25-годишна милионерка влиза в политиката

25-годишната Каролина Флорес Гонзалес влиза в политиката в родната ѝ Колумбия.

Обратно в новината

Коментари - 25-годишна милионерка влиза в политиката | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и политиката влиза в нея...

АЛо, редакторката, Нелито. Стига си доказвала колко си слабохарактерна и умствено ограничена. Думата "член" има и друг смисъл, а не тая, дето си си помислила. Кое ми е спама на въпроса "приема ли членове"? Може пък да искам да членувам в партията и бе? Аман от женици с ниска култура.

Много са ми интересни такива женици, които си мислят, че могат да променят нещо. Колкото и да се напъват, каквито и конвенции да приемат, жената си е по слабия пол, и винаги ще е зависима от мъжете. Ако е красавица, има шанс да постигне целите си, но пак след обслужването на някои високопоставени мъже. Няма какво да се залъгваме. Това младо момиче, освен да топли леглото на някой наркобарон, за друго не става.

Може пък и да успее - Чичолина не беше лош политик...

Тука има яко кока и скалпел. Маркс: кока+скалпел=кока"

Д-р Енчев бая го е пипал този траверс.

Браво на Дира ! Само такива статии искам. За насилие над жени и за борба с насилието. Трябва да успеем да промием мозъците на тия тука. Никакви статии за Войни, Емигранти-талибани, насилие от жени върху мъже и тем подобни, не искам да чувам

тази си ходи винаги и по всяко време изнасилена дори и неподозира затова защото, мъжкото съзнание може добре да се прикрива. Kоито не е съгласен да си удари един чомбер .......

Ще успее да преживява м/у политиците,те са добри хора.....

Нещо много тунингована ми изглежда, не ме кефи.

Стига с тази истанбулска конвенция! Насилието над жени, мъже, деца, над всички и сега е криминализирано. Ма, като няма изпълнителна власт, така ще е. То е ясно, че конвенцията е за да се декриминализират извращенията, не заради друго!

Ами, да вземе да си гледа собствената страна- Колумбия. Там се занимават основно с правене на наркотици, от които и жени и мъже става ОЛИГОФРЕНИ- педдерази- психопати.

Защита на жените от насилие, посредством въвеждане на насилие над мъжете? Добре, но това жена ли е?

Както казва един приятел: Цолумбия Та и тя така... Цолумби

La puta !

Еий как не можах и аз да си намеря такава 25 годишна сега да ми е добре , ами сега с моята Маша селянка от всякъде...! Късмет!

Погледнах активите си отпред и отзад и реших, че ще имам успех. /Цитат от филмът "Човекът с кречеталото"/

" Кадрите на Каролина се радват на много лайкове и коментари." Да, наистина е 100% подходяща дори за президент, за наставник на и да поучава на папата, наследница на майка Тереза, носител на световният мир и хуманизъм и все такива хубави неща

евала евала искам да съм й колега или шофьор поне БРАВОС.

Политиците и ку..вите имат еднакво държание в слабите държави и това е най-лесният път към богатство.

индианка ама красива

Въпроса е, как е изглеждала преди пластиките.... в Колумбия 70% от жените се подлагат на пластична хирургия, тъжно, но факт. Само най-бедните прескачат ножа. Иначе незнам дали сте виждали латино-американка на живо без хирургична намеса. Аз съм.

Не изглеждаш чак толкова уплашен, щом можеш да го признаеш.

А ние си имаме Цецка

Мацката е красива, а покрай живота си с известния политик може и да е натрупала малко опит от наблюдения как стават нещата в политиката. Каузата за която ще се бори е мн. добра. Не виждам защо да няма шанс за успех, при положение че виждаме какви ги вършат мъжете и в политиката, и навсякъде.

какво да е натрупа , ако се е измила нищо не е останало от натрупването дето е поела ... само в гангстерските филми босовете въртят бизнес с кифлите си :)))

Виж сега, един единствен сперматозоид съдържа 37,5 МВ информация, във формата на ДНК. Айде сега сметни мацката колко информация е погълнала! Та, не я подценявай! :)

Какво ли не правят парите.

В колумбия както и в България : -Порно политика !! Само че ние си имаме две порно звезди -Боката и Цекята . А тая си я бива, става.......

Поредното доказателство за властта и проститутките. Още от времето на Рим нищо не се е променило - роби и робовладелци.

I tretiyat pol !!!!

Имаше една Чичолина в Италия преди години, партия направи.

На 26 е малоумници

Ох, за малко си помислих че ГЕРБ вкарва нов кадър на сцената.

много яка путка, ама много......

Колко вдига от лежанка... може и с ръце?

И тая от тамошните чалгаджийки

С тази пачавра изразът "политическа курва" ще придобие истински смисъл !

Здравейте.Някой може ли да ми каже някой търговски обект в София,където събират капачки във връзка с благотворителната кампания.Мерси.

От милионерка в политиката ставаш милардер!

в Рассия и в Колумбия , стожерите на съвременния свят, винаги има за кандидати за президент по една "силна" и "начетена" жена ... :))) ... тъй , тъй ....

Като Меркел ?

Меркел я знае цял свят и управлява Европа, пък тази освен куфара си с прашки и слънчеви очила едва ли има друго зад себе си , евентуално 2 клипа с порно в мрежата качени ... :)

На всякъде по света има луди.Хубава жена да си губи времето с политика само ще си усложни живота .

По всички известни критерии, тази жена си е баш за политиката.

Точно. Пък и с кеф да я напсуваш ДТЕБВГЗ, нали?! :D

Алоооо овцо - риба с урда ри ще ловиш ?

Не с меки цици !