Алек Болдуин се обяви в защита на режисьора Уди Алън

Алек Болдуин засвидетелства подкрепата си за Уди Алън, след като през изминалите дни представители на киноиндустрията се дистанцираха от известния режисьор.

Обратно в новината

Коментари - Алек Болдуин се обяви в защита на режисьора Уди Алън | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Започва поредния "лов на вещици"!

Вече няколко месеца от холивуд заливат света с глупостите си! Жалки и смешни са! А за уди алън...ако е насилвал к.рвето защо му е съпруга? И защо си изглежда много доволна от живота си? Не прилича хич на жертва!

И двамата са от един дол дренки! Алек Б. пребиваше първата си съпруга и надали само нея.

сетила се Мара да се .... възмути

То бива-бива конформизъм, ама толкова не бива. Дори да не се беше оженил за осиновената си дъщеря, достатъчно е да изгледа някой и друг филм на Луди Алън, за да му стане ясно на човек, че режисьорът определено има сексуални девиации.

Когато се ожени за доведената си дъщеря, всички мълчаха и толкова години ги прави звезди в успешни филми. Ами ясни е - щом се жени за дъщеря си - значи си е педофил и пояга на това, което му е под ръка. Но пустите корейски раз поретини обожават мъже с много пари.

"Боговете" сигурно са полудели...

Късно се сетиха. Цял свят знае, че Уди Алън е педоф*л. Той се е показвал години наред с последната си жена, която му беше осиновена дъщеря и връзката им започва още докато е малолетна. Тоя е трябвало от години да е зад решетките. Алън Болдуин нещо му се губят мозъчните гънки от толкова превъплъщения в Тръмп

Уди Алън в момента е женен за едната си доведена дъщеря, и е обвинен в сескуално послегателство от другата (и двете са били осиновени от Миа Фароу). Обсебен е от малки/ много млади момичета. Толкова за този перверзник.