Стивън Сегал е обвинен в секс тормоз в България

Актъорът и продуцент Стивън Сегал получи поредно обвинение в сексуален тормоз по време на филмови репетиции в София през 2002 г. за филма "Излязъл да убива".

Обратно в новината

Коментари - Стивън Сегал е обвинен в секс тормоз в България | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Говорят си ДВАМА извънземни - има една планета с много човеци--и как изглежда тя? --прилича ми на голям червен фенер

Всички тези скандали отвличат вниманието от страшни неща които се случват в света, като ист. Конвенция! Мошеви тактики

Само наше момиче да не закача!!!че шъ еде бой..може би..

Тва създание прилича на секва гейша незнам корейска ли е китайка ли е или хавайка като оня мелез никол шерцингер. И тва фантазия има..не му завиждам на сегал. Сънувала ли ъ кошмар..незнам! Както се пееНезнам,Незнам, незнам дали съм бил там!

Добре значи всяка мацка която мъж закача по улицата с думи трябва да го съди ли.Тая добре се праска често със Сегала а сега иска и пари.

маикал джексан му е.... маиката по сащят начин...дано има вазмездие на тя с децата дето му взеха парите и го вкараха в гроба.винаги сам вярвал че е невинен..а тия парцали дето се изкарват невинни само и само да напомнят за себе си ...що не каже че и е давал един милион и тя му е отказала

Кво общо има маикъл джексън бе? Я бачкай и ти от 5 годишен да пълниш гушите на тати и още 1000 чичковци и да търпиш натрапена слава да те видим как ще чакаш гроба с нетърпение! А и стивън сегал е жив, така че или гледай какво четеш или си пий хапчето, като ти го донесат

Има много общо- става дума за много пари. Точната дума е изнудване.

Пред такива като Сегал...опашката от мъжки и женски предложения се вие стотици метри около хотела до вратата му. По-скоро е отказал категорично и ясно на поредното протеже и тя не може да преживее да днес...че не става за Химичка. След като продуцира и играе, Сегал има право и на емоцията...от коя да му стане на снимките.

То пък един мъж! Добре че са парите му.

Киносалоните са празни, печалбите от билети много слаби...нормално е холивуд да се разпада! Време му беше! Все повече бесове и скандали се очакват! Ще се самоизядат

Тая е Бонд гърл, колкото аз съм ... Бонд.

Сегал? Посегнал на тази? Голяма реклама си направи тази кокошка...

По-скоро тя на него. Не е кой знае какъв красавец.

В момента в Москва се подготвя иск срещу мъжката част на българския народ. Подписали са се 3479000 рускини. Обвиненията са две :- полово сношение на плажа с последващо претриване, и - обещан , но не изпълнен полов акт, щото на 4 ракии мъчно става.

Помогнали сме, значи, на братушките да преодолеят дефицита на мъже от войната!

Сегал си е известен насилник - бие жени! Включително и собствената си преди време! Всеизвестен е, няма съмнение за него!

Боже като си помисля че Сегал играеше роли на мъжкари със самурайски дух...боже опази.

Убаво е момето. Извадило циците на показ и чичо Стефан се е нахъсал! Пробвал се човека, дали ще му се отвори парашута, и после сексуален тормоз :)))

...и бас давам, че ако беше подходил по-галантно щеше да му пусне :)

Ами то има разлика между галантността и насилието. Второто е тормоз! На галантен мога и да не откажа, нали, но да ме насилват, не ми се вижда приемливо!

Най-неприятното при тези случаи е, че действително в реалния свят съществуват жени интригантки, хазартни натури, мошенички и психо болни. И макар да са много малък процент, заради това, че ги има, никога не е 100% сигурно, когато се оплачат с основание други, още повече са минали толкова много години и остава да виси загадката и петни едновременно и жертвата, и набедения.

Няма как когато обществеността нарича жертвите на сексуално насилие Мошенички, да има навременно "сигнализиране" и преследване. С мнението си защитавате типът мъж, който може да направи това в статията. Един вид му давате криле. Следващата, на която се случи това наистина, ще бъде Мошеничка в очите на всички и това именно спира жените да говорят открито за тези случаи. Защото няма кой да им повярва. Продължавайте да защитавате такива мъже, продължавайте да им давате повод да правят каквото си искат без никога да получат възмездие. Един ден и вие ще имате дъщери, но все пак и те са жени, нали?

А Вие кого защитавате с мнението си? Отричате, че има и такива жени, които клеветят? Човекът не защитава насилниците с мнението си, той само казва, че има и злонамерени жени, които се възползват. Затова истината е размита винаги. Има жени, които лъжат, че са насилени, както има и мъже, които насилват. И двата вида са еднакво гнусни!

Това, което казваш, е демагогия. Силно изопачаваш думите на 66. Освен това се опитваш да кълнеш! Отвратителен манталитет!

Дрън-дрън ярина. На тебе пък кой ти е налетял? Брад Пит? Той налетя на Анджелина, а тя не се оплака.

Него ако го попитате - тя го е погледнала подканящо и той, за да не я обиди и да не му излезе име на импотент - е изхлузил блузката й и я е положил на леглото. И двамата са посвоему прави съгласно своите възприятия. Все пак е добре по-целомъдрените момичета да бъдат посъветвани от родителите си, да не се бутат във втората най-нецеломъдрена професия след проституцията.

Щото това се случва само на актрисите?

Което още един път доказва, че може да си сенсей по айкидо и к'вот' си искаш, но защита от алчни, меркантилни и жадни за слава куч.и няма измислена...

Точно Сегал да защитаваш, къде млатеше бившата си жена нон стоп.... На този не му е от днеска славата, пусни му името в гугъл и ще видиш колко случаи има в миналото

Не мога да обобщавам, но както е тръгнало, следващите, които ще бъдат едва ли не "изнасилвани" са породата "плеймейтки". Mежду другото, кой според Вас и какво трябва да "play" с тях?

Поредната целомъдрена холивудска звезда. Тези забравят, че са били готови на всичко за да изгреят и сега го раздават монахини.

искам да се оплача от сексуален тормоз от страна на Анджелина Джоли! Предизвика ме с тия джуки и балкони, и после не ми пусна! Аман от наточени каки силиконки които не пускат - в затвора , това си е чисто насилие!

и аз искам да се оплача от Стивън, щото и мене ме и б а, ама не помня коя година, къде беше и как стана работата. Ама и б а л ме е , да знаете !

Колежките всеки може. Виж колегите са трудни. Що не се пробва на брус уилис да речем?

нищо нередно, и аз бих я.. уважил

с грозна ухилена мишка и силиконови балкони, която очевадно си го търси, въобразявайки си че е кокетна принцеса, я виждам осъдена за клевета, понеже явно е свършила кинтите и търси режисьори лапнишарани да понапълни касичката. Надушвам една приятна тенденция - голяма част от оплакващите се актриски няма да бъдат одобрявани под благовиден предлог от мъжете режисьори в Хооливуд и по света. Никой не иска таралеж в гащите.

мишка - коригирах се. Кеф, тепърва предстои нъцки на кастингите за такива жени и мъже, понеже и някакви мъже са почнали да се сещат какво е станало преди 20-30 години, излизайки от десетилетна амнезия.

Демек, ще гледаме само гейски филми.... Холивуд продава скс. Ако няма секси актриси на екрана, няма кой да гледа филмите. Разрови се да видиш философията на Уайнщайн, която го прави най-влиятелния продуцент в Холивуд. Малко като прното - всички искат да гледат жени. А по отношение на делото за клевета, мммм питам се защо никой досега не посмя да заведе такова дело? Може би защото ще трябва да се оповестят фактите? Някой май го е страх и има мръсна съвест

ще има дела. а тая има вид на евтина проститутка и при тоя избор на желаещи дами точно пък на нея й е излязъл късмета. и всичките рийш отиат я в хотелска стая, я в апартамент на "кастинг"... абе моля ти се.... майната им.

Всеки който се опитва да вземе нещо по втория начин на 4 очи, означава че мами системата. Ако си беше отишла на нормален кастинг, а не в стаята му да репетира, нямаше да им се случи нищо. Всички уговорки на 4 очи са си корупционна схема.

този мхого ги бие във филмите

Към колегите ли да се обърне?

Не виждам нищо ненормално-поискал си човека, а тя не му дала..и всичко приключва. За какво изнасилване и тормоз говори тая?

Ами глей сега, ако бай Пешо си поиска от тебе и си извади... инструмента... разкъса ти ризата, бутне те на леглото, ама не ти го бутне, щот си се разревал.... Дали ще си тръгнеш с бодра крачка и "е, ся, грешки стават"?

Защо не си признае, по-мъжкарско е!

Кой да си признае? Ти мислиш ли, че това е доказуемо след 15 години? Мислиш ли, че тя не е наясно? Не мислиш ли, че това е опит за малко внимание и медиина слава? То стана много модерно - някой се жалва щото преди 15-20-25 години нещо било станало!

Абе, за такива случаи си има съдебна система и се водят дела за клевета, за да покаже на обществеността, че са измислици. Сещай се обаче, защо никой досега не е посмял да заведе дело за клевета... нямат чиста съвест и не знаят какво може да се случи в съда, защото от там няма мърдане. Така че си личи кой крив и кой прав

време беше да се включим и ние в световния секс-тормоз, и то срещу руски гражданИн ..

че и той репетирел върху нея.

на тези кампании е, че сега всяка кандидатка за каквато и да е роля, която е била отхвърлена, ще обвини режисьора в тормоз само за да му отмъсти, че не я е избрал. Започва да става твърде гнусно всичко това и крайният резултат ще бъде общо отблъскване на публиката.