Кралят на Испания Фелипе VI навърши 50 години

Кралят на Испания Фелипе Шести навърши днес 50 години. Той отбеляза юбилея, като постави на преден план дъщеря си Леонор.

Обратно в новината

Коментари - Кралят на Испания Фелипе VI навърши 50 години | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Връчват орден на 12 годишна престолонаследничка,а той бащата има юбилей,но за него няма орден, защото не е заслужил,а дъщерята "много".Показват ,че монархията продължава,а с Елинор като принцеса на Жирона,Каталуния,дават знак към Пучдемон,въпреки,че той още от 2014г. не иска момичето да се титулова за принцеса на областта по времето когато е кмет.Тя не изглежда толкова ръбато като баща си,но всичко е един театър на изкуствена радост,докато в Каталуния на горките хора испанците им разказаха играта.

Много са красиви и изискани! Усещат се доброто им възпитание и топли взаимоотношения. Удоволствие е да ги гледаш, дори и само на снимка!

Хубави, естествени, скромни. Всичко останало е просто протокол.

Ее, горките деца. Едното издигнато, другото в тъча. Ненужно създаване на тежки комплекси. Можеше да го спестят на децата, както в англия двамата братя израснаха равни и без явно проявено предпочитание.

Ае, и тия са едни добре облечени тунеядци и негодници.

независимо от символизма в този кралски обичай, аз виждам един прекрасен, любящ баща, щастлив най много с двете си дъщери.Кралица София е прекрасна, винаги сдържана, спокойна , изпълнена с достойнство.Да са живи и здрави!

Много показателна снимка е изведената отпред. Инфанта София изглежда почти гипсирана, след като сестра й е отличена с най-високия орден, поради факта, че е престолонаследница, нищо друго. Не самото отличаване с някакъв си орден има значение, а това, че двете деца са разделени и то само по признак родения по-рано. Летисия е много чувствителна майка и прегръща момичето, в опит да й даде кураж, като й покаже, че това не значи абсолютно нищо. Ужасни са тия монархически истории. Двете деца са непрекъснато заедно, общуват най-вече едно с друго, почти като близнаци са и изведнъж едното е изтикано напред, посочено, че ще наследи престола. Децата си го знаят отдавна, но друго е да го видиш на практика. Ако децата бяха с голяма разлика във възрастта, или различен пол, е по-друго. Но в случай като този.....уффф...Гаден момент за малката София. Тези монархии са анахронизъм.

Много точно казано. Точно това си мислех и аз, докато преглеждах новината.

красота, любов и уважение!

Летисия става още.

Защо връчват най престижно отличие на дете - с какво се е отличило?