Силви Вартан казва ”сбогом” с два концерта у нас

Звездата от български произход ще се прости с родната публика с два концерта в София и Варна в рамките на турнето "Silvi forever".

Обратно в новината

Коментари - Силви Вартан казва ”сбогом” с два концерта у нас | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гъба след дъжд!Дори е забравила българския език! Сбогом!

Прекрасна, красива , талантлива и емоционална! Носи в сърцето си България! Трогателно! Пожелавам и здраве и дълголетие!

Поредната аутсайдерка ще пее в българия ха, ха, ха !

Майката на Силви е унгарска еврейка,а не чиста унгарка!

Силви Вартан, една Легенда, като АББА. не искам да съм от дрътите, които казват, че едно време беше по-добре и по-хубаво. може би защото лъжите бяха по-красиви. но все пак... ще се видим пак, след десет години :-))) "животът е най- евтината измама за всички времена, която важи за всички нас." . аз съм го измислил това,.съкрушен съм! изпей ми облаче ле бяло! моля!

да не ставам нахален, но бихте ли могли да направите една "виртуална" среща с висоцки, където той ти пее: скалолазка мая. интернационално е! днес това се гледа, да не те критикуват, точно онез, които днес се имат за ес, оон, нато, нпо, ктб, или с една дума онез. които Фалират! ти си вечна, силви!

Не знам дали си ДЪРТ,но не се мисли за по умен от ДЪРТИТЕ!От много далеч личи,че не си!Силви Вартан е АРТИСТ!

Смени си дилъра. :))

Като е за сбогом,защо да не е безплатно ! Ама къде си видял арменец или евреин да направи нещо За България ! Току виж Братята Халваджиян са дарили 1,000 000 лева за благотворителност ! Парите които са присвоени във формата на чалга клипове. Или Евреина Гад Зееви който присвои БГА- Налкан !

още помни кошмар случил се със соцмилиционер!Истината е,че ни напуснаха заради простотията на "зараждащия"се войнствен социализъм против свободомислещите талантливи хора!И доказа правотата си !

Пак ли ще пее "Облаче ли бяло". Аман.

чалга ли очакваш да ти пее,серсемино!

Жалко.Стойностни певици като нея са на привършване.Желая й много здраве и успехи !

цените са като в централните зали на европейска столица, даже там може да се купят и по 10€ билети на седящи места. българите обичаме да се престараваме все там, където трябва да е обратното! ;-)

.. те ако са за нея тиа пари- хубаво, нека, заслужени са, ама знаеш ли що интелектуалци-импресариа-техничари са се наредили на нейната софра- хич да не е, поне 100-на човека!

я кажи за коя зала в Eвропа си купи билет за 10€? може би за тоалетната?