - че сме нормални социални индивиди!! Гадостите на тези, които са ни натрапени да гледаме нямат край и трябва сериозно да се замислим за собственото си психично здраве !! В това е ползата на предаването.../въпреки, че има известно манипулиране на събитията/...Извличайте само положителното от цирка, който гледате !!

"Съдбата не предлага меню... Сервира ти това, което най-малко очакваш!"

Абе парцалена кукла съм чувала да се подхвърля, но с порцеланова не знам как става...

Физиогномиката е наука, която изучава връзката между външния вид на човека и вътрешния му свят. Лицето е израз на човешката душа и нейното съдържание като ум и сърце. Каква ли овча мисъл трябва да си, за да харесваш който и да било от това посмешище "Биг Брадър"? Това предаване е задължително да се гледа с образователна цел, под мотото "Какъв идиот НЕ трябва да бъдеш".

Ти, Луна си една калайдисана селска паница, никаква порцеланова кукла не си.

Никой модерен и здравомислещ човек не гледа такива предавания, те са за простите хора, необразованите и неграмотните, на Запад където е родината на тези шоута, ги гледат само безработни, домакини и най-ниските прослойки на обществата, но понеже тук цялата държава явно е такава, затова им се отделя такова внимание!

Господи слез и си прибери версийте ,тая луна е пълен кокумицин !

...повече таквизи луни-лумпени,нордели прадели да не помирисват биг брадар.за тия двете има спецялно заведение за лечение....

Ами Мегз, Джоржано, Шеф Петров....

да бе, щото другите са по-читави особенно в мост уонтед

понеже не ми е приятно за щяло и нещяло да се правят ивохристовски дебилни обобщения и да се плещи на гюме-"България-това, България-онова", да ви кажа, че по широкия свят е пълно с риалитита от тоя тип. на всичкото отгоре не са изобретени в България! всеки сам решава-ще гледа или няма да гледа, не е задължително под дулото на пистолет. ей го, има хубави кино и музикални канали, какво значи "като се върна вечер това ли да гледам, как се бият тия идиоти?". ами, гледайте кино и слушайте музика, бре!

От къде тази ненормалница има пари да си наема адвокати и ПР тролчета, които да повръщат във форума гадориите си?

Да ти кажа да в публичното пространство циркулира името на лудата луна, като лухче но всъщност тя се казва Даниела преименувала се на луна, измислила си фалшива самоличност за семейство за роден град и т.н, а тя е просто един ментално увреден човек, на който никой не може да помогне(познавам я лично).Жалка работа.

Верно ли е омъжена за състоятелен турчин, който я издържа? Бил плащал за адвокати и за тролчетата дето са ми набили минусите.

Я да те питам, като я познаваш лично. Наистина ли живее с богат турчин в Австралия?

Луна плаща на тролове да я защитават по форумите. Каква параноя те гони, в какъв филм си влезнал не е истина. Ха ха ха

А може ли нормално човешко същество да симпатизира на тази отврат?

За порцелановите кукли се грижиш, а парцелените ги размяташ. То явно за Лунчето, между порцелан и парцал разлика няма. Мега селянка!

Като си загуби единствената подкрепа Нордел изкрейзи сама срещу всички. А може и в месечен й цикъл да е била по време на събитията. Много нервна.

На фона на всичките, Джино изглежда най-нормалният и нищо чудно, че ги подразни и му скочиха, а за какво да ги питаш, отговор нямат Както някой написа по-долу, трябва да си от глутницата иначе няма прошка.

Господи слез и си прибери версийте ,тая луна е пълен кокумицин !

Докато нормалните и свестни хора ходят на работа и се чудят как да оцеляват с ниски заплати и постоянно увеличаващи се цени, то лудите и психично болни ни ги натрапват всекидневно. То не бяха дивотиите на Мегз и шеф Петров, сега пък тая болна Луна се вживява като царица, простете Президентша. И вместо да им помагат да се лекуват, те им плащат луди пари за да им гледаме сеира. Вечер хората изморени от работа вместо да си почиват, те гледат бой и разправии. На сутринта пък Гала ги кани на гости. Седнат пред компютъра, пак какво била казала тая ненормална Луна. Падение на обществото е това. Нормалните да гледат и четат какво казали ненормалните. Ужас.

Точно, така за съжаление в България ненормалното е норма а нормалното е изключение.

Трябва катарзис за България. Снощи не лудата Луна -пияната Глутница беше страшна. Иначе все ще си бачкаш за без пари и ще търсиш виновен по-слабия. Така е било по време на екзекуциите през средновековието -тълпата гладна скъсана и мръсна е полудявала от кеф,че слабия го бия и убиват. Трябва катарзис в България,да се видят лицата на Гротеските-Фанки,Коцето,Захажаева,двете урвички Линдарева и Гущериева и да се реши.Искаме ли тези мутри или всичко трябва да се промени. Дали героите ще ни са пияни дрогирани парцали или нормални културни и образовани хора. Трябва катарзис. Харесва ми,че коментарите го показват. Хората са жадни за красота-без силикон,екстеншъни и фон дьо тен,за красота в думи и дела. Трябва да преосмислим като общество кои са нашите герои и нашите вип. Иначе все ще сме гладни бедни и озлобени

защо споделяте мнението си за нещо, което не би трябвало да гледате, съдейки по коментара, който правите, т.е. гледате нещо което не харесвате. В това намирам някаква патолоия. Хем не ви харесва и го отричате, хем го гледате, та чак го и коментирате. Всяка новина, предаване има заглавие. То се поставя, за да ви ориентира за главното в тях. Та, ориентирайте се и не гледайте и не четете това, което не е по вкуса ви.

Това, че някой изразява своето мнение написвайки коментар не означава че гледа всичко, което му се поднася. Само че, рекламите за тия предавания и заглавията във вестници и сайтове се набиват на очи. Прочитайки дори само коментарите се разбира какви хора се поднасят от екрана. Хора, които нямат представа за себе си колко са нищожни, но някой им е втълпил че са велики и те са си повярвали. Още повече си вярват като стават обект на коментари и им се дава поле за изява от медиите. Така че, всеки си избира какво да гледа и чете, но подрастващото поколение ги взема за пример и им подражава, което е много лошо. Младите възприемат всичко, което им се поднася като модерно след като не им се поднасят добри примери и положителни неща. Шоута по Нова и БТВ /на Слави/ опростачват цяло едно поколение.

Мислех ,че това предаване ще бъде спряно още преди години. Не познах. Не го гледам защото за мен това е пълна гавра с хората с тези, които участват и с тези, които го гледат. После се питаме защо ни е толкова деградирало и безхаберно младото поколение. С тези вип простаци какъв пример може да им се даде ?

младото поколение. То не гледа такива предавания, даже не гледа изобщо телевизия, също не чете книги, не гледа и филми. Това, което прави е да седи с телефон в ръка, за да играе игри или да си чати. Та проблемът не е този род предавания, а далеч на друго място.

Затова ли Слави пълни стадиони само с тинейджъри, защото младите не го гледат??? Не само че гледат и слушат, но и вярват и употребяват същите цинизми и глупости, попити от екрана. Даже и с телефони в ръка те слушат всички тъпизми и простотии, като се смятат за модерни. Ама тя простотията по хората ходи. Някои печелят от това.

в ожесточена битка за приза кой е най-голям боклук.Споко, всички имате качествата на ВИП боклук

Като чета коментарите, повечето са хора на Луна,на които им е платено за да я изкарат светица.Няма да споря с никой,защото съм сигурна.Другите може и да са всякакви,НО винаги тя ги провокираше.Няма човек на земята който да стои безучастно след провукации.

Така ли и кой и къде плаща , че да се наредя и аз? не харесвам Луна, но никой не е по свестен от нея!!!Алчни и прости тъпунгери!!

Боклук копелдашки, тази никаквица ли ти е идола и пример за подражание.Баси лайномозъчното си.

Ако се поддадеш на провокацията, знай, че мозъкът ти е съучастник. С други думи, ако мислиш, че няма човек на Земята, който да не се поддаде на такива безобидни и закачливи провокации, като нейните, бих ти препоръчал да предприемеш мерки.

... луна има повече международни мачове от цялото "златно" наше футболно поколение...

За мен това предаване трябва да се забрани със закон и в Държавен вестник. То сега показва колко е болно обществото ни и какви са новите морални ценности. Всички там са боклуци и пропаднали типове, няма сега да ги изреждам, но един е става от тях, просто няма нормални хора в това предаване.

Колкото и да е дразнеща тази Луна, зорлем я направиха положителен герой на фона на останалите участници. Грозна сцена показаха на нас зрителите. Предизвикана, оплювана, посегателство към личните и вещи, лично пространство и накрая закъсана от глутницата.

гледам го по малко смешно е понякога няма нито един свестен човек там бай брадър заради това ги кани а те си мислят че са звезди :))) но и бай брадър е боклук щото трябваше да изгони няколко човека а този динко измисленият герой отдавна трябваше да е заминал е как ще взима чужда вещ и да я чупи и това е ОК?!? и преди това прилагаше сила лунатичката изперка но всички я атакуваха и със сила в такава ситуация доста хора биха реагирали остро бай брадър е смях пародия некадърници купили чуждоземен франчайз и го направили чалга нормално

Държа дебело да подчертая,че не харесвам татуирани хора и прически тим пънк като на Джино. Обаче като седнаха на диванчето един до друг Динко и Джино се потресох. това е за втори път. В предишния формат-гледам редовно последните два брадъра. Та в този преди мост уонтет-най-красива и премерена беше ливанката. Тук Джино,не пие,мълчи си през повечето време,за разлика от каруцарския език и пиене и държане на другите. А като седнаха на диванчето един до друг с Динко просто се потресох. Българи,вижте се на какво заприличахте. Харесвате ли този образ,искате ли да продължавате в тази посока. Това е най-важния въпрос.

А въпросната Захажаева, с претенции за висок интелект, какво показа на зрителите! Интрига и насъскване на едни срещу други. И от къдя на къдя ба, някаква руска блядка, ще демонстрира такова самочувствие не в собствената си страна. Ще си позволява да емитира Лили Иванова. Наглост.

А Коце ми е много смешен като се строи с глуповатата си женица в някое студио и почнат да играят театър, колко щастливо семейство са !Мъ то преструвки, то превземки! Курвар, наркоман и алкохолик, едва ли прави щастлива кухата лейка Надя!

Без Луна ще гледаме премрежения поглед на Коце, пурите на Фънки, селиконя на Зорница и Светка, бръчките на Люси и ланците на Гино. Кофти...

Е, то не е по задължение ... или са ти скрили дистанционното ;-)

най- противен от всички-свинята Фънки! Набеден интелектуалец, като приятелят си Ласкин. Тъп, ценичен алкохолик, даже нямаше смелост да се намеси в скандала, защото се цели в победата. Просто един алчен хитрец!

Напълно подкрепям написаното от теб .

Луна го сложи на място-дебелак, шопар, пияница, хипопотам. Лудите,Лудите, те да са живи.

Този със сигурност носи сутиен. Злобен е като лелка в климакс. Нищо мъжко, нито в поведние, нито фигурата.

Фънки го разхождат като мечка по всички реалита, щото нещастният зрител се кефи на злобните му и тъпи коментари...торба с лайна и отвратително присъствие,даже луна е по -симпатична

абсолютно правилно наблюдение! в може би най-приятното и позитивно предаване в българския ефир-"като две капки вода" има едно-единствено гнусно и негативно нещо там и това е именно тоя вулгарен и еднообразен в злобата си дебелак. защо е постоянно там, нямам грам обяснение-като лъжица с ла...с катран в каца мед! напълно излишен!!!

а е последната разбрала за наркоманията коцева!

Дебилите пребиха жените в къщата. Гледай народе.