Марк Уолбърг дари $1,5 млн. от името на Мишел Уилямс

Американският актьор Марк Уолбърг дари "скандалния" си хонорар от 1,5 милиона долара за подпомагане на жертвите на сексуален тормоз.

Обратно в новината

Коментари - Марк Уолбърг дари $1,5 млн. от името на Мишел Уилямс | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бой и еба.е не се връщат. Не разбирам....къде потъват тези "дарени" милиони? Дарителите са ми ясни - получават данъчни облекчения. Че от другия месец почваме да пишем данъчните декларации в САЩ.

Това е истински мъж и джентълмен! Просто невероятно...

На мен като жена ми писна от мрънкането на жените! Един човек може да бъде уважаван, може да бъде и съжаляван. Аз не искам да бъда съжалявана, гледана с умиление и милвана с перце, само зашото съм жена. Работила съм доста с Близкия изток (дори ОАЕ и Саудитска Арабия) и мога да кажа едно - една жена може да бъде уважавана, заради поведението си, заради работата си, заради професионализма си, но НЕ, ама в НИКОЙ случай не може да бъде уважавана, ако кудкудяка като квачка навсякъде "аз съм жена, аз съм жена". И какво като си?! Ние жените уважаваме ли един мъж само защото е мъж? Аз лично - не. Или си достойна личност, или си добър професионалист, или не си. Имало е по-добре платени мъже от мен, имало е и по-зле платени. Има и много по-зле платени мъже актьори от Марк Уолбърг и сега какво - да тръгнат да реват всички ли?! Играйте по-добре, създайте си име, намерете си по-добри агенти или пък се научете да водите преговори по-добре, отказвайте роля/работа, ако пък толкова не ви харесва заплащането. Но хем да си се хванал на хорото, хем да пъшкаш и да се тръшкаш, не става.

Абе, кой я знае Мишел Уилямс?! Мисля че стана известна като бившата съпруга на Хийт Леджър, докато Марк Уолбърг е доказано име във филмовата индустрия.

При капитализма всичко има цена. Няма нищо общо с пенисите. Като си никому неизвестно лице получаваш реално заработеното. Като генерираш приходи с името си, получаваш част от тях.

Уолбърг е получил милион и половина за ПРЕЗАСНЕМАНЕТО на филма "Всички пари на света", а Уилиамс - за ЕДИН снимачен ден. Май с числото 1500 пъти погрешно е изразно съотношение на несъпоставими неща (виж, например, "Mark Wahlberg Donates $1.5M In Michelle Williams Name To #TimesUp Legal Fund")

мисля че тея в холивуд толкова са я окъсали в духовен и идеен план та вече зорлян си мислят драми напоследък . не е да няма стойностни хора и сред тях ей го маркито е пичага ама тея актриси изнасилени преди 10-20години са ми малко странни , що не са се оплакали досега абе нещо не е както трябва в холивуд еевем ти демокрасията евеем ти световното студио за насилени звезди

Някакъв пиар, братче, а може и да е изпреварваща стъпка на лошото холивудско момче Уолбърг. Че кой работи за 1000 - хиляда! - долара в киното? За тия пари сигурно са я показали в гръб за 2 секунди в една-единствена сцена? Хич не ми се вярва... Или Нелчето Делчева пак е оплела нещо с цифрите?...