Vogue се разделя с Марио Тестино и Брус Уебър

Списание "Вог" прекрати отношенията си със световноизвестните модни фотографи Брус Уебър и Марио Тестино, след като те бяха обвинени в сексуален тормоз.

Обратно в новината

Коментари - Vogue се разделя с Марио Тестино и Брус Уебър | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма случай значи грозен стар мъж с власт работещ с млади красиви хора зависещи от него да не се е опитал да се възползва от положението си. Редовно чета Вог и имената на тези двамата са там постоянно във всеки брой, възхвалявани до безкрай. По кой ще се превъзнасят сега леля Ана и европейските и колежки? Май само Демаршелие им остана.

Айде и гейовете се разбеснеха! Шоуто е на ново, по високо ниво!

е какво друго да им направи

То вече,всеки пипнал случайно някого,спокойно може да бъде обвинен в сексуален тормоз и за това да бъде уволнен.

Туй Фандъкова ли е на снимката?

Да вземат пример нашите -няма прошка когато става дума за сексуално посегателство!

Нищо чудно. Факт е, че Теститно има огромна власт в модния бизнес, да не говорим за самомнението му, е със сигурност се е възползвал. Още повече, че фотографиите му се отличават с чувственост, която не винаги идва отвътре на моделите. Има го и другият момент, че една негова снимка е изстрелвала абсолютно неизвестни девойчета в стратосферата на топмоделите. Пример: Моника Белучи. Някои са готови на убийство да легнут пред камерата му, какво ли остава да им бръкне под полата. Монетата има две страни.

"И тези момчета, поставени в такива ситуации, не знаеха как да реагират". Аз мисля, че ако не си гей, а си мъж на място ще знаеш как да реагираш!

2-та са гееееевреци

Хъм, отишла да се снима по прашки за пари и да си покаже дъ-то пред целия свят и е изумена, че фотографа, я пипнал и я смята за лека жена !

които не е удобен, го обвиняават в сексуален тормоз ! а "жертвите" не реагират веднага, ами след като са гушнали паричките .

подобна тема, тепърва предстои подобна лавина - отработения материал у лево, да дойдат чакащите реда си млади кристално морални фотографи. общо взето ми се гади, като прочета какво е ставало преди 20-30 години и т.н. Не ме интересува кой крив, кой прав, но цялата работа смърди, дали вонята е от жертвите или от обвиняемите - все тая.

за този няма ни първи, ни втори, ни трепи пол, кара наред! Питам се той от какъв пол е и дали изобщо е човек?

Ей, тъй се надявах, че са изхвърлили ана, но е прекалено хубаво, за да се случи ...

И какво стана с презумпцията за невинност до доказване на противното. Май комунизма/фашизма се завръща. Всеки може бъде унищожен, ако не е послушен.