Махнаха Джеймс Франко от корица заради обвинения

Сп. "Венити феър" махна от корицата си снимка на актьора Джеймс Франко във връзка с отправените срещу него обвинения в сексуални посегателства, съобщи "Холивуд рипортър".

Обратно в новината

Коментари - Махнаха Джеймс Франко от корица заради обвинения | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Альо, дир-а, що ми скрихте коментара бе? Явно и редакторката е от ония, дето наистина вярват, че милиардерката и най-влиятелната в Холивуд Опра, няма да знае за Уайнстийн и затова интернет е фрашкан с техни снимки от коктейли, червени килими и т.н., дето са гушнати, усмихнати, целуват се и т.н. пред камерите. Щото тя видиш ли миналия месец на Глобусите разбрала, че Уайнстийн е сексуален изрод ... Верно ви е много ниско нивото тогава. Умственото де.

Изтрили са единия актьор, защото дебелата Опра е заела целия екран. Другите две артистки и Т.Ханск се губят край нея. Направо са миниатюрни

Рийз Уидърспуун защо е с три крака? Тази корица от няколко дни я разпердушиниха заради некадърната обработка на снимката и фактът, че въпросната актриса е с три крака. Останалото са глупости. И това е корица на престижно издание! Смях!

Ясно, че краката й са с обувките, но онова в телесен цвят долу създава илюзия. Толкова са се залисали да трият/съединяват в зоната на актьора, че кога да обърнат внимание на другите.

На мен ли така ми се струва незнам, но на корицата са снимани противни, самовлюбени, увехнали сектанти

Mark Renton: ''1,000 years from now there will be no guys and no girls, just wankers.'' чудих се навремето, като гледах Трейнспотинг, какво искаше да каже героят на Иън Макгрегър, ама вече взех да схващам. Така, както е тръгнало , наистина ще всички ше станем 4икиджии.

Kalin

Според написаното излиза че всеки ненормалник който твърди нещо такова може да заличи кариерата на който си иска.Винаги съм казвал че в Америка е пълно с болни мозъци

за Джеймс франко съжалявам, защото е добър актьор, много интелигентен и хубав мъж, той надали е изнудвал някого, но за съжаление с това прекаляване как да се вярва на истинските тормозени, защото наистина има и такива с провалени кариери заради нерези, колкото и да не вярват мъжете на това......

Тези, които обвиняват някого в тормоз и той е невинен трябва да бъдат осъждани толкова колкото сексуалните насилници. Тогава бройката на жените осъдени значително ще надвиши тази на мъжете "нерези", А да не говорим, за психическият тормоз на който са изложени мъжете - там всяка втора жена трябва да лежи в затвора.

Ама верно снимката така са я обработили, че Рийз Уидърспун е трикрака, още пет и става октопод.

А кога ше обвинят в секстормоз Хъмфри Богарт, Кларк Гейбъл, Джон Уейн, Робърт Редфорд, Пол Нюман? Бавят се нещо... А Чарли Чаплин (тоя нали беше и комунист)? И, разбира се, Марлон Брандо! Особено Марлон Брандо! Какво чака Мария Шнайдер! А, тя била умряла... Нищо, значи наследниците - брат, сестра, син, дъщеря, пети братовчед, каквото там има. Как я настъпвали с масло, докато танцувала в Париж последното танго...

Тия са умрели бе..

Джендъри.

Започвам да се чувствам дискриминиран. Нима съм толкова беден и неизвестен, че никоя досега не се е сетила да ме обвини в сексуално насилие?

Едно време така изтриха Ежов от снимките със Сталин. Либерални ценности.

Невинен до доказване на противното. Всяко леке, обаче, може да ви осъди и да ви съсипе живота, с помощта на няколко НПО-та, разбира се... без да има доказателства!!!

Махайте, махайте - като настигнете болшевиците, тогава ще се замислите какво сте направили.

aа пък на тази велика снимка Рийз Уидърспуун има 3 крака :))))) толкова са били заети да махат франко че са забравили да изтрият излишния крак на кака Рийз

Тя е от новия пол - с 3 крака.

След като порно актриси обвиниха порно актьор в изнасилване, нещата съвсем се побъркаха. Значи, ако кажеш на някоя жена, че искаш да правиш секс, това е грубо и неморално, а пък ако се опиташ да я прегърнеш и целуннеш, това вече е перверзия.

Човечеството за разделение на половеъе и интомни отношения с роботи за да намалее населението на земята

Виж, в такава конспирация бих повярвал. Няма случайни неща

Лов на вещици. Всяка луда кака може да ти провали кариерата, ако не платиш исканата сума. Една разказваше как отишла в апартамента на някакъв известен, пили шампанско и той започнал да я съблича. И представяте ли си, спрял чак на втория път когато му казала Не! След цели 3 секунди!!! После гледали филм и си тръгнала. И сега го съди!!!!!!

Майко мила, това вече взима размерите на истерия. А как да свалиш една жена, ако не и направиш комплимент и не и отправиш предложение? Какво сега? Да чакаме те да ни свалят ли?

Споко, след около 20 години същите тези истерични патки ще се оплакват, че никой не ги сваля или дори не се опитва да ги заговори. Сбъркан свят, но истината е, че всичко това се прави целенасочено за да се отклонява общественото мнение от далеч по-важните теми.

Какви 20 години? В мрежата е пълно с модерни еманципатки, които реват, че никой не им обръща внимание и мъжете като чуят думата феминистка изчезват на бегом. Даже започнаха борба за забрана на секс куклите, особено новите по-натурални модели. :)

Жени бе, на това се казва тъпи путки. Да си смучат там вибраторите и да забравят за мъже.