Меган не отстъпва на Кейт по стил

Принц Хари и годеницата му Меган Маркъл се появиха на събитие в Кардиф.

Обратно в новината

Коментари - Меган не отстъпва на Кейт по стил | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не мога да разбера защо не са посетили мултикултурна детска градина с повече деца на бежанци и мигранти, а са в типично английска, но това е нарочно предполагам

Тези двамата са по-симпатични от брат му и вечно бременната му жена. Не знам какво толкова превъзнасяте Кейт, като я обличат по протокол а дижурната й озъбена физиономия бече е банална. Видяхме я колко е по "класна"от Меган - всички и виждат гащите щом духне вятър.

тя няма да се показва често. Не като Кейт.

Имам чувството, че тя и затова се жени за него - заради възможността да се облича добре и да я снимат навсякъде. О, свещена суета!

Тя е милионерка бе, добре че беше Хари та да си купи меганчето някой парцал. А за снимането ще падна, мацката живее пред обектива много преди да срещне харчо

а шушана ее саамааа

Рижавите хора нямат душа!

аз имам по рождение такава коса и мога да ти кажа че не е вярно това

Грозничка е,няма две мнения,не че той е някякъв красавец

Меган Маркъл, заедно с Хари ще "прекроят" Британците "Из Основи" ... Хари е "Истински" Син на Даяна ... ще си покаже Рогата.

прав си, кисело е гроздето. Кой от нас има прабаба, свалена от дървото в Африка и продадена като робиня на американския робския пазар, за да работи при някой робовладелец на тръстиката. А Меганчето има такава баба назад в рода си. В този смисъл гроздето е кисело, събитията назад не се връщат. Иначе не знам за какво ще я ползват в кралското семейство, все за нещо са я взели, но ще го разберем по-късно. Искам да напомня, че дядото на младоженеца е известен с расистките си изцепки десетилетия назад. Та....да видим, интересно ще е.

защо ровиш костите на отдавна изчезнали хора от този свият? грешно е, а и на теб лично нищо не са ти направили

Нели, кралските особи в матриалчето ти е само една, другото е нещо от смесен брак, което откакто е започнало да мисли е искало да стане принцеса. За съжаление ниското и кривокрако момиченце от американска прерия няма как да стане кралска особа и по темата може малко да се образоваш за да не се налага да пишеш глупости. Доколкото съм чел в историята на британските крале и кралици разбира се, никога не е имало цветнокожи ( маври както са им казвали едно време). А опита ти да я сравниш с Кейт Мидълтън в контекста на стил и модни тенденции е меко казано неуместен - разликата е фрапираща.

А и езикът на тялото доста често издава една златотърсачка... Дано греша....

или има доста дефицит в образованието или не смогва да "отразява новините"...Другата редакторка - покровителката на "звездите" не се появява и тази сигурно е преуморена

И да не отстъпва си е половин негърка-не че еврейката Кейт е голяма работа

Оставаше и да отстъпва.. Имат огромен бюджет за облекло и екипи, които се грижат да подбират тоалетите им. Специално при тази е очеизваден този факт, само отворете нейни снимки от преди връзката й с Хари. Стилът на Мегът от тези времена няма нищо общо със сегашния, нещо рязко взе да се появява и тя с елегантни манта и семпли рокли, с хубав шал или чанта към тях. Вече нищо в облеклото й не е случайно, така че стига сте изтъквали за нейния стил, защото тя няма нищо общо с дрехите, които носи в момента.

Та значи Кейт е еталон за стил, с който да се сравняват останалите? Свекърва и` пък беше "модна икона"... Силно надценени и двете !

Ако някой мисли, че този риж грозник- Хари, пък и братчето му сами са си избирали жените, много се лъже. Това е империя, там се мисли първо коя за какво и дали е подходяща, пък после ги женят. Нямаше как Хариту да вземе по-хубава от Кейт, Уилямовата скумрия ще бъде кралица и не може да бъде засенчвана от по-нисшестоящата. По тази причина русата аристократка Кресида Бонас беше разкарана и му намериха по-грозна, с кошмарно потекло. Разбира се, можеше поне да не прилича толкова на циганка, но явно негърския й произход е в тон с някакви нови замисли на короната. Чакам с интерес да видя дали ще й позволят да роди някакво отроче, или вече са намерили подходяща сурогатна майка, която да даде живот на по-приемливо изглеждащи дечурлига, дето ще търчат из царските палати. негърският ген не може да се скрие, просто наблюдавайте.

АМАН ОТ ТЕЗИ ЛИГАВИ ТЪРТЕИ!

Доста повърхностно възпитани принцове. Търсят манекенската хубост в жените, а не вътрешната красота.

И Е КАНАДКА - А НА КАНАДА ДЪРЖАВНИЯ ГЛАВА Е КРАЛИЦАТА ... СЕГА ТРЯБА ДА ПРАТЯТ ХАРИ ДА ЖИВЕЕ В КАНАДА - БРИТАНИЯ ИЗЛЕЗЕ ОТ ЕС ЗА ДА УКРЕПИ ИМПЕРИЯТА :))

И със скъсани и нсрани гащи да се появят, медиите пак ще се мазнят какви са модни икони.

БОЛИ МЪ ( нерегистриран ) 19.01.2018 13:52 *Коментарът е скрит, защото е извън темата или съдържа спам..." НЕЛО КУРАМИНЕЕСПАМА30САНТАКЕЛЕСТЕДАТИГОНАБУТАМВУСТАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

РОБИТЕ ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ РАДВАМЕ НА НЕГЪРКАТА ГОСОДАРКА ??? :))

Ами Хари вече има толкова лоша слава, че никоя друга не се нави да му търпи лекясалите истории, създадени от промития му мозък.

"Меган не отстъпва на Кейт по стил". И в маниерите - също. А за стил те имат безброй стилисти.

стил е нещо което е въпреки стилистите

така е.

Това, което се вижда на тези снимки, е една ефектна, модерна и стилна жена. Ако някой не го вижда или го оспорва, просто не е наясно

С какво не са наясно коментаторитее? Ти изобщо прочете ли за какво се пише в повечето коментари? Или само"плейенето" на определени неща ти е критерий за оценка.

За мен тази мулатка е противна. Но щом си я харесва.

при това, даже няма абсолютно никакво значение, че е мулатка. хали бери е мулатка с бяла майка и черен баща, но е много красива жена с перфектно тяло, дори и на сегашните си години. е, тази просто нито е красива, нито е атрактивна или секси. и изобщо не е въпрос на раса. пък ако ще стилистите да се обърнат са хастара навън...

Тая Меган е полунегърка (майка ѝ е Doria Radlan), което, ако бях англичанин, щеше да ме вбеси - все едно, ако бяхме монархия и имахме принц, той да си вземе циганка.

Маймунка vs Крава. Въпрос на вкус, но ако ме накарат да избирам между двете по-добре да стана аскет.

Кейти е в пъти по красива

хъъ....върви днес пред мен една шефка на банка - нагиздена, натъкмена с лъскава,лачена чанта.ама нали пусто мъжко око...гледам косата й на темето разделена от мазнота, а и токовете на инак скъпите ботушки - мръсни и очукани...Не е до парите работата, финес си трябва...

Сега до втръсване и английските паразити!! Коя е по-по-най!!! малко са ни нашите кухи лейки!!!

от непросветени.Абе за какъв стил говорите бе.От къде това повече от смугло момиче ще има стил бе.Я хайде стига с простотии.За да имат "стил"в тази точно среди,се грижат цяла бригада стилисти.А да придобие маймуна на токчета стил /,цитирам отразено по медиите изказване/ ще видят голям зор.Така ,че не нам.

Ама тя наистина прилича н Макроновица с това малко лице и изпъкнали зъби! И изглежда. че ще започне и да я имитира. Америмканка - какво да ч правиш

До скоро гледахме "Костюмари" и е много силно казано да бъде наричана звезда с тази незапомняща се роля. А и Кейт не е трудно да бъде засенчена.

имало ли е друг такъв случай в историята на толкова"великата"британия.Тц тц тц.Язък

За какво чувство за стил пишете, като тях ги обличат камара стилисти.Всеки детайл се умува от 100-тина души.

като я гледам, въпросната меган отстъпва на кейт по абсолютно всичко, за което се сетиш. май само в едно води доста напред-по-възрастна е и има повече бракове и връзки. но явно, рижавият е доста лесен...