Семейство Джаферович обикаля слънчева Флорида

Ваня Джаферович, красивата му съпруга Евгения и двете им деца Леа и Бо са се отдали на заслужена почивка, обикаляйки слънчева Флорида.

Обратно в новината

Коментари - Семейство Джаферович обикаля слънчева Флорида | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Извинете кои са тия и защо ни занимават с тях?

явно добре ( или много) плащат в реалити-форматите. Иначе не знам къде и какво работят тези двамата. А пък и ние от работа нямаме пари за Флорида.

Аз като кръстосвах из калифорния нагоре надолу, що не споменахте нищо бе?..да неговорим че точно сега флорида изобщо не е слънчева, затрупана е със сняг. Това повече от 20г. не се е случвало.

Да бяхте написали кои са тези хора и с какво са известни? Какво са постигнали и и с какво са заслужили да четем за тях?

Гледах Сървайвър-а с участието на Ваня Джаферович. Той спечели наградата от 100 000 лв. не с някакви изяви в битките, а чрез подли манипулации и интриги. На мен това не ми хареса, но други казват, че е постъпвал "хитро" и "Браво на него! Всички прецака."...

... прекрасни са... за анкета по повод определяне на вашия пол; въпрос - кого бихте пожелали?.. а/ жени; б/ ваня; в/ & двете...

Нито едно от трите.

Не, че нещо, но ... Женя нито е красива, нито е секси. Аз лично виждам едно +size женище. Доста е затлъстяла за кратко време. Скоро пускахте една нейна снимка, според която се беше отървала от мазнините по гърба ... А мъжа й нали беше съдружник във фитнес верига? Баси

Знаете ли колко ми е интересна темата за Джеферович.Ама не мога да спя ако не науча как си харчат парите( и плащат данъците). Защите поне малко башите майки,бащи и дядовци беееее....

Ваня Джеферович - от трети пол?

Хубаво са решили. Само аз май ще изляза будала, губейки 5 години следване и 2 специализация, вместо да вляза в спортното школо и да ритам топка. Сега щях да се пека във Флорида, вместо да се чудя от къде да спастря 500 лв за разходка до Пампорово. Лошото е, че и за плей-мейтчо не ставам...Късмет да го ева :)

Ами пич, не си успял да се реализираш, което малко ми звучи като "не си кадърен"! И аз съм учила 5 години и имам 2 специализации, направих си фирма и сега всяка година декември отивам до Маями. То не е само до дипломи, а е и до мозък! А такива като теб, които нямат мозък, но имат дипломи обикновено седят в домовете си и завиждат на всеки успял човек!

Уж си успяла, пък си ЗЛОБНА

Хубави млади хора,сами си гледат децата.

Поне да бяхте казали коя е тази Ваня?

Ваня е дъщерята на стринка ти, дето ти е братовчедка от село. Сега живее в едностаен апартамент в София под наем с още 10 съселяни и работи в М-тел. Сети ли се.

Кви са тия?

За сравка в момента тук е доста студено

Този е голям късметлия. И не заради "слънчева Флорида".

А къде е "красивата му съпруга"? Тъй като тази - късокраката - на снимките сигурно е грозната му съпруга.

ДИРа добре, че сте вие да ни информирате къде е семейството, че то 2 седмици не са ни досаждали от БГ ефира и се бях притеснила за тях.... пп Голям праз. Изобщо не ми дреме дали са в слънчева Флорида или в снежна Аляска. Може и там да си останат.....

papion

Така се харчат подарени 100х. лв. Иначе какво работят и двамата не е много ясно, но се изхранват май от тел.участия.

Моля ви не ни занимавайте с някакви измислени тъпанари ! И му кажете да отиде да види Порт Канаверал ! Ама надали ! Има толкова ъкъл !

Кейп Канаверал

Този с нещо да е допринесъл за Бг-Култура ? Или да е дал нещо за Бг -Спорт ? Да е печелил нещо на международна сцена като певец, спортист ? Кой е този ? Мюсюлмански емигрант ? Я марш в Анадола !

Не е мюсюлманин! Познавам го лично.

Много хора не знаят,че зад този полу-мюсюлманин седи Магърдич Халваджиян ! Той си създава един измислен продукт като този Джаферович, Криско,Дриско и други ,който за малката слава са готови на всичко. А и някой от изпълнителите на реалитата да е постигнал нещо ? Арменеца си лапа големите залъци,а тези като тоз тъпанар се радват на трохите ! И Нели Делчева не ни занимавайте с такива тъпанари ! Пишете нещо във вашия лайф за Тенъо Попминчев !

Аз съм обикалял Sunshine State -Florida като работник на Пасажерски Кораби. Работил съм по 14-16 часа наден ! И Никога не съм се перчил за Флорида. А този бежанец който идва от майната си защо не се върне в родината си и там да си седи ! Аман от нагаждачи в нашата България !

Ванкоооо в неговата страна няма идиоти, които пущат смс по разни тв простотии, за да може такива като него да си веят гъза насам-натам.

Ванко, ти брато намери с какво да се перчиш - че си работил по 15-16 часа... Отиди там като бял човек, с парите си, с положението си. Наслаждавай се на живота по 15-16 часа на ден и тогава се перчи!!!

Мемо,колкото съм обикалял и като работник и като турист такива като този никога ,ама никога няма да видят като мен Илинойс,Луизиана,Мисисипи,Тексас,Алабама ,Джорджия,Пенсилвания, Северна и Южна Каролина, Калифорниа,Аляска и Т.н.

Ааа откъде има пари за това този евнух. Мига на парцали като снежанка по състезания,сбирки и кръщенета. А ние до пазара ,,Кирков" за домати не може да отидем. А трябва и да се върнем с доматЕТО.

papion

Спечели "Като 2 капки" по Нова, преди това "Сървайвър" и то все по 100х..

Участваше в шоуто "Като две капки вода", но не го е печелил.

Бежанец с родителите си ... ок Да го ожалиш и какво следва после ?? Пак синдрома от балканите .....Все да се вреш някъде и да не си намериш мястото цял живот !!! А за нашите моми нищо няма да кажа . Те на всеки може да пристанат само и само да има показност.

Балъците пускат SMS по разни реалита- не едно и две, за да могат тези бездарници да обикалят "Слънчева Флорида"

точно за такива индивиди трябва да се приеме споразумението за третият пол! ваня джаферович! даже може и да го кръстят споразумението ваня джаферович! трябва да се внесе някаква яснота кое нещо какво е!

С какво тези хора са известни и с какво са допринесли за развитието във общ план -Та ги пишете и ни облъчвате с тях? Питам от любопитство де, нищо лично.

Ама кой е този?

Втора година се опитвам да разреша енигмата-защо непрекъснато това семейство се явява по разни тв програми ,състезания , интервюта ,черешки на торти , сега пък пътували някъде и други такива загадъчни проявления в общественото пространство?! Може ли някой да ми помогне да реша загадката??? Моля ви!!!

Защото разните "състезания, интервюта,черешки на торти " и т.н. простотии, трябва да се запълват с подобни примитиви, за да може да изпълнят ефективно предназначението си - опростачване и дебилизация на драгите зрители. Щото как иначе ще си купят нещо, дето ще им прави нутри бомби, каквото и да означава това, например.

Ами, за да ходят на ''заслужена'' почивка във Флорида! Нали за там трябват пари!

Тоя мазен Ваня е отврат. Не го понасям. Няма по голем мазник от него!

Абе, тоя "ваня" помак ли е какъв е, че толкова искат да ни занимават с него!? А, пък децата им "леа" и "бо" - ноу "хай", и ноу "фрии", пък и ако са от третия пол, съвсем пък вече..."кууул".

Кви са тия? Некви "звезди", като ония дето посрещали НГ в чужбина?