Премиерата на Star Wars бе посветена на Лея

Първоначалните отзиви след премиерата на филма "Междузвездни войни: Последните джедаи" в Лос Анджелис са ласкави, макар и официалните.

Обратно в новината

Коментари - Премиерата на Star Wars бе посветена на Лея | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"В чест на Лея" - аха, значи са пили и са се друсали, защото това беше единственото, с което я запомниха...

Мале, колко хейтъри са налазили тука... Нямате ли друга работа освен да бучите бе? Който не му харесва, да не го гледа. Бахти и последните инстанции са се нароили.

Що да не бучат бе? Всеки има прав9 на мнение, а това е форум! А те бучат вероятно, защото една компания закупи хубавия филм и го превърна в Дисни лиготии.

Всъщност, подобен микс от коментари е най-нормален и ще го видиш във всеки чуждестранен сайт. Айде без глупостите "само в България".

Едно е да си на 10 години , друго е да си минал 40. Естествено, че епизодите от 4 до 6 ще са любими на наборите , обаче имайте предвид, че такива филми се правят за деца и младежи, а не за нас. Едва ли нашите родители са били толкова възхитени едно време от този филм. Ще заведа детето си на този филм с ясното съзнание, че няма как да ми направи същото впечатление както едно време. Не филмът е проблем а ЕГН-то.

Марк какво го раздава едно тежко, тежко все едно е ебаси големия актьор. А той е един напудрен шут, с една роля отпреди 30 години.

В момента Star Wars е един от най-големите френчайзи, а Марк Хамил играе един от най-популярните герои. Ти кой беше?

Май е имал някакво заболяване на кожата. Затова всъщност участва като говор във филми. Като Жокера в Батман. В един сериал играеше луд и то не лошо. Друг е въпроса, че ролята му в 7-ицата бе да стои като дърво. Иначе от Междузвездни Войни известни станаха или бяха Харисън Форд и съм виждал още този дето играеше Ландо Карлисиан.

Излишно похарчени пари!

А какво казват за оная китайката, дето я спрягат новата голяма звезда, наред с Черньо, нищо, че не се вижда по трейлърите. Едва ли не Хан Соло в женски китайски вариант я изкарват по де що има статии за филма.

С тези продължения филма заприлича на Докато свят светува и Дързост и красота.

С тези, няма и 10 серии за 40 г. сравнението е доста попресилено.

Всичките филми не могат да се мерят по-продължителност със следните ЕДИНИЧНИ филми: "Модерни времена завинаги" (Modern Times Forever) от 2011 година с продължителност от 240 часа или "Атмосфера" (Ambiance) с дата на завършване 2020 година с продължителност от 720 часа. Искам да кажа, че могат да ти ги пуснат наведнъж като един филм щом ти пречи това, че са 10.... Андерс Веберг планира неговата лента да е 720-часова!

Има сериали където са мънички деца, а след 10+ години продължава и там вече са възрастни. То и сега има разни по 12-и сезон. Междузвездни войни обаче не е само филми. Има анимационни сериали. По него има 30+, а може би 40+, компютърни игри. Имало комикси. Дописвания на книги.

Последните джедаи" в Лос Анджелис са ласкави, макар и официалните?!

Ти сега искаш кадърен превод/списване на статия в дир-а ?

Списването изглежда е с Гугъл преводач, съдейки по това първо изречение.

Името на актьора е Анди Съркис.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕПРИЯТЕН негър в главната роля! Повдига ми се от изкуственото натрапване на любов между негър и бяла жена! "Силата се пробужда" е най слабата част от сагата...И не-не съм расист-Ландо Калрисиян беше много добър персонаж! Най-добрите части ли? За мен безспорно"Невидима заплаха" /Уникалното състезание/ и разбира се"Завръщането на джедаите"....

Ама какво негъра и мацката са гаджета, така ли?

Кво да ти обяснявам-когато си тъп, то е за цял живот...

Не, астрални близнаци са.

Обещавам да си го сваля от замунда...

Пак добре, че не е била посветена на порговете ...

Поредната тъпня. Еврейски бизнеси нямат място в България!

Продуцентчето Адамчо, ще напише че филмът го е накарал да се пучувства като в утробата на майка си, щом е за пари.

Тъжно бе да се наблюдава в "Силата се пробужда" остарялата красавица принцеса Лея, още по-тъжно бе, че тя почина малко след това. Тъжно бе и да се наблюдава трудно подвижния от артрита капитан Хан Соло едва повдигащ бластера за да повали 10-на войници на империята с един изстрел. Трябваше да ги оставят намира, заедно с хубавите спомени от първите Междузвездни войни. Изобщо Силата се пробужда беше едно жалко повторение като сценарий на първите серии на Лукас, вярно с нови ефекти, но от това не ставаше по-хубав. Дано новите серии са по-добри.

аз направо се смеех след края на филма, но сега го гледах за втори път и в крайна сметка не е толкова зле. Човек просто не трябва да има високи очаквания, защото ще бъде измамен. Иначе като специални ефекти са го докарали, а и актьорите не са лоши.

Соло, който от 40 години се движи с !Чубака, ама точно в последните си 10 мин от живота реши да провери как се стреля с арбалета?

На Кайло Рен-учителя, му се опря някакъв келяв негър с наемнически умения! Тоя жмульо не може да стъпи на малкия пръст на Лорд Вейдър! Ах, как липсва той като герой...

Повторенията на седмицата са тотални. Примерно видео за сравнение със старите серии: youtu.be/hlHlqFNnhIE Е как не можаха да измислят нещо ново! повторенията са повече от на видеото, там са 14-15 минути, за филм от незнам колко часа и минути е страшно много. И то това съчетано с пълни глупости. Онази с очилата се провикна, че всики да знаят в галактиката къде са. Някакво животно с броня в пустиня. Че то ще издъхне от бронята. Някакво пиле чука с клюн по теникия. До преди малко лошият е парализирал героинята и разхвърлял, после му вижда сметката, макар и ранен. И тя би трябвало да е ранена след такъв летеж и удар в дърво.

В орбита около столицата на републиката, ама решиха да кацнат на планетата-джунгла, вместо да отидат веднага с дроида където бяха тръгнали ... Нали гръмнаха няколко планети едновременно, а нашите герои гледаха в небето. Значи са били доста близо.