Уди Алън отново отрече обвиненията на Дилън Фароу

Американският режисьор Уди Алън отново отрече обвиненията в сексуални посегателства на доведената си дъщеря Дилън Фароу.

Обратно в новината

Коментари - Уди Алън отново отрече обвиненията на Дилън Фароу | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мия фароу не е сляпа значи е луда..как може да вземе за мъж това грозно джудже? Ама много противно и грозно! Дъщерата и към нея същия въпрос!

Прилича ми на някакво тесто.

Този е мазен чифут и като такъв му се разминава всичко. Тази която я държи за ръката му е осиновена дъщеря. Извратеняк. На Полански също му се разминава, по същата причина. А нито единия нито другия са някакви блестящи творци... Просто реклама и един доста печеливш етнос.

Не му е осиновена дъщеря. Осиновена дъщеря на Мия е. Мия си ги осиновяваше периодично и без негово съгласие.

Като му гледам налудната физиономия, нищо чудно да е вярно.

Има детектор на лъжата. Ако му стиска.... Действието на детектора на лъжата е 100% сигурно, когато се задават въпросите правилно. Използва се способността на човешкия мозък да произвежда усилени електрически сигнали, когато помисли за нещо, което е РЕАЛНО. А това се отразява на всички физиологични реакции, които лесно се регистрират. Дават пример как се прави най-правилно изследването - извършено е убийство с розов пистолет. Разпитват с детектор на лъжата заподозрян и му задават последователно въпроси: - Стреляхте ли по жертвата със зелен пистолет? - НЕ - Стреляхте ли по жертвата със син пистолет? - НЕ и т.н. И ако в момента, в който попитат за розов пистолет - се забележи рязък скок на физиологичните реакции, значи е над 100% сигурно, че си е представил нещо, което е реално.

Детектора не е толкова надежден колкото го изкарваш. Доста грешки се случват с него.

не го казва сега, тя има книга в която е описала всичко - поне отпреди 25 години и води далги бракоразводни процеси с него

Въпросът ми е само един! Къде е била Миа Фароу през 1992 година, за да защити детето си, щом според нея е било насилвано? Защо повдигна въпроса едва през 2014 след развода с Уди!?

Има два варианта и двата са абсолютно възможни. Или е знаела и си е мълчала, или изобщо не е знаела за това. Последното не е чак толкова невъзможно. Те имаха доста деца заедно, известни хора са пътуват постоянно, живеят в огромни къщи.... Мислиш ли, че едно дете първо търчи при майка си, когато това се случи? Обикновено майките научават, когато го видят със собствените си очи.

И двата варианта са абсолютно неприемливи за една майка! не, не мисля, че детето търчи да се оплаче, мисля, че майката трябва да усети такова нещо! Ако се интересува и ако вниманието й е насочено към детето!

Разделени са от 1992 г - веднага след като гръмна скандала с неговите извращения спрямо децата.

Искам да кажа, че тя още тогава го обвиняваше.

Това просто не е истина! Изобщо не е имало такъв скандал през 1992 г.