Месечков: Не искаме да се отделяме от Айлин

Наско Месечков и съпругата му Кремена разказаха как живеят след появата на дъщеричката им Айлин.

Обратно в новината

Коментари - Месечков: Не искаме да се отделяме от Айлин | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Беше хубав и харизматичен. Сега прилича на мек женен чичка. Голямо разочарование във вън му вид и излъчване.

Майката на 2 месеца ли е? Много малка е родила! И къф е тоя американски свят? В коя галактика е?

Айлин Месечкова??? Не, чеСно ли?

Да си го кръщават както искат, да си позират колкото им дават.....но да опънеш 2 месечно бебе на 12 часов път граничи с престъпление и безотговорност. Дано да е живо и здраво, въпреки очевидно малоумните си родители.

Хубаво турско име, евала! Бащата мека китка. Нямам думи! Колкото по-бързо и по-далече емигрирарате , толкова по-добре!

Ух,като вземат да приказват разни дебили,как обичат децата си...щот ние не обичаме нашите и гледаме само къде да ги захвърлим!

"Майката Айлин, която е на 2 месеца, вече е приключенка". Вече имаме майки на 2 месеца ли? Нямате ли коректор на сайта?

Представях си жена му дърта, грозна и отчаяна, а се оказа красива и умна...Къде е уловката?

Уловката е да го играе влюбен така както е гледал по филмите, което става с младо и наивно момиче, докато тя му роди едно две деца.

Тая жена как може да го целува този, че и дете да му ражда?! Като се знае какви неща е похапвал и къде си е завирал инструмента... Брррррррр!

От време оно има поверие, че до 40 дни след раждането майката и детето трябва да си стоят вкъщи. И зад това поверие стои не само народното суеверие, а и фактът, че бебето е все още малко и податливо на инфекции, а майката не се е възстановила напълно след раждането. Да помъкнеш 20-дневно бебе по бизнес срещи и след това да го емнеш на 12-часово пътуване в есенно-зимния сезон е абсолютно неразумно проявление на родителски егоизъм. Хем не искат да се разделят с бебето, хем не искат да пропуснат купона. Е, не става така! Граничният полицай много точно е определил поведението им, но те едва ли са го разбрали, щом се хвалят с това!

Аз пък моят син го изведох на петият ден....хайде стига с вашите суеверия...Сега е на 10 г, никога не е взимал антибиотик и не е боледувал. Всеки да си гледа в своята паница и не се бъркайте на хората. п.п Съседката срещу мен не извежда детето си, седят и само гледат телевизия - не мерси!

Драга госпожо, явно въобще не сте вникнали в написаното от мен. Става дума, че бебетата до 40 дни не е хубаво да се извеждат. Какви съседки, каква телевизия са ви в главата? Всеки родител си има глава на раменете и решава, важното е това да не влияе върху безопасността на детето му. Иначе днешните мамчета масово извеждат бебетата си от петия ден, и гледам, че ги водят основно по моловете. По празниците се нагледах на новородени в търговските центрове - на мръсния въздух, сред човешката смрад и вируси. А колкото до вашето никога неболедувало дете - дано все така да е, но не ми се вярва да има дете, което поне веднъж за 10 години да не е изкарало я респираторен вирус, я шарка, особено ако ходи на детска градина.

И аз тръгнах на разходки с дъщеря ми, веднага след като излязох от болницата. За късмет живея в спокоен район, имаме горичка наблизо с детски кът и катерушки. Но и по улиците си я разхождах. Съседите много ни се радваха. Всеки преценява за себе си. За мен беше важно да сме на чист въдух, отрази се добре и на възстановяването ми. Никога не бих се затворила 40 дни вкъщи. Пък нито уроки ни хванаха, нито болести.

Ние с моето бебе пък седяхме три месеца затворени вкъщи, защото като се роди, беше такава люта зима, че количката нямаше как да се движи в преспите, сняг валеше почти непрестанно и температурите бяха много ниски. И нищо не ни стана от това, че не сме излизали - условията не го позволяваха. В същото време позната - и тя с новородено с бебе - се хвалеше как с колата ходят да се разхождат в мола и няколко седмици по-късно завършиха в болница - бебето беше заболяло от бронхиолит. Така че всичко зависи от обстоятелствата, времето, желанието на родителите. Стига да не се стига до застрашаващи здравето на бебето ексцесии.

ЗАЩО двама българи ще кръщават дъщеря си с турското име Айлин. В стремежа да си изъзим имената-ставаме смешни

Исконното българско име Айлин ! Моля ви се !

Вижте само какво сте писали под снимка 6!

Да набуташ дете на 2 месеца за 12 часа в кола посред зима... На някои хора май трябва да им забранят да имат деца.

Тия не можаха ли да изберат някакво БЪлгарско име за детето ?? Какво е това арабско- негърско име- Айлин ???

Избират си това име, което им харесва. Не е нужно да се съобразяват с теб!

Ами да тебе сигурно са те кръстили Шошана нали :)

Избрали са си го такова, турско, грузинско, китайско, детето си е тяхно, избора си е техен!

но това име е изключително мюсюлманско и грозно.

Живи и здрави. N.B. Не знам как е на турски, сори.

И аз не знам, но веднага усетих, че името е турско. Горкото дете, то може да се чувства българче, а ще го възприемат като турче ....

Майката е доста "наивна", за да не вижда очевидни неща.

При толкова красиви български имена да си кръстиш детето с разпространено турско име?! Това за американския корен на името си е чиста измислица.

още едно българче, какво ревете, нали сме на плюс, викам да го аплодираме и да му благодарим за хубавия пример

Вмеесто айлин можеше да я кръстят просто айше, още по циганско и оригинално звучи! И да и купят детско фередже да свиква :)

Майката Айлин е само на 2месеца и вече е приключенка.Какво ли ще е когато стане на три?

Луна Месечкова! Много умно! :)

А тези кои са?

Браво, Месечкова, браво Кременче! Дано да си направите още дузина такиви сладки бебинца... В балгаря трябва да се раждат бебита. а бебинцата от българскта интелегенция като вас ще станат също интелегентни бългъри, в вас ние надеждата... жалко за винетка че устана само с едно бебинце Патрик.... Тишо веднага да се връща в спалнята й за да й направи още няколко бебинца което е бъдещето на балгаря.... учакваме бебитата на Миро той е гениялен и бебинцето му ще е гениялно.. също и на фикито който пренадлежи заедно с баща си тони стораро към висщия пилотаж на интелегенцията...изобшто много се радвам . десислава също роди още едно бебинце с интелегентни гени като майка си.... много сме тъжни че слави трифонов още не е родил бебита ,понеже неговите бебита ще станат същите умни интелегентни като него оважавани от цяла балгаря. аз оня ден се убадих по тилифона и на КАмен Вуденичаров да го потсетя и той да си роди едно бебинце за да се управи балгаря.... незнам обаче дали лили иванова ще си роди и тя бебинце защото за сажеление се раздели от драго чая и сега незнам кои ше и направи бебинцето. винаги плача като си мисля за тоз злодей драго които така брутално я изостави след като я исползува да си качи рейтинга дори весник шок писа че и откраднал две рофки яйца и 3 ябълки от хладилника, ужас крадлива нация сме. ще се самоунищожиме..... интелегентитте да раждат бебинца след бебинца докато е време, щото скоро ще приемат истанбулската конвенкция за третия пол и ще ни накарат да си уперираме и смениме половите органи след което да се оженим еднополови. Питам аз кой ще ражда бългърски бебинца тогава? не вярвам цецка цачева и курнелия нинова и мая манолова да го правят заради нас.... ама само как плевналиев се влюби в деси банова... дано да си родят и те не едно а 4 интелегентни бебинца за да я има балгаря.... после тези бебинца ше ни оправялват и ша ни управят всички до един. P.S-аз съм хетерожена адвокатка 46 години +, чакам да стана по интелегентна за да родя едно бебинце

.?? бебинца, балгаря, конвнКция, гениялен.....?? Как се чете това?

На прав път си, чадо! Дерзай и "шъ успейш"!

Най интелигентното бебинце безспорно е на Николета и футболиста-доказани интелектуалци.

Поредния счупен ТЪПОМЕР!