Студентка даде на съд за изнасилване рапъра Нели

Студентката от Вашингтонския университет Моника Грим даде на съд за изнасилване американския рапър Нели, носител на три награди "Грами".

Обратно в новината

Коментари - Студентка даде на съд за изнасилване рапъра Нели | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой е я качил в автобуса? Имала ли е алтернативен транспорт?

Типичните коментари, в които се обвинява жертвата на подобни ПРЕСТЪПЛЕНИЯ.

и мен ме изнасили преди 5 години в една кола и аз ще подам оплакване

да става страшно - и как така всичките ощипани били изнасилени от богати и известни мъже? Закачки в асансьор, случки в автобус и да не продължавам. Дано и тая си намери майстора и да плати тя обезщетение за клевета, защото посяга на кариерата на пича. Тя е никоя. Той не е никой.

Богатите известни мъже имат чувство за ненаказаност и комплекс за превъзходство. Примерите за насилници с власт са безбройно много, но пилешкият ти мозък не може да разсъждава. Много по-лесно е да плюем по жертвата и да поставяме под съмнение истинността.

че си светил/а в автобуса - стани адвокат/ка на студентката Грим. Не вярвам нито грам на госпожицата, освен да е снимала случката, обаче защо се е озовала в автобус не ми е ясно. За мен жертвата е мъжът. Да, поставям под голямо СЪМНЕНИЕ ИСТИННОСТТА. Най малкото защото този мъж е направил кариераи не е някакъв прошляк да се занимава с парцалески. Пратил я е да пасе и тя сега си отмъщава, че не й се е отворил парашутът. Ти явно си женско или рогоносец като те гледам. С ПРОМИТ МОЗЪК. Що се отнася до пилешкия мозък - толкова си можеш, сигурно тебе са те наричали така.

А тая студентка какво е търсила при него в автобуса? Или каквото е търсила си го е намерила, а сега гледа и малко пари да изкара.

естествено е за бай ти Ганя жертвата да е виновна. Той нали е известен, не би направил такива неща. Тя си е виновна. Аман от средновековни мъже, които все не били разбрали, че 'не' значи ''не''