Елтън Джон: Надявам се да продължа да творя до смъртта си

Британският певец Елтън Джон заяви в Ню Йорк, че последното му турне ще е тригодишно, преди да се посвети на отглеждането на двете си деца.

Обратно в новината

Коментари - Елтън Джон: Надявам се да продължа да творя до смъртта си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко прости и гнусни дребни душици си изливат злобата тук. Нищо не постигнали в живота, мизерни и озлобени. Този човек може само да му дишате прахта и по интелект и талант. Всичко което е направил за толкова хора в беда. Вижте колко пари е дарил за болни деца нещастници. Господ на злобните и долни твари като вас не прощава.

На тебе лично какво ти е дал,та толкова тръшкаш????

Сбърканяци, скапани, дават ли си сметка какво,причиняват на децата?Къде е истанбулската конвенция????

Би ли ми обяснил какво тчно причиняват на децата? Какво ще кажеш за малолетния убиец на момчето от борисовата градина? За децата, които убиха клошар във Варна? Всички те са възпитавани в образцови хетеро семейства? А какво ти е мнението за децата, които ги подмятат в приемни семейства? В блоока имам съседи, които през две години сменят децата- някой замислял ли се е какво им е на тези деца- да се привържат към някого и после да ги разделят и това се случва многократно... Децата се гледат с любов, любов, много любов и чак тогава средства...

Дирници, защо изтрихте предишните коментари????

да ти имам банковия баланс,

И той ли? СПИН ли?