Коментари - 101-годишният Кърк Дъглас впечатли публиката | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А самият Кърк Дъглас се впечатли от деколтето на Катрин ...скромното деколте ...

г-жа Радост Чакалова що не ходиш да копаш некаде ма усро

Отврат! На всичките снимки това злобно старче се е вкопчило маниашки в ръката на Катрин Рита Джоунс. Само аз ли видях нездравия пламък в старческите му присвити, злобни очички? Не му ли стигна непрекъснатото му стогодишно вършеене и в женски, и в мъжки ниви? А тази геронтофилка Катрин Рита Джоунс какво му пуска иширети? Не вярвам да й е изстудяла дотолкова постелята, та да търси нови биологични печки за топлене. Злите езици съскат, че и тя не подбирала много-много, живуркала на принципа "каквото падне" - черни, бели, дебели, слаби стари, млади, жени, мъже, двуполови, триполови. Понякога когато останела на сухо, мачкала чаршафите дори и с мъжа си Майкъл Дъглас. Ама наркотиците, алкохола, и безразборния секс не прощават. Замязала е в лицето на свекър си, та го е и задминала дори - бръчките "пачи крак", "слонска стъпка" и "кокошо дупе" издават бурна биография. А в главата прилича на оскубана кокошка, все едно, че е кълвана брутално от подлудяло-злобен папагал "Ара". Чудя се как ли я търпи нефелното и мъжле Майкъл Дъглас. Ама и той да не е стока? Белким не си спомняме колко мексиканки прилъга, колко детегледачки, камериерки, домашни помощнички и друг боклук прекара... Пък все смирено надолу гледа - чиста вода ненапита! Повдига ми се от такива двуличници. Ама те не са виновни, главният враг са Америка, ЕС и НАТО. Също и соросоидите, масоните и най-вече хомосексуалистите и производният им трети пол, който искат да наложат и в България чрез награпването на Истанбулската Конвенция. Аз съм хетерожена, адвокатка на 46 години и протестирам срещу тази конвенция!!! Еврогейовете искат да ни задължат смяната на пола и гей-семествата. Цели се да унищожението на най-великата, най-високоразвитата, най-интелигентната, най-мъжествената нация в света. Нека всички българи излязат пред парламента и се съблекат чисто голи, за да се види кои са третополовите и да се подведат под съдебна отговорност, да се осъдят и вкарат в затвора, за да я има българската нация.

Катето ли! Ша и са обада!

Ако беше адвокат, щеше да си чела конвенцията и би била наясно, че в нея за трети пол и гейски семейства не пише нищо. Според мен си самотна неудовлетворена домакиня, която запълва времето между турските сериали с четене във фейсбук, последвано от неадекватни постове къде ли не.

Отврат. Такова повръщано като твойто Радост отдавна не бях виждал. Не знам от каква медиа си ама направо замириса от твойто появяване.

cwetence

Еххх, ама ви е увехнало чувството за хумор на всички коментиращи :D

Ти като си разбрал/а хумора кво се мъчиш с нас,остави ни да сме заблудени.

Велик е Спартак, сегашните третополови за нищо не стават.