Мерил Стрийп с нов рекорд на ”Оскарите”

Мерил Стрийп подобри собствения си рекорд и вече е единствената актриса, номинирана 21 пъти за "Оскар".

Обратно в новината

Коментари - Мерил Стрийп с нов рекорд на ”Оскарите” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

???

Дано да ни спести либерастките си речи , че става непоносимо.

надценена. има и други актриси. дано ни спести лекциите си - филмовите награди станаха трибуна за изразяване на либерастки нагласи.. да си направи партия и да проповядва там.

я, как пъргавелкото Дензъл си е уредил място...

добра е дори в онази лигня: дяволът носи прада беше добра

сега ще напиша нещо странно. рядко срещано явление-сравнително добре и стегнато написана статия за номинациите. дори и да е преписана отнякъде, кажи-речи, доста от най-важното е казано. и статията е за оскари, а не за гущеровци и тям подобни боклучиви безсмислия. и все пак -липсват номинациите за анимация, и чуждестранен филм. липсват подробности за номинациите за второстепенни роли. и добавям от мен. дивашката разправа за "сексуални посегателства" над кевин спейси доведе до там, че на негово място курдисаха въпросния кристофър плъмър, че чак и за оскар го курдисаха. просто презаснеха вече заснетите сцени със спейси, които сигурно са били в пъти по-добри от сегашния вариант!!! и, да, това с джеймс франко е подобна простотия, me-too. холивуд става все по-малко холивудски, но все по-либерастен. жалко... ...и дано мерил стрийп тоя път ни спести комсомолските си кухи речи. достатъчни бяха супер-глупостите на опра уинфри на глобусите.

АААА бъди убеден, че комсомолската патетика и политкомисарския плам нема угаснат.Политкоректно е, и е модно.Отново си на гребена на вълната, и най-вече носи КИНТИ :).