Бившето гадже на Бергендорф я съди за домашно насилие

Бившият приятел на певицата Жана Бергендорф - Леандър Франсиско Янес е завел дело срещу нея за домашно насилие.

Обратно в новината

Коментари - Бившето гадже на Бергендорф я съди за домашно насилие | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рядко противна и отвратителна личност!

А танцьорът защо не й е дал по мутрата като мъж на мъж? :) ;)

Да, освен ,че пееш хубаво трябва и да си възпитан, да имаш добро поведение и да не хвърчиш в небесата.

Ех, ако прилагахме само част от моралните изисквания, които имаме към известните, към нас самите, в колко ли по-добро общество щяхме да сме се превърнали.

Точно в небесата се налага да хвърчиш, ако искаш да пееш.

Рядко противна персона. За да поддържаш такава папагалска външност, значи нямаш абсолютно нищо друго, с което да се различаваш, което си е така. Много, много противна!

ето това е 'ГЕНДЕР'/жана-искат да ни ги натрисат такива развратни гендери

Може би е прав. Тази мяза на траверс.

Истанбулската конвенция в случая не важи за закрила на мъжа.

Рядко грозна жена. Снимка 10 не бива да се показва на деца - може да получат страхова невроза. Същото се отнася и за повечето ѝ снимки.

Май някои мноого завиждат на гласа и таланта на Жана.

Те това е новина. Кво ме занимавате с истамбулската конвенция бе? Тя е за защита на жени и деца. У нас требва друга! За защита на мъже. Ако този е мъж де, щото тези от максимус май само мязат на такива.

"НЕЖНИТЕ ДУШИ" КАТО ЖАНА СТРАПОНА :))

Лео по рождение имал пи..ка, ама се чувствал пу..ка. Тая пък имала пу..ка, ама не била пу..ка ами пи...ка. Бе джендърГербарска работа.

Дори не мога да кажа защо тая ми е толкова противна...

Имах едни съседи-той я бухаше кога беше тавряс а тя него когато се отреже съвсем а после го лъжеше ,че се е претрепал сам.Много щастливо си живееха и при това не бяха и чували за домашно насилие.

жената кат ма кара да пущам прахосмукачка, туй кво насилие е?...Домашно или неулично?

На тая като и гледам кривата гадна физиономия, освен редовно да мета пода с нея за друго не се сещам.

Нали нямаме закони срещу домашното насилие, та имаме нужда от анадолската конвенция? Останах с впечатление, че изобщо нямаме никакви закони срещу каквото и да е насилие, а жени и деца почти не останаха в тази страна. Трябвало спешно да приемем джендъри и пендери.

Даже тази малко шеговита наглед новина /мъж да пострада от насилие, нанесено му от жена/ обезмисля подписването на Конвенцията. Щом е завел дело, значи има закон, който защитава от насилие. За какво тогава ни е тази Конвенция? Леля Цецка да обясни мотивите си, ама честно и открито.

А тоя гендър Леандър попада ли под защитата на оная конвенция? А тая патка Глупендорф кой ще я защитава - оная конвенция или Закона за защита на животните?

И каква точно е разликата м/у домашното насилие и насилието на улицата? Освен в мястото на извършване, разбира се. Не е ли все насилие и не трябва ли да се третира от закона еднакво? То щото с насилието по улицата се справихме, та сега и с другото...

Както виждам от тия коментари нашите кавалери от балканско-анадослата порода, блестят с ум, начетеност и благородство. Машаала!

Нестереотипни роли на джендъра :DDDDDDD

Боклучета от световна класа. Че и грозна - зъбите й раздалечени като тролейбусни спирки.

Тази е баси боклука, чесно!

Туй, чесното от чесън ли идва??!

Не идиот южнобългарски, изобщо въпросът за чесъна идва от кухата ти кратуна, която е така между другото след 20-т години войниците от Трета турска армия ще я забучат на някой плет.

въоПще не ме интересува жана бергендо кефя се че и мъж ги съди за насилие :) уважавам жените и не подкрепям насилието срещу тях ама някои от тях са кофти копелета ше ти разклатят нервите от номерца а като им плеснеш два шамара веднага си осъден по възможно най-кратките процедури а това не винаги е справедливо и безпристрастно просто се кефя че има и мъж дето се е решил да каже че е насилван :))) колкото и смешно да звучи :))) а за психически тормоз и мрънкане и вреда върху нервната система може ли да съдиш жена ми е любопитно ???

Кофти. Истанбулската конвенция изрично каза, че е само за жени и деца.

еми нека им пък им на жените ...само се жалят - изтървеш си нервите след като са те обработили добре плеснеш им две шамарчета хем им баво хем те съдят - ха нека сега мъж да ги осъди хак да им е цялата театралност щото често пъти насилниците са жени и то по метопди не описани в никоя конституция - леко психологически бих казал .

Та какви там работи бе тренирал този Лео? Бойни някакви? Странно, амбреажите по принцип бягат от такива работи и наблягат на танци и балет. Така, че добре си отнесъл там няколко тигана в кратуната. Даже са ти и малко както виждам.

ти ся си мълчи че жените отдавна ни цакат с туй "домашно насилие" - личи си че нямаш жена и не въртиш жени щом мислиш че бойните изкуства решават всички проблеми , нека момчето да покаже че и мъже могат да са потърпевши от домашно насилие и да я осъди па да се замисли и съдът и съдиите и жените че тая заигравка с домашното наислие е малко дву...абе нож с две остриета си е и да не я ползваме за щяло и нещяло ами да се стараем да се разбираме и уважаваме помежду си че боя и тормоза не води много много напред

Ма по какво личи, че нямам жена та да се поправя? А всъщност съм женен за ръководството у дома от 29 /Двадесет и девет/ години пич. Такива като мен знаят и две и двеста.

Веднага да седат ониа кръшни джоланчета от съвета и да пишат анадолска конвенция за защита на мъжете!

Тая крава Бербенгердорф само с глупости ни занимава. Първо е грозна, не може да пее, а само се бута в Шампионска лига. и още какво ще кажете за първото ?

- Но, господине, банкнотите от 100 лева, които ми давате са фалшиви!!! - Фалшиви?!! О, нееее, помощ, изнасилен съм!

Този мъж определено лъже и то яко!

Ха-ха, май коврите се хванаха в собствения си капан. Чудя се и аз за какво да осъдя мръсната пача вкъщи. Щото като ни видят съотношението в размерите, номерът с домашното насилие няма да мине...

Има една приказка за краставите магарета. Пък и к*рвите се надушват от километри, а съотношенията са субективни, обективно не противоположностите, а подобното привлича подобно.

все амбриажи се кълчат, няма нито един нормален мъж

Значи ако жена ме нападне да ме удря и бие аз нямам право да се защитя като и ушия един шамар, но тя има право да ме налга и аз съм длъжен да седя и да търпя ли ? Не че ми се е случвало просто питам ей така от любопитство.

Немаш право! Ако ти завре страпон отзадзе немаш право да се оплакваш! как си? Нещо си се размислил. Или друго е?