Плевнелиев завел Банова на среща на класа

Деси Банова и Росен Плевнелиев са прекарали празниците в Банско, където президентът учил новата си половинка да кара ски.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев завел Банова на среща на класа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

така Роско...мачкай....и догодина нова синоптичка!!!

Щом прецедента влезе в рубриката лайф на дира, а не там, където би трябвало да е един президент, макар и бивш - в политиката, то е ясна работата....Смешник!

Нормално беше да я заведе на погребението на Петър Христов.

Извинете, къде ще е удобно да повърна?...

Може ли с този водевил да не ни занимавате повече!? Съжалявам, ако на другаря Плевнелиев му липсват медийните изяви, но мандатът му приключи!

Завел я на среща на класа, показал я на съучениците си, обещал да я даде на всеки, който я пожелае, защото Деси е много добра и дашна!

Докога ще ни занимавате с тези боклуци ?!?!

Неговия или нейния? Евала на Роската, пак се уреди с нежо свежо, макар и втора ръка. Сега завинаги ще знае прогнозата и какво се задава...

Егати скуката са тия ...

Боклук- Плевньо !! Тоя крадеше с разни цигани, и си мислеше че останалите българи ще стоят да гледат и да просят.... Затова му умря детето.

е хубаво ся, детето е показало новото си гадже ..

Няма ло кой да спре тази Банова/а и Гала/.Какво е това елементарно показване и говорене за макар и бивш наш президент.Каква е този неистов опит за показност на лични отношения.Не може да си бил начело на държавата и сега да те коментират по този начин.Голяма излагация.Не знам каква е целта на Банова, но не е на ниво да бъде жената до макар и бивш президент.Той може да си я харесва, но тя няма необходимото възпитание и поведение.Много жалко!

той е изпълнявал заповедите на шефа Боко тиквата. Реши да се направи на мъж един път и му ликвидираха синчето, после пак си слушаше шефа да не стане по лошо.

щом завиждате сте грозни дебели и некъдърни в всичкоо обратни червени покажете се и щом това четете значи ви интересува

След срещата и сек..са с всички пичове на срещата Плюнката казала срамежливо на Деси: - ти си супер курва радвам се че бяхме заедно. Тя отговорила още по срамежливо: - и ти Плюнка от теб се уча. И нетърпеливо попитала: - кога ще ме водиш пак при Доган да ни оправи и двете отзад?

какво правят комсомолския помак Плювню и новата му курва. По-важно е че вече седмица няма новина за Негово Нищожество Партийния и Държавен Ръководител Другаря Тиквун Банкянски. Българският народ с нетърпение чака поредната статия с голяяяяма снимка за това къде е ритал топка или е играл танц с три саби /едната му е навряна отзад/ след като е прерязал лентата на магистрала която ще се надупчи след месец.

Този очевидно отчаяно се нуждае от реклама - щом взеха да ни го навират да го четем и гледаме по-често, отколкото, когато беше един нелеп и смешен президент.

Горката, на каква амбиция робува. Не е лесно да искаш са изпъкнеш и да напреднеш в бг. Жал ми . е да нея.

така ще изцица плужека, че бедна му е фантазията

Стига сте ни навирали в очите тоя плужек!

че за пари трябва да играе лоря и да търпи това мекотело

Aуеуе що са позитивни тея двамата...!?! Бравос.

Ей сега разбрах за кого са приели Истанбулската Конвенция. Ами за такива омразни на нормалните хора плужеци от третия вид, които нямат адекватно мнение и виждане за живота на обикновените хора и на техните проблеми, които са следствие от антибългарска политика на такива като лицето Плевнелиев.

Новината е вътре в статията- оня има завършен 11-ти клас.

Плевнелиев завел Деса на среща, ама дали се е върнал с нея не пишат?

нея я е завел да се учи от по опитните курви /себе си/.

Ай стига де, все едно като изкара кучето да пишка и веднага свръхновина!

в някоя лехичка до НДК да знаеш каква новина ще е. И в ЕС ще пишат за нея.

си завела новата приятелка и какво? Напишете как са с представили колко мъже са ги оправили (поименен списък и бройки за всяка мадама от двете).

и приятелката и отишли на среща. И какво от това? Те явно така се крият от общественото внимание и си търсят красиви мъже за ана..лни услуги.

Нашия си намерил ;трофей приятелка ; .лапай сини хапчетчета бате..

Това Деси, горкото се оказва много елементарно. Такъв изказ, такива елементарни мисли...нямам думи. Съвсем си развалих мнението за нея. Виж за новият и любим никога не съм имал добро мнение, така че на тоя фронт нищо ново.

Много благодаря за информацията!

А,добре! След като първият ми коментар е накърнил "доброто име" на тез две-тъй префинени и ненатрапчиви особи,ще напиша втори! Таз префинена особа от женски пол,ненавиждаща парите и медийния шум,на Марс ли живее?!? Какво позитивно начало на годината,какви 5 лева сънува?!? Годината започна шоково и скандално-с нечувано в новата ни история убийство на цяло семейство!!! Хората са притеснени,цари напрежение,недоволство и смут. Властва Лъжата,а престъпниците с власт са непобедими. Десиславааааа,не очаквам ум от такива като теб,но очаквам поне съобразителност!!!/Нали го играеш президентша-опазил ни Бог!/

нищо ново. Едната дърта, грозна и лъжлива комсомолска секретарка с помашки произход и тази от снимката. То това не е новина да бяхте писали с колко мъже са преспали след срещата - особено първата.

този дето му викате чехлю, като министър беше един от най-кадърните. заобиколи се с професионалисти и нещата тръгнаха. мечтаните от баце магистрали станаха благодарение на него. (за справка при кака лили и тоя безименние регионален нещата не се получават и то е очевадно). изведнъж решиха да го правят президент. като министър най-добрия, значи става и за президент. и тук човека попадна в територия която не е негова. стана смешен. той е пример как всеки в България работи това което не му е работата. и ако случайно някой си е на мястото и се чувства силен - трябва да го преместим на по-несвойствена работа. да го скопим един вид. че ако всеки работи каквото му е работатаи каквото разбира и каквото иска има опасност да мръднем напред и тогава става страшно за великите сили

Най-после някой да напише нещо нормално тук. ЕЙ, хора, какво ви става? Не харесвате двамата герои, ок, ами просто си намерете нещо, отговарящо на вашия интелект, каква е тази злоба и този толкова извратен изказ.

Това ми напомня за смешния клип "Тате, дай пари за ски"

за скиорка не става много фон дю тен.

Не знам кой кого на какво учи, ама елате да седнете на дядовата паламарка, та да разберете, че това което досега сте правили са детски игрички.

Е, те двамата нали много искаха да живеят извън обективите на камерите и да бъдат оставени на мира от журналистите. И какво стана. Отидоха при Гала, най - клюкарското предаване, държаха се лигаво и се превъзнасяха един друг. И сега четем през ден за тях.

На Президента Плевнелиев Честита Нова Година и много щастие с новата му любов!

А стига, бе? Всяка година правим среща на класа, през пет на випуска и досега никой не е домъкнал жена си или мъжа си. Камо ли метреса или тъпкач.

хаха ама и ние също, една веднъж се намами и взе детето си, не ни пуснаха в три клуба, и стана за резил. Плевналиев се фука просто, не може да се нарадва, че спи с млада и хубава жена и е като развързан...

*уй забили нах ски.

Защо жените карат ски, вместо сноуборд ? За да могат да си отварят краката...

ХОРА С КОМПЛЕКСИ ЗА НЕПЪЛНОЦЕННОСТ! Свтът е пълен с такива, затова няма нужда да се афишират!

Мъдете ми бяха силно отекли. АМА КАТО ПРОЧЕТОХ ТАЗИ НОВИНА и ми мина ...спаднаха.